FK Partizan

1. Saponjic je vec odigrao prosle sezone 2-3 tekme, cak je i dao gol cini mi se. Bice on zver, samo da ga ne sjebu Djura i ekipa.

2. to su onda neke kup utakmice bile.verovatno...

3. Ne brate igrao je na samom kraju prvenstva, cini mi se.

4. Baš si me potresao bdsmglavić sa tim komentarima. Baš se dalo uočiti da sam retard iz postova na vašoj temi. Nekako su, kako da ti kažem, nevidljivi... nema ih sine. Ae i ti postani nevidljiv ovde i promeni nik u Divokoza, ili neki sličan ekscentričan naziv navijačke grupe.

5. Jok, bolje Zabranjeni pakao juga da mi bude novi nick. Kapiras foru?

6. AndreyArlovski
    Ne brate igrao je na samom kraju prvenstva, cini mi se.

odigrao je 14 minuta u nasoj ligi,nije postigao zgoditak.prilkljucen timu 30. maja 2014.

7. Ne kapiraš ti Azbuku Vukovu izgleda. Ja reko nemoj pisati više ovđena.

8. iako ne navijate za iste klubove

klub, jednina, partizan. ne fmp veterani mancester kaka mesi srbin prosinecki. e nemam obicaj da isterujem sa teme al ono stvarno idi cekaj rasnog da se vrati, slican se slicnom raduje

9. klub, jednina, partizan

Индија, Пакистан, Кина
    свима нама пуши једнина

10. Индија, Пакистан, Кина
    свима нама пуши једнина

GTR materijal, samo fali slika

http://3.bp.blogspot.com/_O0ch3ABb3L4/S-2ZRL6XF-I/AAAAAAAABck/OG-m5bYOty4/s400/Medusa_Study_2.jpg

i komentar tipa buljaga i cvor odlaze sa teme Theodore Gericault (1818-1819)

11. Direktor je sigurno jedan od onih likova sa severa koji spontano smišljaju pesme. Pa onda kad krene sledeća tekma nama redarima uvale papire sa odštampanim tekstom nove pesme da delimo svakom ko uđe, jer indijanci ne mogu da zapamte četiri stiha.

12. nama redarima

хахахаххахахахахаххахахаха

13. Иако ме сморило ово наше говно од лиге, свакако да ћу са уживањем пратити како Босанчић и екипа раздевичују анусе јанпијевим љубимцима.

14. sad bi ti razdevicio njihove anuse jer tvoj nije plodan.

15. Šta je smešno, dok sam studirao radio kao redar preko omladinske. Mogu ti reći da imam na duši jedno 200-300 rendom Grobara puštenih na Jug bez karte po raznoraznih derbijima u rupi.

16. Gledaj degena, smeje se što neko radi. To vam je vrhunac humora. pozdrav

17. Gledaj degena

еј радару
    попушиш ми кару

ево ти овај папирић па подели да науче људи текст

18. E a jeste najgori, zamisli kao vođa prilazi mi i kao evo brate, podeli našoj braći, danas nova pesma, koreografija, ludnica sine idemooo. Reko važi rođače i bacim ona govna za kapiju. Posle se čude što ne mogu jednu pesmu da nauče pet tekmi.

19. није ти лако било

nama redarima uvale

ајд код нас на тему дас дружимо

20. Jebem mu mater al ste se raspisali. Izgubih pola sata čitajući koještarije od svog zadnjeg posta. I pola postova od cigana. Za derbi ne očekujem ništa novo. Laganih 2:0

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.