FK Partizan

1. bate. mi nesto stalno u zadnjoj kuglici. drugu igramo kuci...

2. uh dobro je... ja se usro kacam vido Bazel

3. JEBENI USRANI KURVATI UVEK IMAJU SREĆE GOVNA

4. Jebaće Bate iz Humske Hrvate!

5. Daj jbt Dinamo Zg izvukao Sipce, kakvi useri hahahaha

6. Ne zajebavajte, dobro ste prosli.

Siptari vam ne leze, to se zna, Seltik i Bazel su realno tu najjaci, po meni Apoel najslabiji, ne igraju trenutno nista. Bate je ok, fazon nasa Cuka, malo jaci, gledam rezultate, kenja ih da udju u LS. A tamo primaju po 5-6 komada. Realno ste dobili taman protivnika, kod njih bilo kakav povoljan, i sanse su vam 80-20 da prodjete kod kuce.

7. Zvezdaši- idite komentarišite kazahstansku i azerbejdžansku ligu, to je sada vaša klasa, treba ispratiti ko vas će vas izbaciti sledeće godine u prvom kolu kvalifikacija za LE.

Što se tiče žreba- ne znam. Svašta može da bude, ali nama ne leže ruske škole fudbala. Ako budu igrali kao u drugom poluvremenu u Beogradu, biće dobro.

8. Biće ko u dvomeču s Maneleom, tamo nerešeno (čak možda i 0:0), a kod nas će biti 2:1 za nas + Božinov rešava utakmicu !!!

9. Partizan ima skuplji tim za 2 miliona evra. Ono sto je mene zapanjilo je da na trzistu Ninkovic vredi milion evra (Ilic, Bozinov, Babovic toliko zajedno vrede) hahahah
    http://www.transfermarkt.co.uk/fk-partizan-belgrad/startseite/verein/669
    http://www.transfermarkt.co.uk/bate-borisov/startseite/verein/713

10. ladno im mladenović drugi najskuplji igrač lolo

11. Brate, na ovoj slici deluje kao da će lopta da mu otkine jajca.

12. Задовољан сам жребом. Пролазимо ово. Запамтите пост, вулве.

13. Može svašta da bude ako shvate protivnika ozbiljno, kao što sam rekao.
    Pravi pristup: onaj kao protiv Anderlehta.
    Pogrešan pristup: onaj kao protiv Artmedije.

14. 2 mrtve tekme,sa neresenim rezultatima.prolazi srecniji,ne bolji.neki penali,produzeci...

15. 2 mrtve tekme,sa neresenim rezultatima.prolazi srecniji,ne bolji.neki penali,produzeci...

+1
    dva trula istočnevropska kluba
    bez ozbiljnih rezultata, tradicije i navijača

smor

16. dva trula istočnevropska kluba

Ne pričamo o utakmici Zvezda-Kairat, ona je bila u predsezoni kupanja.

17. Ne pričamo o utakmici Zvezda-Kairat, ona je bila u predsezoni kupanja.

Ahahah to je bio duel trulog istočnoevropskog i zapadnoazijskog tima lol.

18. БРАО ГЛОДАРИ ЗА УСЕР, ОВИ СУ КЛАСА ИЗА СТЕАУЕ. ПРОЛАЗИТЕ ЈБГ... А ШТО СЕ МЕНЕ ТИЧЕ ИМА ИНДИЦИЈА А И ИНДИКАЦИЈА БОГАМИ ДА ЋУ ДОБИТИ ТАСТАТУРУ БЕЗ КАПСА АЛИ НЕМОЈМО СЕ РАДОВАТИ ПРЕРАНО. САМО НАПРЕД ОБИЛИЋ!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.