Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Verovatno se ne secas kad smo poslednji put osvojili titulu, a ni ja se ne secam da su pevali "I kad ne budes prvi ti" nego su jebali majku upravi, igracima i kafe kuvaricama.
Pa to ne bi bila takva pjesma kad bi je pjevali posle svakog poraza , decxhko. Na kraju krajeva , ko je lud da to pjeva protiv amatera.
EDIT
A vi ste vaše prozivali protiv Bežanije..
Bezanija je te sezone bila na trecem mestu decxko, ako me secanje sluzi.
Neću više komentarisati ovde, samo da pozdravim navijače poput Kurajbera. Nekako mi ne ide uz tebe ovo Šerloče, smatrao sam te kuljim likom, a ovo prepucavanje i onaj đubar od odgovora nikako nisu u skladu sa tim
Pozdrav Grobari. Pričamo nakon tekme.
0:2 стрелци Дија и Томић
Jel prenosi ovo neko sem Arene?
Poslednja jebačka pesma je "Dobro znaj"! Dobroooo znaaaaaj da uvek tu sam jaaaa,
dobro znaaaaaj da neću nikadaaa,
da teee ooooostaviiim
da te zabooooooraviiiim
dobroooo znaaaaj da uvek tu saaam jaaa Zvezdooo znaaaaj da ludooo volim teeee
ja ne mooogu dana bez tebeeeee
srceeee svoooje saaaam
spreeemaaan daaa ti daaam
štooo za teeeebeee ludoo udaraa!
a u kurac. Je l' ovo Partizanova tema? Bem ti mobilni i pogrešne postove. Izvinuh ze na spem na Zvezdinoj i prekopirah post ovde. fejl. Ajd nek neko obriše ovaj post.
Reme , to malo onako pred derbi. ne zamjeri. Na kraju krajeva i ja kažem da Su penzos , vule i Dzoni kurajber najveći grobari na vuki , realno ne mogu ja ko oni. ne može niko :)
од првог часа живота свог...
Ajd' oprošteno ti je, i neka neko obriše onaj moj post. Promaših temu. Zbunili me ovi kod nas. :)
EDIT: Evo da vam otključam temu, skoro stigoh kući i sad se setih.
Бољи победио. http://mojacrvenazvezda.net/forum/public/style_emoticons/default/delijesxu0.gif
лолок Враћам се на нашу тему. Поздрав.
Da kažem i ja par reči. Mnogo bolje sam se proveo u putu nego na samoj utakmici. Panduri su nas drkali ceo put, pa smo ušli među poslednjima. Navijanje mi se nije svidelo, stajao sam kod semafora i dešavalo se da po nekoliko grupica peva za sebe. Sve je delovalo neorganizovano. U početku su ovi dole na šipkama smirivali nas sa juga da ne pevamo zajedno sa istokom, a posle kad su videli da od toga nema ništa, priključili su se pesmi. Ono gađanje bakljama neću komentarisati, ciganski je. Zanimljivo je da sam video one koji su navodno uhapšeni i zabranjena im je poseta stadionu. Bakljada na istoku dobra. Po povratku imali smo malu neprijatnost sa ciganima, no srećom, duks je sačuvan!
Е морам опет овде да постујем, мени је највећи утисак овог дербија фер плеј, и јако ми је драго због тога, сад сам читао изјаву Просинечког, пре тога извињење малог Миливојевића судији што је хтео да исфолира, па изјаву Гранта, и на крају шлаг на торту, коментаре на Спорталу, на којима нема препуцавања. Овде исто тако, али вероватно зато што овде читам постове пар баш коректних аутора. Некако ми је необично све ово. Гробари честитају Просинечком, Делије признају да нас је Партизан надиграо, јебем ли га, све ми је то чудно. Али ми је драго због тога. Све је некако у духу фер плеја. На терену увек има чарки и фолирања, али опет ми ни то не делује покварено. Једноставно се играло борбено.
Што се Гробара тиче, Грант уопште није лош, него ви тренутно немате баш квалитетног нападача. Можда је Станоје био бољи, али и овај је одличан. Видећете већ.
Некако сад много више очекујем од следећих дербија и лиге. И иако је игра била лоша, некако немам онај утисак да идемо у погрешном смеру, ни ми, ни ви.
Елем, наша лига није лига без Звезде и Партизана, а након пар година и Звезда и Партизан имају то нешто што подсећа на тим, што значи да нисмо у тоталном ауту. Има места за напредак.
Спортски поздрав, колегама са супротне стране стадиона.
Ево мојих постова на вашој теми након дербија Реме.
Комшије , првенствено , морам да вам честитам јербо је навијање било фантастично
КОМШИЈЕ , ЧЕСТИТАМ !
ЕВО ПОДНОСИМ ПОРАЗ БЕЗ ИКАКВИХ ПРИМЈЕДБИ И ЈАСНО ИЗЈАВЉУЈЕМ:
КОМШИЈЕ СВАКА ЧАСТ !
ЧЕСТИТАМ !
Ај сад реци да нисам био коректан :)
Ne znam. Osećao sam se sinoć ko popišan. Onoliko šanse a gola nigde . Neko već reče , da ne ponavljam, nema nama ko da da go...Fali golgetera...A na JNA jurimo 2:0 , a i dalje bez špica...Teško, voleo bih da grešim, al teško da možemo dalje...Ipak, čuda se dešavaju...
penzosu, budimo realni, realni ljudi ne vjeruju u čuda...
http://vukajlija.com/ja-sam-ateista/279011
P.S. moro sam se malo izreklamirati, inače nemam šta tražiti ovdje...
http://i44.tinypic.com/339hu39.jpg
ahahahahah ovo kradem!
Рече једном Борис Тадић.