FK Partizan

1. Đurić izjavljuje "hoćemo drugog sudiju, ovaj je Zvezdaš", pred meč Rad - Partizan, posle pola sata i bez ijedne prilike na meču i jednih i drugih, penal za Paću i crveni za Rad. Kakvi li su tek Grobari sudije ako je ovaj Zvezdaš, i kakve veze ima i da je Zvezdaš.

2. Glat prolazimo Rad i u maju DUPLA KRUNA OLE!

NEGO ČITAM DA SE NIKO NIJE KANDIDOVAO ZA PREDSEDNIKA?!? Đura mi tu muti nešto...

3. Pa sudija može da bude ili zvezdaš ili partizanovac, ne navija za Lučane, ne kapiram.

4. Pa ako može da bude samo Zvezdaš ili Partizanovac kako ti kažeš, onda je bolje da na utakmici Rad-Partizan sudi Partizanovac, ili?

5. si video penal ili samo jedes govna bez veze?

6. Ja kad bi sudio na meču Partizan - Rad dao bi po 5 crvenih i utakmica ne bi mogla da se nastavi.

7. Bio penal. ali nie poenta u tome već u pritisku na čoveka. namestite ko mi ofku a ne čoveka da plašite sirotinjo

8. Mali govnjaivko samo cekao da padne, u Engleskoj bi dobio zutu kartu.

EDIT: Ne samo on, cela liga. Da se razumemo

9. Ćelavi prepotenko ahahahahaha

10. u onoj engleskoj u kojoj je bio pre 5 dana?

11. U toj engleskoj svakako nije sudio englez

12. e pocrkacete od muke jebeno. ako ako, jos je sladje.

13. Evo sve mi suze niz butine liju

14. u onoj engleskoj u kojoj je bio pre 5 dana?

Da, u toj Engleskoj. Posto mu se smesi neki Azerbejdzan u nastavku kvalitete.

15. smesi mu se i smrt kad mu dodje vreme. do tad jebe zvezdu i boli ga kurac

16. on taj derbi nije ulazio u igru.

17. Bio je penal. Mislim skotrljao se ovaj mali odvratni đubretar kog očima ne mogu da vidim, ali opet je bio čist penal.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.