Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja nemam pojma što se svi lože na ovog Lazara Markovića. Jeste brz, ali evo ništa dobro nije uradio od početka prolećne polusezone.
Ostatak tima da ne komentarišem, ovo što gledam nije blizu fudbala.
Случајно сам ухватио друго полувреме против Хајдука. Нисам могао да верујем шта гледам. И на све то сазнам да имамо ИГРАЧА ВИШЕ читаво полувреме. Не памтим да сам гледао нешто такво.
@Crno
Dečko ima 17 godina, a najbolji je igrač ove naše kakve-takve lige.
Pride, čini mi se da ima problema sa povredom prepona (ima one zavoj-flaster-steznike na obe butine).
Potpisujem ovo. Igra nam je bila NULA , a i opet NEMA KO DA DA GO!!!
Uvek je tu penal za (sigurnu?) realizaciju i crveni pride za dodatno obezbeđenje...
Ovima koji će da požure da mi napišu da je bio čist penal, jedno pitanje: Da li bi se ono sviralo kao penal protiv Partizana, ili Zvezde (da ih ne razdvajamo)? Jer ako je nešto čist penal, onda je to uvek čist penal bez obzira na to u čijem se kaznenom prostoru odigrao događaj ;-)))
Хм, испрва и није личило на пенал, али се види на успореном снимку да је пенал. И требало би да се такав пенал свира и против Партизана, али су минималне шансе да би неки наш судија то свирао. Али и поред тога, престрого је да се да црвени (ако је због фаула био црвени).
Што се тиче игре, тотално сам разочаран. Чак и кад се погледа овај последњи дерби. Свако ко мисли да је Партизан надиграо Звезду затвара очи. Просто, тим чија се игра распада кад изађу два пензионера, нема шта да тражи у озбиљном такмичењу. Не памтим кад сам последњи пут одгледао оволико утакмица наше лиге у једној сезони, али и не памтим кад смо оволико лоши били.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150635783980835&set=a.101654875834.92461.100837030834&type=1&ref=nf
Ovo je sa grupe na fejsu.
Crno jebeš ti to kad on nas ne ume da ujedini...Boli me stojko za Milan...
http://www.youtube.com/watch?v=l-tN56w6ed0
Još ćemo se sa ovim žabarima pobratiti , bruka.
Ja sam zgranut. Zgranut sam današnjim kvalitetom utakmice. Neverovatno, ali uživao sam. Ne zato što smo dali ta 4 gola, nego kako su igrali i jedni i drugi. I teren dobar, i lep dan, ma fantazija. Dao Bog, pa bude stalno ovako.
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/partizan/2011-12/aksentijevic-nikola-partizan.jpg
ODUŠEVIO! NE želim više da vidim Miljkovića na beku. Ovaj dečko je pun pogodak.
Kamara, standardno, igrač jebenog milenijuma. Tek kad ode, videće se koliko je dobar vezni.
Ја не верујем да тај Миљковић игра у Партизану. Дечко је смотан као сајла
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559270_370270816351175_180259502018975_1125656_227891285_n.jpg
САМО ЗА ЊЕГА ЗНАМ И СВЕ ЋУ ДА МУ ДАМ , ЖАЛИТИ НЕЋУ НИ ЖИВОТ СВОЈ ПАРТИЗАНЕ ТИ СИ МОЈ !!
Kamara, standardno, igrač jebenog milenijuma. Tek kad ode, videće se koliko je dobar vezni.
Надам се да тролујеш.
Prosvetli me.
Камара играч миленијума ? Јеси ти гледао дерби ?
Не би ми било жао кад би човјек сломио обије ноге и кичму , па да не гледа више ни Партизана ни Партизановог стадиона.
Гледа ли неко утакмицу? О, пресвета Гвадалупе, шта промаши Илић пре пет минута! Оно је за шпице чак и за њега!
1:0 за сланинаре. Опааа! :О Не гледам. С којом поставом игра Партизан?
Има на Арени. Играју Едуардо и Дијара у нападу. Волков, Аксентијевић, Рнић, Иванов позади, а Бабовић, Томић, Камара и Илић у везном реду. Партизан погодио две стативе, али поред неспособне одбране пала лопта на пет метара на волеј неком на Ш из Војводине. А капитен је са четири метра хтео да закуца лопту у празан гол и пребацио трибине!
Ево полувреме је сада. Разваљујемо их,Сале Илић промашио гол са 3-4 метра,погодили 2 стативе.
Изједначио Томић, искључен Мојсов (изгледа да је оправдано, мада је могао да му опрости), Вукић из пенала (крајње сумњивог) за 2:1.
Bravo, e! Bravo! Samo to imam da kazem.