Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ако ово значи да управа одлази. славимо аугзбург
Naravno da mi je drago. Uvek mi je drago kad gledam kako vas svi redom šamaraju.
Isto kao što je došlo vreme da ćeš ti sutra navijati za turke i sledeće nedelje za iste te švabe za koje smo mi navijali sinoć. Isto kao što si navijao i za Bordo, Strazbur, Rendžers. Kapiram da je uticaj lažnog moraliste Vujoševića i dalje na snazi, ali nemojte preljevati djubarom i misliti da ste nešto bolji od nas kad niste.
Па наравно, и мени је драго кад га звездана дува, и било ми је драго кад сте испушили од бордоа као ми синоћ, али не серем около толико...
Aleksandar Aritonović
Baš me zanima,Zečeviću,koliko si love dobio za ovu prodaju večeras?Evo ljudi na forumu tripuju da je do trenera i igrača,a zapravo je do tebe i tvog "istorijskog" multifunkcionalnog stadiona!
Doveo si na čelo JSD Partizan Milorada Vučelića,a to je kao kad bi na čelu SFRJ bio Dimitrije Ljotić!
Doduše,vešto si iskoristio uspon Miloševićevog režima da posle utakmice sa Fljamutarijem oteraš prvog civilnog predsednika Zdravka Mrvića,proglasiš ga izdajnikom zajedno sa raspomamljenom masom "slobistički" nastrojenih Grobara,a onda su usledile Rome,Petah Tikve i Auzburzi i cigani na krovu Evrope!Mešao si se u sastavljanje tima Fahrudinu Jusufiju u to vreme,o tome je naša legenda govorila i na SOS Kanalu,parafraziram:"Ja pošaljem fudbalere na zagrevanje,a Žarko dođe sa spiskom i promeni pola tima!?"Da li se to i večeras desilo?
Kad su te Grobari terali 2005. kmečao si i dozivao državu.Što nisi tako kmečao kad je Zdravkova glava bila u pitanju?Gde je Zdravko?Eno ga u Maderi sa Milojkom Pantićem,koji ga naziva najboljim predsednikom Partizana svih vremena!Taj Milojko koji više mrzi Partizan,nego što voli Zvezdu!Neko bi rekao pa takav predsednik je Milojku dobar,jer je izgubio od šiptara...Ne on je Milojku dobar jer je prvi predsednik bilo čega u jednoj komunističkoj državi koji je preuzeo odgovornost,za ono što si ti radio i radiš dan danas!
Zašto smo izgubili stadion to takođe znaš samo ti!Zato što smo neke dozvole,verovatno na vrat na nos dobili te 1991. u predvečerje građanskog rata i raspada Jugoslavije!Da ta dozvola zaista vredi nečemu država bi povukla tužbu,ne bi se sve vratilo na prvostepeni nivo i to predstavljalo kao pobeda!A mi Grobari se sve vreme ljutimo na već pomenutog Milojka kad kaže "vojni stadion"!Dakle,teška srca priznajem,sve je laž!
Sve dok našim klubom i na tribinama i u loži vedre i oblače Arkanovi Tigrovi,Šešeljevi "Četnici" i "Jedinice" Drašković Danice,Partizan će biti mali klub!Mi smo pratizani,nas su napravili krvni neprijatelji domobrana,ustaša,četnika,hortijevaca,balista,SS divizija!Na našem stadionu se kliče Kraljevini Srbiji,umesto da se čuje usklik "NA BERLIN!URA!"Sramota!
Ne, ja ne pamtim kada sam pogledao neku utakmicu Zvezdane u Evropi. Stvarno nikada nisam pogledao ni jednu, pogledao sam 10 minuta protiv Kairata i tu ste pokazali svu lepršavost fudbalske igre pa sam ugasio. I tačno me boli kurac da navijam za Rendžerske i Strazbure, imam valjda neko svoje razmišljanje i dovoljno i godina i pameti da se ne vezujem za takve stvari. A protiv Bordoa je i fizički i psihički bilo nemoguće jer smo mi jebali Trumza u to isto vrijeme i isti minut, tako da ono, ne znam stvarno kako sam eto mogao navijati za Bordo kad sam bio svim srcem uz svoj klub.
Ja bih rekao da mi nije drago (što bi mi bilo drago kad Par nije nikakav konkurent Zvezdi tu pa da navijam protiv), al treba se objašnjavati posle jbg.
Najcrnje što mislim da, da ste nekako prošli, niko ne bi spomenuo ni taktiku, ni vucicepedere u upravi ni lejmovanje Drule, ništa, možda bi neko spomenuo "haha usralo nas s ovim balvanima i to je to".
