FK Partizan

1. brate ako mi verujes ja sam totalno ravnodusan prema njihovim rezultatima u jevropi. ovde kod nas im zelim ispadanje jbg

2. Kod nas naravno, radovao bih se da igraju sa radničkim iz kragujevca dogodine u drugoj ligi, i da se raspadnu k'o radnički, to svakako.
    Kad igraju evropsku utakmicu, i to ovako bitnu, druga je priča. Opet, sprdao bih se da ispadnu u prvom kolu kvalifikacija, kao zvezda, ali ovo je druga stvar jbg.

3. Nakon "kurva umire, kurva gasi se", svim selekcijama Partizana, u svim sportovima, želim najgore rezultate do kraja vremena. Osim gašenja, naravno. Samo porazi i plač.

4. to samo znaci da si isti kao i oni a mi cigani nismo takvi mi smo avangarda jbg

5. ne budi kao kvozuba demokratska srbija pls

6. Koliko mi ide na oba kurca pičkasto-ziheraška igra, toliko se godinama forsira. Naravno, uvek bez uspeha, što ne vide samo oni koji odlučuju o postavci. Zbog toga sam i očekivao baš ono što se desilo sinoć, al jebiga, ipak sam popizdeo.

Al najiritantnije mi je ipak što onaj mrtvi sudija nije dosudio penal, crveni ili makar žuti kad je Brašanac izašo 1 na 1. Sad ispada da je čkode pogrešio što nije pao, i da je debil što je izdržao duel na nogama, i da treba da se bacakaš po terenu i plačeš kao devojčica da bi uspeo u modernom fudbalu.

7. Treba jebati grobare jer im tim igra kao pička. Sve ostalo je seljačenje i prizivanje Nolana, Bordoa, Bazela, Strazbura.

8. Jao ajde Skočko i Gazimudo nemojte srati sa tim stavom mi jadni je l vam drago itd. Niko vam reč nije rekao osim Rasnog a on je nackli. Ko jebena ste Stanita stalno pravite neku žrtvu neku od sebe i svi vas napadaju a vi se sami borite. Ko deca neka

9. http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=808#post_3383567
    Evo šta sam ja napisao na ovu temu. Ali Bohor je gospodin a vi će te u koliko večeras da pišete KUĆO ESTE DRUGI skečeve ako budemo izgubili.

10. reci mi da se obazires sta oni pisu? NISMO ISTI

11. Nervira me kad neko napinje da sam uradio nešto što nisam.

12. sve najgore sportskom društvu partizan

13. A evo i nečega čemu sad možemo da se radujemo.

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/blog-uzivo-drulovic-nismo-ovo-zasluzili-clanak-2054479

17:55 - Ninković slomio nogu fudbaleru Augsburga
    Prvotimac Augsburga Jan-Ingver Kalsen-Braker pamtiće jučerašnje gostovanje Partizanu po velikom uspehu svog kluba i teškom povredom koju mu je naneo Nikola Ninković. Doživeo je prelom levog skočnog zgloba i noga mu je završila u gipsu. Podsetimo, Kalsena-Brakera je zamenio Jeong-Ho, koji je samo nekoliko minuta po ulasku u igru postigao izjednačujući gol.

XA XA prošli ste dalje, ali po koju cenu? XD :PpPp

14. Evo sad ozbiljno. Odbacićemo transfer blama od igre i transfer od uzimanja zastava i na kraju vređanje igrača. Sinoć sam se radovao kao budala, a i sada sam prepun zadovoljstva. 90% ljudi koji navijaju za Zvezdu je sigurno sinoć bilo uz Auzburg, tj. mogu oni da pričaju šta hoće, sažaljevaju vas i ostalo, ali u 89. minutu im je srce bilo puno.
    Sad bi me lažni dušebrižnici napali i pitali zašto navijam protiv Partizana.

E to je zato što iz usta ne vadite Kairat i Borac, a to su nam jedina 2 izgubljena meča u sezoni. Čak neki mongloidi pominju i poraz od Ludogoreca(prijateljska). Onda zato što ste se kurčili sa prolećem u Evropi. Pa onda zbog toga što pričate da je liga nameštena i ostalo.

Zato sada igrajte kup i nadajte se da će se samo nama bodovi deliti sa 2.

15. Pa sad kune svoju sudbu što je Janjičaaaar

16. Malopre prolazim pored stadiona Partizana i vidim jos gore reflektori..pitam nekog cicu ispred sta se desava, veli on meni Fabrisio se jos nije vratio na svoju polovinu pa ono

17. Bice potrebno vreme da nestane naprednjacki smrad sa JNA, ali prozori za provetravanje su otvoreni.
    OGREJACE OBASJACE SUNCE IZNAD HUMSKE ULICE. ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

18. Ovom prilikom bih hteo da se zahvalim FK Crvena Zvezda, a evo i zbog čega.

Po mom skromnom mišljenju dve (2) najbolje Partizanove sezone u poslednjih nekoliko godina, a tu mislim na Evropsku scenu, Partizan je imao kad mu je napadač bio neki od igrača koji su pre igrali u Crvenoj Zvezdi.

2010. kada je Partizan igrao Ligu Šampiona, najbolji igrač bio je Kleo, evo ove 2015. koja i ako je u pitanju Liga Evrope je možda još i bolja najbolji igrač je Abubakar.

Obojica su pre Partizana igrala u Zvezdi.

Poenta priče, sledeći put ćemo igrati u Evropi kad dovedemo nekog bivšeg Zvezdinog špica.

19. abubakar je kurac,a ne igrac.
    on samo po ovim oranicama moze da igra.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.