Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Inače da ne jurim, a nešto nisam to ispratio je l' zna neko ko od igrača iz prvog tima je na pozajmici od negde kod nas?
Ko smo mi i kakvi smo navijači? Joj bre Džoni. U pravu si idem sa teme, sad ću na Zvezdinoj da kukam da smo Zabranjeni na partizanovoj temi i država duradi nešto pod hitno. Ko nas je Zabranio jbg ne znam al kukam. Ajd pa tako.
Da ponovim ovo, nešto sam slabo ispratio, pa je l' zna neko iz glave onako?
Reče neko skoro, jedan tim ne može da kupi dok drugi ne proda. Vi ste se sami sjebali lošom igrom. A da, sudije su vas jebavale. Da niste sad progovorili pomislio bi svet da ste mutavi, ćutali ste 10 godina. Od jednom se sad namešta, važi.
A gle cuda, vi ste bas nakon tih 10 godina (cek zar smo mi 10 godina sampioni?) ucutali. Odjednom je doslo prolece u kom nema namestanja, ne pisu se saopstenja, na terenima rastu pecurkice (ahhaha ovo kod vas bukvalno), iznad stadiona duga, navijaci zagrljeni pevaju i sve je OK.
A ja sam rekao za ovo oko prodaje/kupovine. I ako je ova titula od strane vas kupljena, mi smo je prodali, tako da ono, ista smo govna.
Al fora je sto vi stalno govorite kako vi niste govna, kako su sve vase pobede i titule ciste ko suza,a svaka partizanova ili diskutabilna ili namestena.
Nego vidi Jericho na 0:40 :)
http://youtu.be/oxKlSB1Z1Ms
Pusti Gazimudo Gangrenozsno Društvo Crvena Zvezda će ionako biti izgašeno pa će navijati za razne druge klubove kao u košarci.
Za Džonija znam da se malo sprda, malo je ozbiljan, al generalno je normalan, da ne kažem pametan čovek, al ovaj Gazimudo je na nivou Rasnog i kad se sprda i kad ne.
I neću više da upadam ovde, aj zdravi bili :)
Evo crko od smija, presmijesan si .
Sto sam na nivou rasnog ako pitam kako to da je odjednom prvenstvo regularno?
Ili ako kazem da se titule kupuju i sa jedne i sa druge strane?
Idi na sipku pusi Saviji kurac, treba mu neki novi rasni da lepi kravama nalepnice na vime i njusku
Lari bio sam na toj utakmici sa Vojvodinom, trebala je da bude službenim rezultatom 3:0 za Partizan završena jer 45 minuta nisu hteli da izađu na teren, pošto zamisli njihovi navijači nisu svi stigli, a u pitanju je bila grupa koja je pristigla pred stadion dva sata ranije, s tim što su oni objavili da su zadržani na autoputu. Ta utakmica da je pravde ne bi se ni igrala i sramota je što je igrana uopšte.
odakle ti ovo?
inace,ono sto je rekao trener rada za nikolica je istina.stvarno je prevara od trenera.
Ili ako kazem da se titule kupuju i sa jedne i sa druge strane?
Nemam volje da se raspravljam, majke mi.
Nisam ja od te sorte, ove godine sam otišao na stadion prvi put posle tri godine, i to na istok. Al dobro, vređaj ti kolko oćeš, vidim da te to ispunjava.
http://www.youtube.com/watch?v=p49vPa68cng
Rece covek koji je napisao iz cista mira ovo
Ajmo sikter
Ono pokazivanje strane? Pa dobro, stara golmanska fora, zbunjivanje igraca.
Bio sam na utakmici. I ispred stadiona takođe. Kada su se parkirali preblizu vozači autobusa iz Novog Sada.
Kupili ste(ili namestili, kako vam draze) 6 titula, mi smo sada to isto uradili sa ovom i kraj price. Mozda i nismo a i vi mozda niste onih 6? Koga boli kurac, titula je titula i kraj a kukaju samo picke.
To je neki rezime, necu odgovarari nikome.
Dzaba vam titula kad će da izduvate za evropu.
PLATINIZAN NE DA LŠ LOLOLO
Ja sam šokiran koliko ste vi, inače normalni ljudi, toliko poremtili u ovom pravcu, da tvrdite kako smo mi ovaj kriminal koji vi pravite, takođe pravili. Užas. Mene bi bilo sramota.
Za tuđi košarkaški klub nikada neću navijati, ovakve titule u fudbalu nikada neću slaviti. Hvala Bogu, nema ni potrebe. Nikada ovo nismo radili.
Kurajberu, ajd iskreno reci jel stvarno misliš da na onom snimku što si Džeriju pokazivao, Danilović pokazuje Milijašu gdje da šutira penal? Il se zajebavaš samo... Nisam zbog ovog ušao, može ista priča da se brljavi do besvjesti. Nego, jel pročitao neko od vas ovo?
https://pbs.twimg.com/media/BVfLxmcCIAAEhQt.jpg
Kakva je knjiga?
Nemam pojma koja je to knjiga? Da sam znao da postoji verovatno bi je pročitao.
http://www.wsc.co.uk/reviews/59-Clubs/10770-grobar
Sad čitam opis, moglo bi biti zanimljivo.