FK Partizan

1. NE BRT BOJKOTUJEMO SAMO U PLEJ AUT BAJO MOJ

2. Čekaj Rasni, kakva su to cijepanja, sad smo namjestili pa kad nismo onda kao HAHAHA, tinejdžerska ti je spikica

3. HAHAHAHAHAHAHHA
    -16

Pa pokušali ste da namestite ali ste levati pa ni to ne možete. Nešto slično kao 2 penala protiv Čukaričkog.

4. Bolje da je stigao štoper jedan. Il 2.

5. E stigao nam Štimara sa pecanja, imamo četiri centra a vi?

6. od toga bih vrlo rado napravio kancerogenu slannu i cvara

7. Šta drugo očekivati od režimskih novina :D

Nego, jel gledao neko, jel bilo prenosa, koliko smo jadni ispali ovog puta?

8. Matori taj pop je doveden na zahtev sada već bivšeg trenera. Nije da su tražili random popove da kažu pokoju o strategiji za Kosovo, ausvajsu za raj, i stanju u FKP.

Ko je gledao kad se pojavljujete samo kad pljujete nekog, nikako drugačije.

9. ko je tebe šta pitao, bogtejebo?

10. Jesi li gledao utakmicu? Nisi. Šta se petljaš onda koje pičke materine, jel sad forsirate ko će više postova na forumu imati, šta je furka?

11. e aj ti majmune ne seri
    kada si postovo na našoj temi niko te nije terao već su te pustili da pišeš šta oćeš

12. Kao i uvek Skočko puca od pameti u postovima.

Ako čekaš nekog grobara da ti odgovori, načekaćeš se, pojavljuju se samo ako vide da ste izgubili pa da pljuju. Taj neki fazon.

I ne vidim da si nekog konkretno pitao, a 99% sam siguran da sam gledao više Paćinih utakmica od tebe, gledao bih i ovu da nisu počinjale sve u isto vreme.

To za postove je možda fetiš tebi, ne verujem da je čak ni rasniju.

13. Mrš i ti semberac, ja sam postovao u konstruktivnoj raspravi, ovaj sere, vazda on najpametniji, da bar hoće reći nešto, majku opsuje, prozove normalno kao čovjek, jede govna već 2 godina tuda
    da se nosite svi u tri pičke materine ciganske više, dosta vas je

14. Ako ti je draže da napišem Skočko puši kurac, eto pisaću tako, al kontam da je možda bolje reći da je pop čijim se izjavama krstite u stvari doveden od strane trenera.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.