FK Partizan

1. Grobari navijaju za Partizan, trenutno smo bez kluba.

Evo od sinoc jedne recenice koju mi je rekao dobar prijatelj, a taj zna sta govori:

"Cigani nek mole Boga da im Vucic pozivi, onog trenutka kad bude pusten niz vodu (a to je vec krenulo), pobegose i Terzic i Dzajic i Kokeza glavom bez obzira od Zvezde kao od kuge. To ce biti zadnji ekser u sanduku tog defakto propalog i vestacki odrzavanog u zivotu kluba."

2. Evo od sinoc jedne recenice koju mi je rekao dobar prijatelj, a taj zna sta govori:

"Cigani nek mole Boga da im Vucic pozivi, onog trenutka kad bude pusten niz vodu (a to je vec krenulo), pobegose i Terzic i Dzajic i Kokeza glavom bez obzira od Zvezde kao od kuge. To ce biti zadnji ekser u sanduku tog defakto propalog i vestacki odrzavanog u zivotu kluba."

Zna taj tvoj prijatelj veoma dobro, pošto od vas kurac ne bi ostao a ne klub kad se raspala SFRJ, da se od starta niste prišljamčili SPS. Ali dobro, licemerje je tebi i tebi sličnima jedna od najjačih osobina. Nije vam smetala politika u sportu 20 godina, Mirko Marjanović u fudbalskom, Ivica Dačić u košarkaškom klubu, SPS i JUL su vam se kompletno izređali u Sportskom društvu, ali ste poslednje tri godine postali naprasno osetljivi na to hahaha

3. prica covek koji navija za klub kome smeta tole lopovcina a arkan imao treninge na severu ✔✔✔

4. Ako bi bio ljubazan da mi kažeš kad sam ja to tačno učestvovao u toj priči Tole lopove. Bio bih ti jako zahvalan. Naravno ako je post bio upućen meni. Za Arkanove treninge veoma dobro znam, a ne verujem ni da ćeš naći nekog cigana koji će to poricati.

A pošto si skočio kao oparen, samo obrati pažnju na ovaj deo mog posta

Ali dobro, licemerje je tebi i tebi sličnima jedna od najjačih osobina.

Ne smatram te sličnim onome kome sam ja i uputio post, ali ako se ti smatraš u redu.

5. ja sam uskocio samo apropo price o julovcima i SPSovcima u Partizanu.
    Cisto da se zna ko je bio pionir politike (zli jezici ce reci i ratnohuckacke) u sportu

ne smatram ni ja tebe slicnim onima koji se hvataju za politicare nekog vremena u onom ili ovom klubu,al ako si se prepoznao onda ok.

6. Probaj da shvatiš jednu stvar, a veruj mi nije teško. Razlika između mene i onog idiota je što ja nisam nikad, niti ću negirati sve moguće političare koji su prodefilovali kroz SD Crvena zvezda. Moj odgovor je bio upućen liku koji je sušta suprotnost, pošto je licemer one najgore vrste, praveći se lud na činjenicu da je ista situacija i sa njegovim avangardnim klubom u poslednjih 25 godina.
    Tako da nema potrebe da ga braniš, kad se on sam ukopava u govna do guše. Na stranu što imaš problem da razumeš jednu prostu činjenicu, a to je da kada ja napišem o političarima u Partizanu ne negiram isto i u Zvezdi. Druga je stvar što vi upravo tako volite to da shvatite, pa onda moram da vam crtam.

7. zvezda je bolja od partizana za 20 bodova :DDD

8. gonzo problem je u tome sto ja ne mogu da shvatim da

zvezda je bolja od partizana za 20 bodova :DDD

I da postoje ljudi koji misle da je to 100% zbog samog terena i da je tolika razliak izmedju dva kluba.

9. I da postoje ljudi koji misle da je to 100% zbog samog terena i da je tolika razliak izmedju dva kluba.

Pa naravno da nije samo zbog terena kada imate upravu kluba kao da sam vam je ja koji navijam za Zvezdu postavio.

10. Jedino sto si ti postavio jesu usta ispod cmara Dragana Vucicevica.

Nisi je postavio ti, ali jeste ko navija za Zvezdu. Ono sto me posebno odusevljava u poslednje vreme jesu ocajnicki pokusaji da se stavi znak jednakosti izmedju socijalista i SNS-a. Odnosno kao imali smo mi podrsku, sad je red da imaju cigani. To je toliko suplja prica, da je i budali jasno, ali valjda vam lakse tako da sami sebe lazete, poput price da ne navijate za FMP. Ako je tako, mogu da razumem. I razumecu kad vidim sledece:

