A u kurac. Kandidati za predsednika su nam veličanstveni. Jovčić sto godina u Partizanu i da je mogao uradio bi nešto . Onaj mesar Popović sjebo par preduzeća a nas će kao iz govana da uzvuče...
Znate da ne komentarišem dešavanja u komšiluku, al smislio sam musavcima slogan predizborne kampanje - "SAD ĆE TOZA DA VAS VOZA" :-)
Sto bi ga pravili od blata kad on bira ko ce da ga nasledi? Kakvi izbori, klasicno mazanje ociju. Opozicija se opet ne javlja sem par izjava Jokana i jos nekih, opet kandidata nemaju. Ako i nadju nekog proci ce ko Savo Milosevic i to je to. Ovo je sve dogovoreno eto Rasa macori kaze da se jos razmisljaju izmedju Bureka i ovog oborkneza. Radili ljudi dobar posao pa daju sebi za pravo da biraju predsednika kluba.
kurca nek mi se svi napuse.
Ladno neko imao istu asocijaciju na Pantica - vratice se kao Gulan. Dete debil, tj. roditelji mu ocito nemaju pojma, gladni su para. Umesto da se izgradi i afirmise kao igrac u nasoj ligi, Ramadani ce da ga uvalja u drugu italijansku ligu, ili prvu holandsku, bice "zapazen", i to je to, u 28. ce da se vec sam nudi Partizanu da se vrati. Debil, treba ga pustiti da ide, neka se usreci.
Kako je glup ispao štoper Rada, da ga je pustio, mala neznalica ne bi dala gol.
Hahahaha komšo i ja sam baš razmišljao o tome da ga mali ne bi udenuo da ga je onaj štoper pustio .
https://www.youtube.com/watch?v=2LpO7i2rlOc
a jes smesno
A u kurac. Kandidati za predsednika su nam veličanstveni. Jovčić sto godina u Partizanu i da je mogao uradio bi nešto . Onaj mesar Popović sjebo par preduzeća a nas će kao iz govana da uzvuče...
Znate da ne komentarišem dešavanja u komšiluku, al smislio sam musavcima slogan predizborne kampanje - "SAD ĆE TOZA DA VAS VOZA" :-)
Pravićemo Đuru od blata.
Sto bi ga pravili od blata kad on bira ko ce da ga nasledi? Kakvi izbori, klasicno mazanje ociju. Opozicija se opet ne javlja sem par izjava Jokana i jos nekih, opet kandidata nemaju. Ako i nadju nekog proci ce ko Savo Milosevic i to je to. Ovo je sve dogovoreno eto Rasa macori kaze da se jos razmisljaju izmedju Bureka i ovog oborkneza. Radili ljudi dobar posao pa daju sebi za pravo da biraju predsednika kluba.
kurca nek mi se svi napuse.
bice predsednik onaj koga ovi sa vlasti budu hteli.
http://www.mozzartsport.com/vesti/najveca-greska-partizana-danilo-pantic-odbio-novi-ugovor-i-moze-da-ode-na-zimu-crnobeli-ne-dobijaju-nista-video/91343
baš lepo
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=06&nav_id=933071
ево, већ имате председника.
нажалост, у истом смо курцу, и ми и ви, само се још чека да објаве колико сте ви у говнима, као што рекох пре који месец.
Ladno neko imao istu asocijaciju na Pantica - vratice se kao Gulan. Dete debil, tj. roditelji mu ocito nemaju pojma, gladni su para. Umesto da se izgradi i afirmise kao igrac u nasoj ligi, Ramadani ce da ga uvalja u drugu italijansku ligu, ili prvu holandsku, bice "zapazen", i to je to, u 28. ce da se vec sam nudi Partizanu da se vrati. Debil, treba ga pustiti da ide, neka se usreci.
Pantic je glup ko kurac, ni ovde nije medju najboljima a vec zapeo da ide. Glupi alavi klinja.
Ma ja sam znao odavno da od pantica i zivkovica nema leba. Ionako su Goku Rac obojica.
Jebem mu majku stvarno
Raspašće se mali Pantić, a onda će da traži da se vrati nazad, kao i mnogi pre njega.
ja sam ubedjen da ovaj stojanovic navija za partizan. nemoguce sta je sve promasio
Ne bi se ja baš mnogo radovao zbog ovih +6 na polusezoni.Tako beše bilo i prošle sezone pa je zvezdanaesterac odneo titulu.
+9 je, derbi si zaboravio.
jbg nisu oni krivi sto naprolece procvetaju
Ау колико је ово могло да буде јебено. Извукосмо дупенца.
Misliš što sudije procvetavaju?
извини нисам баш разумео.
едит, разумо
ЈА БИХ ДА ИИИИИГРА ЈОШ МАЛООО ЈЕР ЈЕ САААЛЕ САМО ЈЕДАААН