U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ti si siptar, ne mozes biti i ciganin.
Stvarno, sto me teras sa teme fk partisnszan? Jebote, sirite se ko kuga, usli u fk i odma misle njihov.
ниси никад чуо за шиптарске цигане?
Ja sam čuo da Špasnki cigani imaju. Barselona kao
Nikad. A znam Kosovo ko svoj dzep. Od Ljubizde do Kosova polja sam gulio mesecima misleci da ima onih koji ne bi dedovinu prodali nego se borili za Kosovo.
ја продо за шаку долара
а једем говна овде пишем ћирилицом глумим неког србина националисту
Srpin
Tvoj izbor, davno sam naucio da nikoga ne osudjujem. To ne znaci da nemam pravo na licno misljenje. Ako pljujem, ne znaci da osudjujem.
е видиш ту грешиш-ти немаш право на лично мишљење
Promenite naziv teme u FK Crvena Zvezda vol. 2 pls
E pseto i bohore,kad ste vec tu,aj ponovite onu pricu oko grobarske paranoje nakon dolaska nove uprave..
pls, nisam se dugo iskreno nasmejao
Cekaj ti i dalje verujes u to? Haha ja mislio to ko grip pa prodje za par dana ono akutno jbt
Cenim da je siptarce htelo reci "ono hronicno jbt", ali znamo svi obrazovni sistem civsa
Hteo sam reci bas akutno guglaj ako ima to u sloveniji pozz
Ne, ipak si hteo reci hronicno.
Hteo sam i da ti jebem tetku pa sam ti jebao mater hehe
E mejmune cuo sam da ce zlikovci ibanjez i kahriman veceras da piju droge i dopinge u ulici svetozara radojicica 416b idi ti proveri to za svaki slucaj
A jel si hronicno ili akutno jebao?
Akutno bre brate. Guglaj kad si glup jbg
Da li si siguran? Stani, razmisli dobro.
ne znam šta ću kad me prozivaš ovako surovo razmišljam da napustim sajt