Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ваистину петнаестак... Изгледало је зајебаније. Позитивна ствар што Бабовић јебе Џајину ћеру хњо хњо хњо
А вечерас... Трпамо малтежане... Моја процена је петарда!
Ма само да победимо.
Доста и нерешено.
Није брате.
Шамрок демантује ову изјаву... Море дај да их бијемо, добро је и за морал екипе и за нас, навијаче.
Турио га Толе!
serem vam se
Odlično prvo poluvreme.
Tri komada, taman za lagano drugo. Trebali bi sada drugo da se potrude da ne prime neku kokošku od gola, jer ipak kada nekog dobiješ sa krompirom lepše je.
Ekipu i neki individualni učinak ne mogu sada da analiziram nešto posebno, jer ekipa Valete nije protivnik protiv kog se pokaže koliko ko zna. Ipak su jako lošeg kvaliteta.
Najlepši detalj je prelep gol Tomića, mada i treći gol je pao posle lepe PES akcije.
Bravo momci i sada laganezi drugo poluvreme.
http://www.partizan.rs/wp-content/uploads/2011/04/new_crnigrb_1024.png
Samo tri komada? Razocaravaju me. Ja ocekivao da je vec 5:0.
Isto.
е виш чмарно је вечерас радовати се победи
Fina pobeda.
Taman koliko treba. Nisu samo trebali da prime gol, ali opuštencija. Tri, četiri komada na JNA i idemo dalje.
Drugo poluvreme onako rutinski odrađeno, otaljano, ali stvarno rezumljivo. KO bi još sada lomio noge po nekoj njivi kada je rešio pitanje već u prvom poluvremenu.
Ne znam samo povreda Markovića kakva je. Nadam se da je nešto sitno i da će biti spreman za sledećeg protivnika.
Zadovoljan sam uglavnom.
Opet kažem, ne mogu sada da ocenjujem pojačanja jer nije ovo protivnik gde se može jasno pokazati koliko ko ume.
Pobeda Partizana. Siguran prolaz dalje. Odličan početak sezone.
Ово је онако ТАМАН ко што вели Курајбер. Туримо говнима још 5 на ЈНА и лепо идемо на следеће.
Očerupali smo prvu boraniju, aj sad idemo dalje..
Je l istina što ovi pričaju, da se Stojkoviću ubila keva ?
Ја налетех на више вести са тим насловом.... Вероватно јесте, тужно у пичку материну.
ЕДИТ: Овде пише да се није убила него да је умрла природном смрћу, као по неким полицијским извештајима...
Bicu crn,al ne mogu da odolim.
Je l istina što ovi pričaju, da se Stojkoviću ubila keva ?
Pa i ja bih se ubio da mi sin prima gol od maltezana :D
Углавном није тема за разговор о Стојкетовој кеви... Шта је ту је. Елем, свиђала ми се игра Партизана од ноћас, било је занимљивих акција, надам се да ћемо још тога да видимо.
Uuuu, Gazimudoje, nemoj to jebem li ti muku. :D Je l' se zna da li je povreda Markovica ozbiljnije prirode?