danas? ovo su klasicni direktorovi postovi konstantno na partizanovim temama. vucicupederu je samo odgovor na isto to sto je radio on, posto drugog leka nije bilo.
oke, ma nemam ja sta da se prepirem sa njime, sve je ocigledno. glupo je samo sto laze
Vucic peder je dupli, ranije se dobijao trajni na duplom ako vredjas sa duplog.
A koliko je puta nama psovano i sta je sve pisao vucic peder pa nikom nista.
услови су такви какви су, ове теме слабо ко прати и бан може да добије само онај ко је пријављен или ако модератор налети случајно и види неко вређање.
обично то радим кад хоћу сам себе да смарам. прво се банујем, па кад истекне бан, онда се сам себи жалим што сам банован, а други нису, шаљем принтскринове. па онда сам себи објашњавам што сам у праву, а уједно и што сам погрешио...
тако да гађај период кад ти се учини да ми је баш јако досадно.
Najgore od svega je sto ce oni ovim silnim prelazima ispeglati pola dugova, pa ce coki dispadne legenda, terza madjija , zvezdana mukica koja je odvajala od usta da opstane a cigani ce ostati debili. Tj bice jos gori.
Ja mislim da nema od vraćanja dugova ništa od kladionice. Jednostavno da se izmuze još malo država da uzmu para dok su u ovim vodama, uticajni itd i odoše svi posle boli ih kurac
јанпи, обрисан ти је пост. кад истекне бан, па се нађите на овој теми поново и расправите. ја нећу више свраћати на фудбалске теме.
danas? ovo su klasicni direktorovi postovi konstantno na partizanovim temama. vucicupederu je samo odgovor na isto to sto je radio on, posto drugog leka nije bilo.
oke, ma nemam ja sta da se prepirem sa njime, sve je ocigledno. glupo je samo sto laze
Kralju, otišlo nam pola uprave sve utakmice počnemo da gubimo pa posle mora da ih velikim naporima preokrećemo. Razumi i odaberi mi definiciju ok
Aj odbanuj direktora i ne brukaj se.
Ajde brze to malo
ајде не смарај, ако сам већ налетео и на време бановао и обрисао постове, нема разлога да после тога јебе мајке због тога што мисли да је неко глуп.
Vucic peder je dupli, ranije se dobijao trajni na duplom ako vredjas sa duplog.
A koliko je puta nama psovano i sta je sve pisao vucic peder pa nikom nista.
бан за раснија
као што рекох, ретко кад свраћам на фудбалске теме, па не знам ко је раније шта писао и како. а, такође као што рекох, можете да пријављујете вређања.
Pa mi necemo da ga prijavljujemo al ocemo iste uslove.
услови су такви какви су, ове теме слабо ко прати и бан може да добије само онај ко је пријављен или ако модератор налети случајно и види неко вређање.
Otkud ja da znam kad ces da se izlogujes samvucicapedera i damse ulogujes na truca???
обично то радим кад хоћу сам себе да смарам. прво се банујем, па кад истекне бан, онда се сам себи жалим што сам банован, а други нису, шаљем принтскринове. па онда сам себи објашњавам што сам у праву, а уједно и што сам погрешио...
тако да гађај период кад ти се учини да ми је баш јако досадно.
hahahahahah
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/da-je-zvezda-igrala-sa-ludogorecom-233827.html
da su igrali finale lige sampiona protiv reala osvojili bi, ovako je atletiko izgubio jbg
kako funkcionišete van interneta, a?
Ja mislim da nema od vraćanja dugova ništa od kladionice. Jednostavno da se izmuze još malo država da uzmu para dok su u ovim vodama, uticajni itd i odoše svi posle boli ih kurac
Znaci ti verujes u price da se dug smanjio za 10 miliona dovodjenjem 10 igraca i prodajom 0 igraca?
Ja neveruem da se dug uopšte smanjio.