Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ма шта курац, побеђујемо ове и у Холандији, Аусбург два ремија, реми у Шпанији и победа над Билбом Багинсом у Београду. #прво место
Iako me kao misleceg pripadnika ljudske vrste zaboli za PartiSNSzan, moram da dam komentar - jad i beda od igre.
Pazi ruznal, onaj kajron sa naslovne, top vesti
http://i.imgur.com/KhI7N9u.jpg
Da se kojim slucajem desi nemoguce, pa da fudbaleri ekipe sa stadiona koji nosi ime bivseg fudbalera Partizana pobede nekog u grupnoj fazi imali bi tri dana nacionalni praznik, svim delijama bi bio dozvoljen besplatan upgrade diplome osnovne skole na trogodisnji zanat, a Pink bi ceo dan imao specijal sa Jovanom Joksimovic koja dzara pizdu peharom iz Barija.
Па ту уопште нису главне вести. За шта се ти цимаш брт
Jbg, ne vidim da su se pretrgli da izveste o bilo cemu.
Jedini pozitivan utisak je broj grobara na utakmici. Uskoro ce biti samo placenici.
Grobari ponovo na braniku Srbije, avangardno i kulturno daju do znanja svima sta misle o partiSNSzanu. Drugi neka trce za Slobom, Arkanom, nek pale ambasade i dzamije sa Kostunicom, nek im Tadic dovodi sponzore, Vucic i Covic nek im budu legende.
Neko mora da odrzi balans i ne dozvoli da ova raspala ciganska prcija ne postane stoprocentna pomijara od zemlje.
vucicupederu, iskreno pitanje. Jel bi voleo da nas je AZE jebao sa 0:4, dal' bi tad bio srećniji od recimo Rasnog?
Apsolutno ne, ja ne mogu da se radujem neuspesima svog tima. Ali trenutno su okupirani i gade mi se. Ono, cak mi nije ni svejedno, gade mi se.
ja ne znam sta me je vise iznenadilo. pobeda partizana, pristojna igra ili normalno sudjenje i to od italijanskih sudija
ipak je ovo glavno
Bravo za pobedu, konacno. Oumarou jos jednom pokazao da je ubedljivo najbolji vas igrac, za koplje ispred svih, pa i malog Zivkovica. Odbrana kataklizma. AZ najgora ekipa koju sam gledao skoro, bez da umanjujem vasu pobedu. Treba ih napasti i tamo , i uz dobre rezultate protiv Nemaca mozete da se nadate prolazu...
Pederko izasao iz rupe u koju se umuvao u subotu. Ako, ako brt, valja na vazduh izaći.
e vala neka se i umuvao jednom u zadnjih 10 godina. al to muvanje trajalo celih 4 dana. neki bi od sramote trebali da zive u ormaru lolz
sad jbg da li su oni igrali lose ili mi dobro. mi smo golove primali iz nasih gresaka sto se ne moze reci za nase golove.
e sad hteo sam da napisem da mozda nisu zainteresovani za ligu evrope ali jbg 4 puta prosli grupu u 5,6 godina...
Aj i mi nekoga u grupi da pobedimo i to predstavnika Holandije, a ne neke bedovane iz Andore. Doduše, ti iz Andore ne mogu ni da dođu do grupe, a ovi iz Holandije se nisu nešto baš pokazali, al bole nas kite. 3 boda je tri boda.
Sledeće jebemo Augsburgoa!
Jes, al će nam Radnički utrpati 3 komada.
Možda nas usere da im nije dan, pa nam daju samo 2 i ponište im jedan čist.
Odličan rez ste napravili. Napadnete ih tamo i ćao.
Nego pokazuje mi ortak grobar sinoć slike sa tekme, bio je. Brt poluprazan vam stadion fazon. Igrate jevropu jbg otiđite da to grmi. I reče da ste jedan gol dali iz ofsajda, to nzm nisam ispratio na Tv
Svaka čast Abou, odlično izvedena uloga BB u KK od pre dve sezone.
I sreća za nas, ostaje Kiza... xD
Ajte na vijesti. eno vam veliki vođa pohvalio vas, ne treba leba jesti 3 dana.
Ahahah pa u toku cele sezone, ako izgubimo tekmu u domaćinskom takmičenju dobijamo u Evropi, bilo i protiv Rumuna pre toga izgubili od Novog Pazara, i protiv Belorusa pre toga izgubili od Voše, i protiv Holanđana pre toga izgubili u derbiju.
KUĆO ESTE MI TREĆI HAHAHA
Samo tako nastavite pa će te dogodine ostvarivati pobede u intertoto kupu.