FK Partizan

1. Secam se jednog derbija gde je ciganima ponisten cist gol, to tad bilo normalno i aktuelno, niko se nije bunio,slavila raja.

Ja pokušavam da se setim i evo ne mogu. Koji?

2. Ma bre tamo, 70ih

EDIT: Pricao mi stric

3. I ja se sećam kad je Ivici Ilijevu svirana dva ofsajda na derbiju, a oba puta je išao jedan na jedan sa golmanom. Katastrofalna greška sudije, koji je kako se sećam iz Pazove ili iz Indjije, nevažno, ali znam da je dobio dobre batine i da je priznao da je dobio lovu da svira ofsajde u korist CZ.

4. Sećam se toga kada je dizao zastavicu taj mentol Ilievu. Mada meni najviše ostao u sećanju onaj pad Purovića što se sa Juga videlo da nije penal, a ono usput i crveni.

5. Ma nema sta da se prica, poslovicno nepravedni cigani ne mogu da se sete jedne situacije kad je Zvezda bila ostecena u derbiju, a za Partizan i sam Zvezdan Terzic ce naci bar 5.

6. Znam da su ga savatali negde u Indjiji, i da su ga Grobari nalupali ko budalu, i ovaj jadan im sve prizna, za neke sitne pare glumio budalu.

7. Otkidamo ih od fudbala ovaj Derbi, 1-0 Gogua posle kornera.

8. Imam strašno rešenje za sve ovo. Pošto i nama i vama fudbaleri imaju kondiciju 58 godišnjaka koji po ceo dan cepa jelena i lava ispred piljarnice, trebali bi kao u Jugoslaviji što je bio ''penal-bod'', dakle posle remija se odmah pucaju penali i ko pobedi nosi bod. Samo što zbog kondicije, ne treba da se drkamo 90 minuta, nego odmah, izađemo, ispucamo te penale za 15-ak minuta i kud koji mili moji. Nit' sumnjivih penala, nit' kmečanja.

9. Ja se sećam Zvezda kad je oštećena jednom prilikom, bila je kup utakmica. 3-2.

10. Izuzetak koji potvrdjuje pravilo

11. Johnny Kurajber
    Ja se sećam Zvezda kad je oštećena jednom prilikom, bila je kup utakmica. 3-2.

Prilikom pucanja penala?

12. Prilikom pucanja penala?

Da. Prilikom pucanja penala.

13. E jbg, nisam upoznat, koje godine pa da vidim na yt?

14. super posteno je bilo 2011te finale kupa.

15. Prica se o derbiju sanitarni

16. Zezam se mickey, bilo je to na utakmici neke 2007. godine čini mi se, kada je sviran ofsajd pri rezultatu 3-2 za Partizan, a nije bilo o od ofsajda. sanitarni ako misliš na utakmicu finala kupa sa Vojvodinom, ta utakmica je službenim rezultatom trebala da bude 3-0 za Partizan zbog odbijanja igrača Vojvodine da izađu na teren dok im navijačka grupa ne stigne i to grupa koju sam svojim očima video ispred stadiona sat vremena pre utakmice.

17. nebitno.
    sve same postenjacine.
    kada ih neko izjebe u stanju su da kmece vecno,a kada nekog izjebu,jebi ga,ko vas jebe,veci klub.vise sportske srece drugi put.
    nemamo fudbal,krade se.vec milju puta receno.sutra ce partizan da osvaja,a zvezda verovatno da kmeci.

dzoni,gresis.
    4 sata put od ns do bg.pola navijaca iz ns nije stiglo na vreme zbog raznoraznih peripetija.od toliko murije,od toliko kontrole.uspeli grobari da razbiju par buseva.pederska posla.

18. Razbili smo buseve koje su parkirali odmah do nas. Bez obzira, mi jedno 5 godina nismo u Novom Sadu ušli pre drugog poluvremena, pa se opet igrao fudbal.

19. jeste putovali 4 sata za ns?
    koliko se secam,nikada nisam video da je prazna tribina na pocetku tekme.tamo di su grobari/cigani smesteni.mogu reci da je prilicno popunjena uvek.
    uostalom,to sada i nije bitno.vise sam ciljao na dogadjaje sa terena.
    ilijev vodio utakmicu.sudija picketina.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.