Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Strašno, dugo nisam gledao bolje PSIHIČKO izdanje naših, ovo nije bilo ni fizičko ni tehničko dominiranje, usrali smo im se u psihu.
Strašno sam ponosan što sam Srbin!
Rts prenosi boktejebo
znam buraz ali bio sam kod ortaka koji je oprerisan od tv... samo net.
bitno je da svrsismo po hrvatima
u principu premotali smo ovaj vaterpolo. jeste kurac ali bar je kurac sa kojim jebemo sve ostale. fazon 2-0 pa 14-2 lol jebeni
Hrvati nisu prenosili dodelu medalja ahahahah
SVRŠ SVRŠ SVRŠ
U fudbalu stanje redovno.
Protiv Partizana nepostojeci penal.
Zvezdana iz 1 u 2.
Najgore od svega je sto ce oni ovim silnim prelazima ispeglati pola dugova, pa ce coki dispadne legenda, terza madjija , zvezdana mukica koja je odvajala od usta da opstane a cigani ce ostati debili. Tj bice jos gori.
gazimudo, priznaj da drkaš na postove vucicapedera
ista vam je teza
VI POŠTENI, MI LOPOVI
VI AVNGARDA, MI DEBILI
razmisli
kad pišeš o nama
možda celo vreme gledaš u ogledalo
Ma mi bre u poslednjih 10 godina nismo imali kontra prelaza koliko vi od pocetka ovogodisnje JSL.
a ti razmisli o ovome
Partizani, vaše kopile se redovno poserava na zvezdinim temama, te sam odlučio da vam, koliko stignem, uredno vraćam svako njegovo govance.
Tužno je to što imate tako retardiranog člana, ali ko vas pa jebe, vaš je
MALI KVIZ - PROVERITE SVOJ PSIHOLOSKI PROFIL (Resenja ispod)
-----------------------------------------------------------
BROJ 1. - MELODRAMA VLADIN AVION
A. U opstem rasulu i zatupljenosti srpske nacije, nije iznenadjenje da stav, muskost i izjave ne predstavljaju vodece moralne kategorije. Na sceni je zavrsni udarac pogubljenim generacijama kojima se salje poruka da nista dobro, pravilno i moralno nece videti u svom zivotu tako da samo mogu popusiti masnu kurcinu dok gledaju kako im se iz vazduplohova kenjaju usta.
B. Grof je covek bez karaktera, idealan kandidat za projekat vodje o jednom klubu.
C. Ljudi menjaju misljenja, nista cudno. Grof je dobro razmislio dva tri dana i doneo pravilnu odluku. Uostalom, ljudski je menjati uverenja, pogledajte samo njegovu prevashodnost.
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
BROJ 2. Izostanak dva najstandardnija, najskuplja i najkvalitetnija fudbalera Vozdovca sa utakmice protiv Zvezde, Beljica i Odite
A. Klasicna autocenzura Bratislava Zivkovica i lidera Vozdovca. Jebes budalu i bodove, necemo da nam se dogodi isto sto i Slobodi iz Uzica. Par poziva na poluvremenu jer prvobitni plan nije uspeo.
B. Nema bodova, sto da rizikuju povrede dva najbolja igraca.
C. Zivkovic je pravilno procenio kad je odmarao dvojicu navedenih, pred Vozdovcem su mnogo bitnije utakmice. Siguran sam da ce Milinkovic odmarati Oumarua i Zivkovica u mecu sa Bateom.
BROJ 3. DRAZIC U SELTI DAN POSLE TERZICEVE OSTAVKE
A. Posto nema vise zastite, Terzic i Drazic su pravilno procenili da je bolje pobeci i izbeci ispitivanje zbog namestaljke na Vracaru. Terzicev isprobani recept dok se ne smiri stanje. Dobro obojici.
B. Terzic ne mora pola novca da daje FK Zvezda kao do sada.
C. Koincidencija.
-------------------------------------------------------------------------------
RESENJA KVIZA:
Najvise odgovora pod A: Jos uvek mislis svojom glavom, bez obzira sto je 90 % Srba pretvoreno u bezlicnu masu. Samo tako nastavi.
Najvise odgovora pod B: Boli te patka, ionako nam je zemlja raspad.
Najvise odgovora pod C: Mozga bez. Simptom sindroma sa latinskim nazivom Praznoglavus Marija Maksima. Skini svoju crveno belu majicu i uputi se do najblize apoteke.
Ahahahahahahahahahahahah
побрисан вишак постова, пошто очигледно нико од модератора не прати ове фудбалске теме, лол. ако вас неко вређа, сами пријавите, а ако вам не смета толико понашање других онда сами организујте теме у миру и слози.
prvo su srali po ovoj temi dobrih 4 meseca. onda se pojavi vucicupederu i sere po njihovoj. i to im fazon fino kazemo direktore jebeno smaras, a on picka dodje sa duplog da provocira. msm kao navijac zvezde podrazumeva se da te nije sramota ni govno da pojedes kamoli da isterujes sad neku pravdu.
Zdravo Janpi
jebem ti bre više mamu maloumnu
imaš li dve ganglije da ukapiraš da sam dolazio sa al pacina kad sam bio banovan
idi skidaj dresove dece
hahahahah
hteo si valjda oca da mi opsujes? ta gej iskustva i to a?
znam da te nije sramota da lazes.
dolazio si sa duplog na temu fk partizan? i pricas nesto o vucicupederu? da li realan si ti?
POCNITE DA CITATE ONO STO PISETE CIGANI DECHKO
немам појма ко је шта срао по чијој теми, нисам ни пратио. само сам видео вређање, обрисао и бановао. правило је увек било да нема прозивања и вређања на личном нивоу, а што се тиче навијачких упадања и прозивања... ту је било неколико покушаја да се ограниче људи да пишу на противничкој теми или да им се ограниче теме о којима би могли да дискутују. углавном безуспешно.
Odaberi mi definiciju Truće
ajd pažljivo, koncentriši se
koliko god sparušen bio čvarak koji imaš u lobanji ovo možeš da shvatiš
DOLAZIO SAM SA SVOG NALOGA NA TEMU PARTIZAN I UVEK KADA NISAM BANOVAN DOLAZIM SA NJEGA
KADA SAM BIO BANOVAN DOŠAO SAM SA DUPLOG
ajde, ajde, još malo
UKAPIRO? BAWO!
evo pokazna lekcija
OPET SAM SA DUPLOG
I OPET TI JEBEM KEVU
I TEBI I OVOM ŠTO ME BANOVO
JER SAM JA TEBE VREĐO A TI MENI NISI
pa sve vam jebem
који вам је курац данас?