U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahahahhaha
silovo si zvezdu bogdaneeeeeeee
Sta seres, Rasni pickice, kad si prosle godine namerno dobio ban da ne bi ispostovao opkladu. Idi pokrij se usima.
Ovde je već ban uračunat.
UKOLIKO FK CRVENA ZVEZDA OSVOJI TITULU PRVAKA SRBIJE U SEZONI 2014/2015 TADA PAKO JUGA NOSI NA AVATARU POGRDNE PAROLE SA DERBIJA NA RAČUN GROBARA U PERIODU OD 90 DANA. A AKO NE ISPOŠTUJE DOGOVOR NA SCENU STUPA DJONI KURAJBER I BANUJE GA 100 DANA. UKOLIKO FK PARTIZAN TAHIROVIĆ STOLARIJA TELEKOM VIP MOBIS OSVOJI TITULU U SEZONI 2014/2015 RASNI NOSI UVREDLJIVE PAROLE NA RACUN DELIJA 90 DANA. A AKO NE ISPOŠTUJE DJONI GA BANIRA 100 DANA.
IMA PRAVO I DA SE NAPIŠE OPKLADA NA AVATARU.
DJONI PRESECI!
Evo vam izmenjena verzija malo.
Prvo Rasni da odradi proslogodisnju opkladu, jer je pederko koji ne postuje zadatu rec. Pa onda moze da se pregovara dalje.
Je l' istina to Rasni da si isp'o pička?
Nema veze, nije bilo pod kontrolom moderatora, sad se neće izvući.
Jel to to, da mećem na profil tekst svečane zakletve?
Može. Ovaj izmenjeni bez odabranih.
Ekstra!
A nisam ispao picka nego sam nosio 2 dana, a trebalo 10. A svakoako sam popio ban tada na 30 dana tako da nisam ni mogao da ga nosim.
IMA PRAVO I DA SE NAPIŠE OPKLADA NA AVATARU.
Rasni em si se dovoljno u životu zajebao što navijaš za FK Musavce , em ćeš još da nosiš pogrdne parole o voljenom klubu koji je pred gašenjem... Nikada nisam razumeo vas koji volite sado mazo... :-)
E pako samo da ti kažem da nam se na zimu vraća Ninković, dolazi neko iz Zenita i dolazi nam jedan super crnac. Tako da ima da se prošetamo ligom i udjemo u LŠ pozzz.
http://www.livestream365.com/sr/fk-rad-beograd-partizan-belgrade
Rasni vrlo moguće, vrlo moguće...
Ooo jebi Rasneeea, jebi jebi Rasneeeaaa
TO BRE PENAL I CRVENI!
JEBI RADOA!
TOLE LOPOVE!
TRPAAAAAAJ RADOA!
http://youtu.be/jpsiP7h6RyE
De nama sponzor? Kako to da jebeni Rad ima sponzora a mi nemamo?