1. Da Dacic pokloni predstavnicima stranih zemalja dres Partizana umesto reprezentacije.
    2. Da on ili Tadic stave brata, sestru, oca, dete u upravu Partizana.
    3. Da Dacic menja najtrofejnijeg trenera i legendu nekog kluba iz licnog animoziteta.
    4. Da Dacicu padne na pamet da od recimo rukometnog kluba Partizan pravi prvaka Evrope preko noci.
    5. Da iz budzeta pokloni 10 miliona evra Partizanu i to objavi na B92 kao budzetski izvestaj u udarnim vestima.
    6. Da zakazuje nocne sednice na stadionu Partizana.
    7. Da salje vladin avion za trenera Partizana.
    8. Da Vucic za vreme svog mandata obezbedi ili barem ne suzbija obezbedjivanje 20 milona evra za 4 godine KK Partizan. Dokaz:
    http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html
    9. Da Vucic za svog mandata obezbedi FK Partizan najvece sponzorstvo u istoriji fudbala u jugoistocnoj Evropi.
    10. Da FS Srbije pomogne sa oko 3 miliona evra FK Partizan za 2 godine.

Bice dovoljno. Toliko o cinizmu. E upravo zbog ovih stvari ce FK Zvezda uskoro pod led. I bice to najlepsi trenutak u istoriji sporta u Srbiji.

11. Tebi kevu očigledno Dragan Vučićević kara na redovnoj bazi pošto ga iz usta ne vadiš. Kapiram da si klasičan mentalac pa samim tim nisi u stanju da shvatiš da niko ne piše kako je red da Zvezda ima podršku pošto je to ranije imao Parizan, već ljudi samo podsećaju da ste imali sve ono što sada prebacujete Zvezdi. Zato sam i napisao u jednom od prethodnih postova da ste licemerni ti i tebi slični, ali treba uključiti mozak i to shvatiti.
    Na sve ostalo neću ni trošiti vreme jer sam neke od tih stvari koje si napisao ja odavno potvrdio na forumu, ali si ti avangardni slepac pa te tuđa mišljenja ne interesuju jer u suprotnom neke od ovih stvari uopšte ne bi pisao.
    Neke pri tom nisu čak ni tačne, ali me baš zabole kurac da tebi sad nešto dokazujem i objašnjavam. Slobodan si da odjebeš na GTR i tamo zajedno sa ostalim pacijentima baciš intelektualnu masturbaciju na jalove pokušaje originalnosti.

12. Mislis imali smo ovo sto sam napisao?

Sta si ti koji kurac potvrdio, ko je uopste trazio tvoju potvrdu. Razumes se u sport i drustveno politicka kretanja ko Marica u kriv kurac.

Ja baratam cinjenicama i za sve sto sam napisao stoji ili video ili tekst. A za tvoje frustracije mi se jebe. Glup si ko kurac, ende.

13. Чек да ископам једну чињеницу.

14. to se ne vazi jer niko ne moze da zabrani efempeu kako da se zove

15. Hahahahaha dečko da li si realan? Društveno politička kretanja? Ajde pacove bolje se učlani u neku stranku pa tamo jedi govna i viči ''Nepravda, nepravda''.
    Da li se ja razumem u sport ili ne, ti svakako nisi sposoban da proceniš tako da nemoj da zamaraš svoju praznu glavicu. O tvom baratanju činjenicam i kačenju linkova sa Bljuca i sličnih govana zaista ne bih ovom prilikom.
    Inače ne znam odakle ti ideja da sam ja frustriran, kad ti i onako na svakoj sportskoj temi jedino znaš da pišeš o Vučiću, a ne o tom sportu čijoj temi postuješ ili nekoj utakmici. Izgleda imaš fiksaciju na njega, sigurno te pale njegova puna usta.
    Da ponovim još jednom, slobodan si da odjebeš na GTR u onaj brlog avangardnih kvazi opozicionara.

16. ne znam zasto se prepireten oko toga koji politicar koji klub vodi.oba kluba su drzavni projekati. sins 1945...
    jedina sansa da nam se spasi klubski sport je privatizacija.

17. најбоље што би могло да се деси нашем фудбалу би била фузија партизана и звезде. како год да се звао нови клуб донео би много добрих ствари нашем фудбалу, а неке ћу побројати:

- брисани би били звездини дугови. пошто више дугује.
    - новостворени клуб би био кудикамо конкурентнији на европској сцени.
    - истог тренутка би се елиминисала затрована атмосфера, екстремни елементи би елиминисани из спорта (морали би да нађу други параван).
    - држава би трошила бар дупло мање на одржавање овог клуба.
    - на чело новоствореног клуба би били постављени дуци симоновић и дуле вујошевић (нови клуб мора по традицији да буде левичарски). на том месту би се бавили само идеологијом. сваки други ангажман би повлачио смену.
    ...

ДВА ДАНА ЗОВЕМ ВУЧИЋА да му саопштим ово решење, али не могу да га добијем.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.