FK Partizan

1. ma da.
    nego,nema materijala.vise su u zizi bili oni blavori sto igraju za onaj penis od reprezentacije.
    nema sta da brines.vec ovih dana se oni javljaju da prkose zdravom razumu.ne samo oni,vec i ostali.
    kad se istrezne.ako...

2. pazi za vikend igramo sa pazarom a sudi mazic, ocekujem povremeno dizanje pritisak uz mestimicno jebanje majke

3. ja se ponadao da se igra u pazaru,pa da bude neka iksaca.
    sve u svemu,kada sam gledao di se igra vidim da partizan primio surnajst golova.ima 3 gora tima od njih.
    nisam upratio u poslednje vreme sta se desava.

4. optrilike nije nam dao gol samo onaj ko nije igro s nama.
    i nema tekme na kojoj bozinov nije opalio selfi sa klupe za vreme tekme.
    i nema losije transfer odluke od one koju donese prasura.

5. Jebem im mater naprednu u po usta

6. meni samo cudno otkud toliko.da je sto puta losa odbrana,milijardu puta je losiji protivnicki napad nekih tamo radnika iz mojmilova.
    tacnije,ja sam ubedjen da u nasoj ligi moze neko da ti da gol samo ako ti plati za isti.pogledao sam dosta fuce iz nase lige.3 gola ukupno su bila iz neke akcije.sovjetski fudbal '63 je nas stajl.

7. ne brate, nego ne moze da ti se da gol samo kad se nece.

godinama CZ i FKP igraju tekme u kojima protivnik ni na 0:3 nece da predje pola.

a i u odbrani nam je takva gradja da je to tesko opisati

8. di pola da predju,videli prvi put reflektore.uplasili se.
    okreni-obrni, ako nam se fudbal ne bude razvio van 2 kluba-najebali smo.i sad smo.odu paori u evropu,nekog slucajno dobiju,hevi euforija.kasnije duvanje djoke.jedna od jacih tekmi u godini ti je kada riljas njivu u pizdi maminoj.na stranu to da se za sicu moze kupiti tekma.zavisi samo koliko je protivnik sirotinja.

9. Grobari su jedna dusa i srce. Svaka cast za sve sto pravi grobari rade godinama. Svojom avangardom i mudima predvodimo ocite drustveno politicke promene u ovoj truloj drzavi. Jasno je da se nesto sprema i da ova vlast sa svojim satelitima moze polako da sprema cebad za Zabelu.

Genereracije ce pamtiti grobare i njihovu mirnu i dostojanstvenu borbu protiv zlikovaca, dok ce navijace ugasenog sportskog drustva pljuvati i pisati im na grobove. Jebo im picousti mater.

10. Svaka cast za sve sto pravi grobari rade godinama. Svojom avangardom i mudima predvodimo ocite drustveno politicke promene u ovoj truloj drzavi.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

11. Grobari su jedna dusa i srce. Svaka cast za sve sto pravi grobari rade godinama. Svojom avangardom i mudima predvodimo ocite drustveno politicke promene u ovoj truloj drzavi. Jasno je da se nesto sprema i da ova vlast sa svojim satelitima moze polako da sprema cebad za Zabelu.

Genereracije ce pamtiti grobare i njihovu mirnu i dostojanstvenu borbu protiv zlikovaca, dok ce navijace ugasenog sportskog drustva pljuvati i pisati im na grobove. Jebo im picousti mater.

Mirne duše okačiti ovaj post na Transfer blama.

12. Mirne duše svaki mu post okačiti na transfer blama.

Teško je proceniti koliko tačno ljudi ima na stadionu crno-belih, ali, reklo bi se, do trocifrenog broja stiže se tek uz pomoć redara i zaposlednih…

LOL ovo su ciganski novinari kako lažu!
    http://static.mozzartsport.com/img/news/a/e/7/1448115570968.jpg
    LOL

13. Poludeli panteri i obozavatelji picoustog izdajnika. Boli istina, ali jebiga, svako se u zivotu profilise ko ce i sta biti. Vi ste govna jebiga.

14. vucicupederu JUL
    Ne secam se da je neko bio toliko dominantan u nekom takmicenju kao Partizan ove godine u domacem prvenstvu. Titula ne dolazi u pitanje ni sa rezervnim timom.

vucicupederu POSLE DERBIJA
    Iako me kao misleceg pripadnika ljudske vrste zaboli za PartiSNSzan, moram da dam komentar - jad i beda od igre.

vucicupederu KRAJ SEPTEMBRA
    Jebi PartiSNSzan.

vucicupederu NOVEMBAR Grobari su jedna dusa i srce. Svaka cast za sve sto pravi grobari rade godinama. Svojom avangardom i mudima predvodimo ocite drustveno politicke promene u ovoj truloj drzavi. Jasno je da se nesto sprema i da ova vlast sa svojim satelitima moze polako da sprema cebad za Zabelu.

ту би континуед

15. ocajan fotoshop by shomy23mm izdrzi vucicupederu i ovo ce se jednom lane zvati

16. Poludeli panteri i obozavatelji picoustog izdajnika. Boli istina, ali jebiga, svako se u zivotu profilise ko ce i sta biti. Vi ste govna jebiga.

Jebo tebi ružić mater. Ti si ona prolivčina koju je israla avangarda sa juga.

Čudi me što uopšte hvališ tu grupu ljudi kada su to sve nekadašnji cigani.
    MORAL
    BEZ MORALA

17. Ne,ne,ne,ne decko, pobrkao si signale... ne hvalim ja tih preostalih 150 sns ciganskih poslusnika na jugu. Htedoh reci da je grobarska javnost prepoznala i shvatila sta se dogadja pa ih zabole za sns upravu i trenutno okupirani partisnszan, pa samim tim ne idu na ut... Ma nema veze.

Nego jes vido Dragan J Vucicevic sta pise za Staniju? Heheheh to ludo pa Bog. Informer je dobar, jos samo da ubace radio i pustaju Cecu.

18. hehehe bash si mi shaljiv
    a šta vi radite da promenite to?
    hahaha
    sediš kući tu kenjaš po nekom sajtu iz fotelje komentarišeš
    bukvalno si apsolutno isti kao stranački bot
    on sedi kući piše komentare = dobije pare sendviš šta god
    ti sediš kući pišeš komentare protiv njega = dobiješ kurac

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.