FK Partizan

1. И шта кажеш? Ипак се ови наши лопови предомислили и неће вашим лоповима да продају титулу.

2. Izgleda da sam se zajebo, tako je izgledalo posle prva dva kola.

3. Да питам комшије пошто прате и ову тему: какав је осећај кад навијаш за Вошу ?

Добра игра данас у првом полувремену, много промашаја. Све дошло на своје у другом.
    Мислим да судија није требао да свира пенал, али без обзира, победили би и без тог пенала 100%. Судија није био на доброј позицији, мислим да није видео најјасније целу ситуацију. Јбг, греши судије ЛШ, па камоли код нас.
    Још једном су ови маџарски пацови потврдили колике су пизде, кад шутирају играче док су на земљи. Добили су на крају шта су заслужили.

4. Партизан вероватно не би победио да их судија није погурао кад је требало. Прво је кренуо да свира слободњаке близу шеснаестерца, па је искључио играча иако је без проблема могао да га прво упозори пошто је имао жути. Онда је свирао и пенал потпуно непотребно, тако да је очигледно да и судија види колико су неки играчи Партизана неспособни, па је на време погурао. Јесте да је Партизан био много бољи и да не би победио ни уз помоћ да је лошији од Војводине, али је била потпуно очигледна намера "људи у црном". :) Једно је кад се радујемо победи. И ја сам се радовао пеналу и црвеном картону зато што сам навијач, али је друго кад не видимо у каквом је курцу наш фудбал. Ја одавно нисам гледао оволико утакмица наше лиге и добро ми је ово дошло да се подсетим зашто нисам гледао.

5. Ako ima Boga i pravde, doci ce im oni iz FIFPro da cestitaju.

6. Čestitam na tituli.

Hvala Predražinjo. Ne volim preterano da se radujem jer trofeji se dižu u maju, ali osam bodova je stvarno velika razlika.
    Partizan je daleko bolja ekipa od Vojvodine.
    Po meni potpuno zaslužena pobeda juče.

7. Партизан вероватно не би победио да их судија није погурао кад је требало. Прво је кренуо да свира слободњаке близу шеснаестерца, па је искључио играча иако је без проблема могао да га прво упозори пошто је имао жути. Онда је свирао и пенал потпуно непотребно, тако да је очигледно да и судија види колико су неки играчи Партизана неспособни, па је на време погурао. Јесте да је Партизан био много бољи и да не би победио ни уз помоћ да је лошији од Војводине, али је била потпуно очигледна намера "људи у црном". :) Једно је кад се радујемо победи. И ја сам се радовао пеналу и црвеном картону зато што сам навијач, али је друго кад не видимо у каквом је курцу наш фудбал. Ја одавно нисам гледао оволико утакмица наше лиге и добро ми је ово дошло да се подсетим зашто нисам гледао.

Црвени картони су чисти,а што се пенала тиче,не знам,контакта је било,мислим да би оно сваки судија свирао.

8. Kako je bilo danas u skolici? Da nisi opet lizao flomastere pa sad brljavis po internetu?

9. Kako je bilo danas u skolici? Da nisi opet lizao flomastere pa sad brljavis po internetu?

Dobio sam 4 iz biologije danas. Prestao sam da lizem flomastere prosle sedmice.

10. Ej bre cigani, be'žte tamo kod vas na temu, više ste ovde nego tamo ;)

I gledajte malo više vaše tekme. Nije svirao čist ofsajd kod vas, sve sreća promašiste, a komentator kaže da to nije uticalo na rezultat. Pa naravno kada ste promašili, a da ste pogodili, nikom ništa.

11. Kako je bilo danas u skolici? Da nisi opet lizao flomastere pa sad brljavis po internetu?

Genijalno, ali zaista, genijalno.

Džoni, tebi sve bilo čisto na onoj utakmici? Ma 'ajde molim te. Ja gledao sa cimerom, on zvezdaš, pizdi, ja se smejem od muke, sramota me bilo.

12. Нека их Џони, да побегну из оне беде мало хаха.

13. Džoni, tebi sve bilo čisto na onoj utakmici?

Penal čist kao suza. Da ga nije oborio dao bi gol, a oborio ga je rukom.
    Remplovanje je ako se guraju bez korišćenja ruku. Pogledaj bolje. Rukom ga je oborio.
    Ne znam šta oni gledaju, ali penal je potpuno čist.

14. Mada neću da raspravljam. Neću da ulazim u priču, jer nema potrebe.
    + 8 je i ja sam zadovoljan.

15. + 8 je i ja sam zadovoljan.

16. Картони чисти као суза, пенал још нисам видео успорено тако да нећу да коментаришем.

17. Dominirali smo protiv Voše. Bili smo mnogo bolji. Penal vam Džoni objasnio, KOJI KURAC GA JE RUKOM ZAUSTAVLJAO? U svakom slučaju, sa ili bez sudija smo bolja ekipa od Voše. Sad što su se tamo neki iz našeg komšiluka ponadali da je +10 dostižno, jebi ga , to je njihov problem. Da rezimiram:

Predražinjo
    Čestitam na tituli.

Predraže ti i Dog imate pivo ( ladno) kad se vidimo. Žao mi je što niste crno-beli, al jebi ga svaki čovek greši u životu!:-)

18. Sto bi reko Prosinecki, i -10 je moguce stici! :)))

Salu na stranu, vidim da pocele zavere vec...namestaljka i tako to

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.