FK Partizan

1. Brate, Himler djeluje ko jedan bezazleni obućar.

2. Aha :)

Ja ne znam što ljudi ne vole Tuđmana, ubjedljivo najsposobniji političar od svih ovih na Balkanu, svi su srali kako hoće da očiste zemlju od kukolja, Srbi hoće da istamane Muslimane i Hrvate, Muslimani Srbe i Hrvate, jedino je Njofra uspio da napravi etnički čistu državu i treba mu skinuti kapu za to. Sposoban čovjek.

https://youtu.be/-ZOiX6cIT8o

3. Nisam sinoc imao pojma ni da igrate a kamoli dal ste prosli jer je cetvrtak ipak najljuci dan za klabing ali sam izneverovao kad sam jutros otvorio novine, mislio sam da ce biti gusto ali da cete proci ipak

Nego ne pisem da bih vam to rekao, kapiram da vas boli kurac sta sam ja mislio, vec ovo: skroz je ok da ovi razlicito obojeni svrate na temu i malo se popisaju a sto da ne i poseru kad se ovako pukne jbg to mu dodje kao neka poenta navijanja. Za razliku od onih drzavni projekat, osnivac hrvat, fmp spika koje su dosadile do jaja ovo je skroz ok.

4. Komsije, cestitam na skoro evropskom prolecu. Iako neki ne shvataju, ovo je ipak uspeh, pomerili ste se sa mrtve tacke, i niste sluzili kao dzak za udaranje. Opet manjak muda je odlucio, naguzili se ljudi, ali avaj.

E sad, mene samo interesuje jedna stvar. Posto je titula predata namerno, jer je namestena da Zvezda osvoji, i to se zna unapred, te se namerno gube bodovi, da li smatrate da su vasi igraci odbili direktivu, i namerno izgubili i od Augzburga, jer je par veceri pre toga Sevilja ispala iz LS, i zavrsila u LE, a zna se da Sevilja mora da osvoji to takmicenje, pa se mag Ljubinko opredelio za branjenje drugog mesta u kupu iz prosle sezone?

5. da li smatrate da su vasi igraci odbili direktivu?

http://cdn.head-fi.org/1/1c/900x900px-LL-1cd234e6_half-trollface.jpeg

jericho se u offlajnu prevrce

6. "Napad je najbolja odbrana" - opasna izreka ako ste štoper ekipe koja brani rezultat sa igračem manje. #fabrisio_dornelas

7. Desi busido popusis mi pola kurca bas

8. sto pola? nisam ja pola coveka

9. Pa nedam ti ceo xd

10. vidim slavi se i dalje zvezdina pobeda od sinoc.
    ako srbi ako..

braco hrvati, jebiga, osim brasanca, abua i zileta ovom ostalom bih poslo sms sadrzine ne bih te vise zadrzavo a onda platio ovim sa juzne tribine da ih zgaze jugom.

ima ona pesma, ogrejace obasjace, sunce iznad humske ulice ali ne nadajte se tome, ovi sta su dotakli tu leka nema dok se zemiljiste ne dekontaminira a to je jedno 2,3 sezone i to pod uslovom da dodje neki lopov tipa djura koji ce da zabode 90% para jer ovi lopovi tipa prasura&co ipak nemaju konkurenciju.

okrecemo se domacem kupu, tamo jos nismo izgubili a ne vidim sta nas u tome sprecava.

kad cigani prestanu sa slavljem pobede od sinoc, napisacu nesto i o fudbalu mada koga bole patka POGLEDAJTE STA JE SORAJA PORUCILA DELIJAMA (FOTO) (VIDEO)

11. Jebo mater ako u posljednjih par strana nije Rasni imao najrazumnije postove. SRPSKI FUDBAL JE TO, ALOOO!!!

12. Kako to mislis srpski?

13. Jbg, ako kažem ustaški, ispade da su bolji, Dinamo igra LŠ uglavnom.

14. Mi smo drugi najbolji kroatski klub a opet smo bolji od vas u evropi!

15. Treba li da rasnišem sa Barijem, Dušane, TREBAM LI???

16. Koja bi fora bila da ova uprava ode, a onda vam vučić dovede gašića fazon i ovaj dovede sina tu, i još takvu neku ekipu u upravi. :)

Mada, nije se šaliti s tim...

Inače, i dalje ne shvatam likovanje kad naša ekipa ispadne u evropi jbg. Ono, "navijam za jagodinu, vošu i čuku u evropi, ali za partizan/zvezdu jedva čekam da poduvaju jer me to ispunjava". Ne mogu da kažem baš da mi je stalo da prođu dalje i da će mi to ulepšati dan, ali mi je opet drago u neku ruku. Dragi bravo, jesam li ja peder?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.