FK Partizan

1. Šta bi bilo da ste igrali sa tatom?
    Bata vas je poderao.

2. Nameštate pičke iz 2 u 1

3. bravo brasanac bravo dornelas bravo BALAZIC bravo zivkovic bravo BABOVIC bravo zivko bravo PETROVIC

4. Svaka čast na pobedi!
    Navijao sam da se ovako završi.

5. Dobio ih na muda i iskustvo. Bate dosta loša ekipa. al jbg, fale muda ;-(

6. Idemo Srpska sreća, Bate u LŠ za protivnike dobija Astanu, Dinamo i Šahtjor, a mi u LE dobijamo Borusiju, Totenhem i Napoli.

EDIT: Proglasiti gol Šaponjića za gol sezone u Evropi

7. Jebo bih im mamu sad zbog ovog gola u devesetpetom.

8. ako su ti 3 glavna igraca u kurcu onda nemas sta da trazis. bozinov, fabrisio i babovic 3 retarda jbg.

u principu nisam nezadovoljan samo ide na kurac cinjenica da klinci vuku strana pojacanja umesto da bude obrnuto...

9. Fabrisio je najgori štoper kog sam gledao u poslednjih deset godina. Ne račinam vreme pre 2005 jer se tada koliko toliko igrao fudbal. Stvarno šta je ono jebote? Kapiram dovedeš stranca da ti pravi razliku, a ne da ti pravi sranja u odbrani. Teror. Užas.

10. Fabrisio - reinkarnacija Steve Glogovca

11. Verovatno su pljunuli poprilicno love za njega, cak iako je na pozajmicu, provlacio se kroz novine kao da stize Nesta.

Verujem da cete ove sezone odigrati solidno LE, ako se poklope kockice i bude neka normalna grupa, mozda se umesate i u igru za januar, jbg cak i po zakonu verovatnoce morate nekad odigrati dobro majku mu jebem. Tim kao tim je uzasan, solidan napad, odbrana i sredina katastrofa.
    Abubakar vam je po meni najbolji i najkonstantniji, gledao sam poslednjih 10 minuta prvog (cekao iz iksa), i tuzno je koliko je agilan, a da ostali ne mogu da mrdnu.

Hah, pa je tek sad vidim gol Saponjica...Bilo bi do jaja kad bi sad pocinjao svaku.

12. Si lud , Stevo je za ovog Kanavaro. Ovo nisam video baš dugo. Još zna govedo da igra sa loptom, ali je neverovatna kiksara i govedo. Ako ode mali Živković stvarno se ispostavlja da je jedino ABu igrrač u toj ekipi.

13. Si lud , Stevo je za ovog Kanavaro.

Mene ona dva penala protiv Selte bole više nego Mijatova prečka. Ne volim ga skoro go Geri Nevila i Džejmija Karahera zajedno, koje nisam na pesu u ekipu hteo da stavljam.

14. Ajde što je napravio penale, već što nije ni trebao da igra. Govnar imao parne kartone, pa se ispostavilo na kraju da i da smo dobili u Vigu svakako bi izgubili službenim rezultatom. Stevo Sudbina

15. stevo destiny

Mada čoveka bolesnog kao što je Slavoljub Đorđević još nisam gledao

16. Честитке на пласману у ЛЕ, макар имамо неког у Европи, срамота да Динамо игра сваке године ЛШ са Балкана а ми не. Моју Звезду нећу да коментаришем, сувишно је. Напред комшије.

17. Ja sam ubijeđen da je Fabrisio prirodni bek al još nije naučio jezik da to i kaže konačno pa da ga stave gde treba.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.