FK Partizan

1. neces ni imati, rc ti nije plodan.

cekaj, to je drugi autor.

2. onaj crvena konjska mas' je furao sliku radničkog
    šta ćemo sada opa

3. usvojicu neke male grobare sa svojih 28

4. nadji grobara sa avatarom na kome je slika nekog stranog kluba

onaj crvena konjska mas' je furao sliku radničkog

radnickog iz londona? xD

5. ми цигојнери навијамо и за индију и пакистан

ИНДИЈА, ПАКИСТАН...

6. ....TAMO ROMI OVDE SAMO PARTIZAN!

7. I Predrag Luka... :D

8. разумемо се
    то је једино важно :)

9. luka je neka verzija ganci indijanca.

10. Inače Skuzer mi nije odgovorio zašto je Skuzer, a što nije na primer Bari-Tokio ili slično.

11. slicno i sanitarni. kad vidi da nije u pravu onda okrene na skidanje dresova. klasicni cigani

12. Slika na avataru nekog drugog kluba meni je nerazumljiva isto, ali manji je trip od davanja naziva sopstvenom niku po nadimku navijača nekog levog kluba.

A ti direktore preterano sereš. poyy

13. slicno i sanitarni. kad vidi da nije u pravu onda okrene na skidanje dresova. klasicni cigani

mora da postoji predmet rasprave da bi neko bio u pravu ili u krivu.ne znam tacno gde sam sa tobom polemisao.ili ti sam sa sobom vodis neku raspravu.neka sizofrena cepanja.

14. Ja ne znam kako Dzonija, Penzionera, Zapatu i ostale nije blam da imaju takve nikove, a navijaju za Partizan, zamisli...

Pravicemo rasnog od blata.

15. Tvoj nik je reprezentativan do mojega. bdsmgla

16. Pa imam govornu manu, pa ne znam da izgovorim Barnsli, i onda tako ispadne, jbg.

17. nije ti ta mana najveci problem izgleda. ma jedan rasni otisao ostalo vas jos 20ak

18. nisam video da su saponjica ubacili u prvi tim.ako ga ne pojedu menadzeri trebalo bi da bude dobar igrca.

19. ma jedan rasni otisao ostalo vas jos 20ak

Jbg kad moram da ti crtam da ste ti, pakao i rasni u istom kosu, iako ne navijate za iste klubove. Vi ste fazon reprezentacija.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.