FK Partizan

1. Jedina slinavija osoba u Srbiji je Bojan Obilic

2. U isto vreme sam ljubomoran i drago mi je što ste prošli.. Popio sam 4 piva i jedno 25 puta sam jebao majku crncu Omaruu.. Tele jedno.. Šaponju u napad i ovog ubacuj protiv Javora..
    Još jednom čestitke, jebi ne vadi!

3. Nema mesta euforiji pogotovo jer su nasi slavili ko da su osvojili LS a ne da su dosli do poslednjeg kola kvalfikacija, sto mi smrducka na ispunjenje takmicarskog cilja, i automatsko opustanje, ali moram da naglasim da odavno superiorniji Partizan nisam gledao u Evropi.
    Dvomec odradjen vrhunski. Da nismo gresili bilo bi laganini,al kad se sve pogleda odrali smo ih

4. DAJTE NAM LUDU ŠUMU MALO ČISTO DA SE IGRAMO SA NJIMA SADA !!!

5. Gledao. Ima Partizan igru, napadački igra što raduje. Ilić tata. Onaj mali krilo ono da l Živković u opasnog igrača raste. U našoj ligi jedini igrač koji ume da centrira iz punog trka. Najozbiljnije. Penal nije bio jbg, kontakt jače od metra izvan 16

6. DA VELJKU SAM JEBO MAJKU ZA OVO PONAŠANJE

7. :((( prvo Hrvati slave oluju a sad Veljko navija za partizan. Željko se okreće na peškiru u Argentini, nema mira.

8. Spaslo na iskljucenje. Realno smo jos tanki za fudbal na najvisem nivou. Ipak veliki uspeh, najbitnije je da kapne neka lova u ovim smutnim vremenima i da se stabilizuje klub.
    Ako dobijemo Seltik ili Bate idemo dalje. Najgora opcija je Dinamo. Nas generalno boli kurac za njih, ali oni bi bili napaljeni do maksimuma. Zamislite da neko uzme Glavnog i kaze: Dobices 4 golfa dvojke 89 godiste, najk pocinje da radi kackete u XXXXXL, besplatna pretplata 3 godine na seks sa meckom i Jandrino jato ti peva na krstenju sinovca. Taj neki nivo napaljenosti.

9. Najgora opcija je Dinamo

Najgora opcija je Bazel.

10. valjda je dinamo bratska,a ne najgora opcija.
    valja i zarditi sa bracom rumunima.
    bugarski rom se trti da puca penal.

11. Kad se setim da sam pljuvao janpija zbog blaže situacije sam sebi bi jezik iščupao

12. janpi za ovog vodja tribine

EDIT: Ili na bohorskom jeziku, janpi za ovog ostrog licno

EDIT2: ostrog na bozic

13. Ostrog u po Vaskrsa svega mi
    Janpi izvini lepi moj za sve i ni malo se ne zajebavam

14. ima prenos žreba uvek na uefinom sajtu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.