FK Partizan

1. AHAHAHAH Dionisio, smiješno, a? Koliko imaš godina, 12?

2. HAHAHAHA ALI JESTE SMEŠNO, DA STE DALI OVOLIKE PENALE IMALI BI BAR 20% BODOVA VIŠE.

P.S. Trninić muno gol iz slobodnjaka (lep gol) gubite 1:0.

3. Ja i dalje ne kontam šta je smiješno, smješnije je kako se pozicionira živi zid u slobodnom pa se prima ovakav gol nego promašen penal. Ne zajebavam te sad nešto, al stvarno ne kontam šta je to toliko AHAHAHHAHA jebem li ga

4. Smešno je, jer je neverovatno da se izređa cela jebena postava i niko ne da gol iz penala.
    I što će Drula na kraju utakmice (ako ne pobedite) da se vadi "omašili smo i penal, nismo imali sreće".

Nije HAHAHHAAHAA, eto nek je HAHAHA, ali svejedno smiješno je. Ili neverovatno ako ti je tako lepše.

Jel opet igra sa 1 špicem? Gledao sam od tipa 30. min. a ovaj priča o svemu sem o postavci.

5. Ahahahahahah, ali Kurir jebeni koji nakon 100-tog promašenog penala i 201. primljenog gola iz prekida, još uvek pišu "šok za Crno Bele".

Pa ahaahhahahahahahahahahhahahaha

6. Čestitam na oborenom rekordu po broju promašenih penala.

A na kladionici sam igrao 1 2 .

EDIT: Mislim Rad u prvom poluvremenu daje jedan, u drugom 2 gola.

7. Ne znam, meni je više glupo što profesionalni fudbaler bilo gdje na svijetu promaši 20 kvadrata jer u tih 20 kvadrata može da živi tročlana porodica bogtejebo, garsonjeru je on promašio.

Ja sam upalio malo prije gola i ono što sam vidio je smiješno, u najmanju ruku. To je smiješno.

8. citiram nepoznatog autora ''PA MAJKU VAM JEBEM, MAJKU VAM LUDU JEBEM''

9. E vidiš meni igra nikad ničija nije smešna, nego jadna. A smešno mi je da se ijedan penal promaši, gomila-presmiješno.

10. E, a kako se igra u plej autu/ofu-ako uopšte doguramo do ofa? Svako protiv svakog ili?

11. U plej autu ćete igrati vrlo teške mečeve i to će biti grčevita borba protiv velikana kao što je Surdulica i Metalac.
    Ali samo 4 mestom u plej autu obezbedjujete sebi mesto u elitnom takmičenju i naredne godine.

12. Ako vam je lakše ajmo da pričamo o finansijama, da vas ne podsećamo na trenutnu blamažu.

13. хахахаха још мало па дуплололо

14. Ретко кога ово изненађује и стресира више, све је било готово после - 10 рецимо, зашта и да се труде више у првенству. Кроз куп до европе.

15. 3 boda vas dele od plej auta.

16. Е само да кажем да ми се кења од домаћег менталитета и тога што се по новинама провлачи да је Брашанац требало да падне. И што се критикује због тога што је остао на ногама. Дечко се понео спортски и за разлику од педерчина из домаће лиге је остао да стоји. Пу пичке падавичарске.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.