Jbg, igrali ste možda ukupno 20 min. fudbala ostalo "čuvamo vreme". Ja bih Srbe kažnjavao za to čuvanje vremena. Kao npr. pre dve godine vodimo protiv javora (Zvezda) 2:1 i Mrđa ide sam na golmana (90+ min.) i neće da da gol nego ide u korner zastavicu i drnda se tamo. Ako neko ume da bude jajara, to su Srbi.
Na stranu što nema rezultata, nema nikakve igre, što je mnogo gore. Uz dobru igru rez će doći, obrnuto ne važi. Kao Žonpi što je oteran iako smo tad bili prvi (i posle izgubili titulu lol) zato što je igra bila jadna u pm (i igrači još jadniji). Partizan je od početka sezone igrao prvo sa 3 napadača, sa dva napadača, sa jednim napadačem. Mnogo je tu kombinacija, a ništa uigrano.
Tri najiskusnija igrača, Ilić, Stevanović i Božinov (ujedno i najzvučniji) drve kurac na klupi, igraju Subići, Jevtovići i ostali koji van Srbije (BIH) nisu videli lopte.
Drulović kune Boga i narod posle četvrtog gola, umesto sebe glupog, što je ušao u meč s mišlju "igramo odbranu, nek primimo gol, nek primimo i dva u pm, neće nam valjda dati tri ukurac".
Odbrana do jaja, Fabrisio je genije, da ne komentarišem, pa kad zamislite njega, Subića i Ninkovića po levoj strani (koji ako već igrate povučeno treba prvi da zatvara, a ne da čuva igrača na ivici kaznenog, tako što stoji ispred njega, i komotno ga prebacuju i daju gol).
Bugarin isto govno, jede govna fabrisiu, a on kod trećeg gola "kleknuo" jebeno, kad je bio centaršut, i Živković i odbrana puštaju jebene dodavanke u 10m niko ni da skoči.
I mali Živković isto je pokazao da je govno nakurčeno, najmlađi igrač, najveće slobode mu daju, on se gubi, ne znam šta izvodi u skoku na centru sa 1.68m, pa još mlati rukom.
Zvanično su podneli ostavke svi sem Popovića.
Nadam se da nema jadnih prozivki. #jukenthendl
tl;dr
pre nije bila uvreda kada nekom psujes majku cigansku/grobarsku,a sada ce biti frka ako nesto napises na forumu,FORUMU protiv kluba koji ne gotivis.
ne volim klub koji ti volis,al se duboko saosecam sa tobom.ono...
i ta patetika kako je nekom tesko jer mu je klub ispao.
jebote,fudbal nam je u teskom kurcu.sam je uspeh proci drugo kolo kvalifikacija,a ne igrati nesto iole ozbiljnije.
nemojte me dirati drugari,dusa me boli,klub mi ispao iz lige uefa.kmeee
Nadam se da ostavke uprave nisu prevara i da se vrati Partizan, klub za koji navijam. Ovaj PartiSNSzan je ukleta tvorevina kao i sve sto se poveze sa nazadnim psihopatama.
Utisak veceri je definitivno pljuvanje igraca od ciganskih govana sa juga. To nece biti zaboravljeno i osveta ce biti slatka.
али најјаче сад као југ тера управу, ма идукурац... а ућуткивали су стадион кад је исток почео да пева... није ни чудо што нема људи на стадиону... ето понадали се сад у европско пролеће, и нек су нас швабе усрале... ако то значи препород у клубу онда нека... исто тако и истерати говна са трибине... рошавог и остале гане.
HA
Није ми драго што сте испали јер ме увек овакве ствари подсете на наш губитнички менталитет и то да увек имамо неког функционера који ће да прода утакмицу, или имаш играча који ће такође да прода утакмицу или да засере ствар јер је дебил. Не само српски, него и сви клубови са простора бивше Југославије су такви.
Има још много примера, али ови су најупечатљивији.
a sta bi sa srbskim inatom?
jel to vazi samo kada pobedimo?
To sanitarni.
Kad jedemo govna, to je tradicionalni srpski gubitnički mentalitet.
Kad pobijedimo, to je tradicionalni srpski inat.
Ne, inat je kad nas gaze kao crve, tad nam proradi inat.
Kad dobijamo onda nas mentalitet pogubi.
Nešto nam taj navodno urođeni mehanizam ne funkcioniše.
Bitna je tradicija!
Kurac ne funkcioniše, on nas je održao u svakom ratu, a jedno 80% i danas funkcionišemo na inat, pogotovo mi u RS, jer 50% nezaposlenih, plata od 150€ i odemo na ljetovanje na Tasos. Jebiga, inat.
Recimo samo da se ne možemo složiti oko nekih tako nacionalnih karakteristika.
http://www.brodarica.net/media/clanak/800/clanak_800_03.jpg
http://www.znanje.org/i/i25/05iv10/05iv1023/HH.jpg