FK Partizan

1. Hoces i noviji primer?

http://www.standard.co.uk/sport/football/aston-villa-2-west-brom-0-delph-and-sinclair-secure-double-derby-delight-for-sherwood-as-hosts-reach-10093418.html

Evo, isto premijer liga, tamo neka abitna aston vila i Grilis koji dobija drugi zuti zbog simuliranja.

2. Острвљани имаји свој типичан начин суђења који се разликује од европског, али је чињеница да је ове године посебан акценат бачен на казне за симулирање због честих злоупотреба, без обзира да ли играч има већ жути или не.

3. Бохор
    Hah. Daje se drugi žuti za simuliranje pogotovo u zadnjih godinu dana. Bez pardona.
    A ti se Gazi ne vataj za slamku sad tu nešto. Prošla iz 2 u 1 i crveni sad crveni 2 penala ko cirkus.
    Seti se samo svojih postova kad je kod nas bilo komendije. Izgleda da je lopta stvarno okrugla.

Mozes i naci moj post u vezi prosle tekme.
    I cisto da napomenem da sam ovu upravu pljuvao i kad smo uzimali titulu, kao sto je pljujem i sad.
    S tim sto ja jbg nemam problem da kazem da su nam u upravi govna i da je neka tekma namestena (verovatno je i ova, al kad imas babuna sta ocekivati vise).

4. molim vas da se ne mesate, cekam argument od dionisija zasto sam puko.

5. Hahah pa jebemti dal stvarno misliš da sam ti tražio da rovariš po netu tražiš druge žute? Pa da sam hteo kucao bih red kard for simulejšn jebeni. Još Manču a zadnjih 5 godina ne znam da l sam im meč propustio. Idukurac.

Eto ako hoćeš da tražiš nađi u Superligi poslednji takav slučaj, baš me interesuje koji je.

Imaju li ikakvi snimci barem gola, kažu da je Piasentin MUNO golčinu iz slobodnjaka zlo!

6. Ma ja kurac moj sečem da se simuliraje pojačano kažnjava zbog Neimara Boga nema da je drugačije.
    Nzm u meni je taj sporcki duh da sam uvek uz slabije pa tako sad i uz Babuna kad ga svi napadaju. I plus što sam pogodio da gledam Partizan 2 tekme kad vas je on povadio. Mada sa toliko lopti u nogama i ja bi povadio 2 jbg. Nisam samo pristalica hajki.
    I ja sam uvek pričao da je Čović mutan al tu je i to je to.

7. za simuliranje treba odmah crveni, pogotovu je skandal što nije odmah crveni za simuliranja za penal. jbt ako ti prođe penal ako ti ne prođe dobiješ moćni žuti karton

8. Igraj Kantere,

Jebi Pantere,

Zvezdaši debili,

Uvek su bili!

(šalim se)

9. Класична намештаљка. Као промашили два пенала, шутнули преко гола. Како да не. Изгледа да је ове сезоне намештено да Звезда узме титулу.

10. kod nas igraju prekaljeni fudbalski znalci pa je nemoguce da budu promasena 2 penala.

11. Najjaca je izjava Kizoa, ono lice u Evropi je pravo lice Partizana.. pa mamu ti jebem, izgubio si 20 bodova u 10 kola, kako te nije sramota da kazes. Ja kapiram zasto ga ne smenjuju, posto one njuske u upravi koje vam sede, to je jednako kriminalna grupa kao nasa. Jadnost ekvivalentna Vladanu Lukicu, odvratne govedje glave, koje f od fudbala nisu videle u zivotu. DObio dve tekme u evropi, razgalio nadu medju i ono malo sveta sto veruje da moze da se prodje grupa, bodovi se seku na pola, pa kao ajde, mozda bude 8-9 bodova razlike, to mu dodje 4 posle, nije strasno, moze da se stigne.. Da je stari sistem, leteo bi posle drugog kola.

Jadno.

12. Šta misliš čiji su pa ne mogu biti smijenjeni? :)

Kada kažemo da je SNS uprava onda smo u domenu teorije zavjere, kada nas brukaju na svakom koraku onda se pitate zašto ih ne smjenjujemo...

Nije Kiza kriv, ni jednog igrača mu nisu doveli, šta očekivati?
    Pojačanja od 100000€ su dobra? Da su dobri ne bi koštali toliko jbt, na 3 fronta se igra, ne mogu ovi iz LE igrati isto kompletnu godinu, boktejebo, Partizan mora imatti 2 jaka tima a trenutno imamo pola jakog tima.

13. Aj ne jedite govna kakva 3 fronta kao da ratuju a ne igraju utakmicu svakih 4 dana.
    Englezi igraju kup, liga kup, ligu i evropu pa opet dobro igraju.

14. Skocimise, sve to stoji, Sns teorija zavere, ali objasni mi penal, prelaze i crvene, za koje ste kukali kada su nama svirani i kada su se nama desavali?

Ako hoce da vas ''uniste'', pa ne bi vam nijedan penal sviran onda bio (a oba su sinoc bila diskutabilna u najmanju ruku). Sta kao, Babinjo i Grbinjo namerno promasili penale? Navlaci se da ostanete u igri za titulu, a vam je tim trenutno, bez Oumarua i Zivkovica na nivou Cuke, cak i slabiji.

EDIT: HOcu da kazem da je mnogo cudan taj nacin ''unistavanja''. Mogli su da uzmu nas primer bolje od ranijih godina...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.