Ovo se mora rijesiti u prvih pola sata prve tekme koga god da dobijemo i da teleoptik izadje na teren...ali ekipa nam je nekako tanka...msm ok je za JSL, ali ovakav tim tesko i do Europa lige moze
Вала баш, после тога више никог не сматрам за неозбиљног противника. Плус док нам је Ђуре Мутавог на челу клуба нећемо се ми Европе нагледати.
Мада су сад ту бар Вермез и Тумба а не онај Превагрант распали.
Ма јебеш ти то, да им прошле године није зинуло дупе за паре и да нису продали Савића ми би опет играли ЛШ и сад би већ имали континуитет. Станоје би и даље био тренер и молим лепо ал не продај све што можеш колко год да нуде...
Видећемо али нисам оптимиста пред ову сезону што се Европе тиче, слаби смо...
Продат, али остаје до краја сезоне. Ранко Стојић је дао изјаву где каже да треба да певамо од среће што смо га продали за 7 милиона евра или тако нешто.
И Настасића што су дали за мање од 2 милиона јебем их уста лоповска, дечко међу најбољим штоперима у Италији а нема ни 20 година.
Ulazimo u LŠ 100%. Zar ste zaboravili čika Crnog i njegovu fudbalsku majstoriju... Jes da moramo imati realizaciju jedne Barse i Reala pa sve to puta 3. Gola nećemo primiti 100%, Vermez je to :D
Dok cigani trabunjaju,grobari cute i rade lolololo
Upravo, ali ne znam zbog čega to rade, toliko im je jadan tim da je to strašno. I još uvek im je popularan Tole i njegove malverzacije, ali valjda čovek kada vidi da je nemoćan mora nekog drugog da okrivi, jebežga.
Највероватније Малтежани,али обе екипе су пичкин дим.
И Шамрок је био пичкин дим..
Ovo se mora rijesiti u prvih pola sata prve tekme koga god da dobijemo i da teleoptik izadje na teren...ali ekipa nam je nekako tanka...msm ok je za JSL, ali ovakav tim tesko i do Europa lige moze
Нисмо ми за ЛШ , реално.. Али ајде да се играмо..
Вала баш, после тога више никог не сматрам за неозбиљног противника. Плус док нам је Ђуре Мутавог на челу клуба нећемо се ми Европе нагледати.
Мада су сад ту бар Вермез и Тумба а не онај Превагрант распали.
Биће добра и ЛЕ ове сезоне.
Ма јебеш ти то, да им прошле године није зинуло дупе за паре и да нису продали Савића ми би опет играли ЛШ и сад би већ имали континуитет. Станоје би и даље био тренер и молим лепо ал не продај све што можеш колко год да нуде...
Видећемо али нисам оптимиста пред ову сезону што се Европе тиче, слаби смо...
Чудо то да Марковић није одмах отишо.
Ma ja se kladim da je vec prodan, samo sto je vjerovatno ugovoreno da ostane jos jednu sezonu...neko je njega kaparisao sigurno
Причало се да га је Челси купио али да остаје у Партизану још једну или две сезоне, никад нисам сконто дал је то стварно или новинари серу лоло
Продат, али остаје до краја сезоне. Ранко Стојић је дао изјаву где каже да треба да певамо од среће што смо га продали за 7 милиона евра или тако нешто.
И Настасића што су дали за мање од 2 милиона јебем их уста лоповска, дечко међу најбољим штоперима у Италији а нема ни 20 година.
Реално , тема нам у односу на цигане цркава..
Dok cigani trabunjaju,grobari cute i rade lolololo
Увек било и биће лолололо
Ма, каква ЛШ, будите реални.
ma jebo LS, najbolje bi bilo da udjemo u LE, i da nam zapadne neka laksa grupa, da prezimimo jednom tamo..
Ulazimo u LŠ 100%. Zar ste zaboravili čika Crnog i njegovu fudbalsku majstoriju... Jes da moramo imati realizaciju jedne Barse i Reala pa sve to puta 3. Gola nećemo primiti 100%, Vermez je to :D
Upravo, ali ne znam zbog čega to rade, toliko im je jadan tim da je to strašno. I još uvek im je popularan Tole i njegove malverzacije, ali valjda čovek kada vidi da je nemoćan mora nekog drugog da okrivi, jebežga.
Људеи из које су беше песме ови узели музику за ову:
http://www.youtube.com/watch?v=t8aeyVuP9LU&feature=related
мислим да девојка нека пева, странСка песма лоло
da nije ova?
http://www.youtube.com/watch?v=HWDupadpaWI&feature=related
хаха то је. нису баш узели музику, ал то је то