Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Koje godine bese onaj grad pred utakmicu u Novom Sadu, pada led mamu mu jebem secam se jer sam razvio zastavu premijerno
Једва чекам сад дерби, да звезди признају го из офсајда за 1:0 у 90. минути и партизану не свирају 3 чиста пенала и још да полиција изломи гробаре ко пичке
Хахахахаха :D
Хахахахаха :D
Јебаћемо циганију веома снажно данас. Брутално силовање генг бенг.
Ne znam dzoni dal si ubo godinu ali zvezda jeste ostecena u kupu i bio je rezultat 3:2 kada je milijasu ponisten cist gol iz slobodnjaka
Čini mi se da je bio samo šut sa ivice kaznenog, i kao pasivan ofsajd, a onda Jovetić daje gol fazon metar u ofsajdu i to je to :(
Ne bre brate slobodnjak i lopta od precke pada u gol i izlazi napolje i kao nije jbg :(
Ostavljam mogucnost da su bile dve situacije al ovo se dogodilo sto posto
Spasić sudio.
Ps toga se ne secam, mislim da si pomesao nesto, ono oko cega se mogu voditi polemike je derbi iz 2008 godine kada je Milijasu ponisten gol zbog ofsajda. Igrac je sutirao sa 16, lopta se odbija i Milijas uzima i daje gol. U tom trenutku Milijas nije bio u ofsajdu, ali jesu 2 ili 3 druga igraca, pomocni sudija nije imao teorije da proceni ide li ta prema Milijasu ili njima. Ne bi pogresio da je priznao gol, nije ni ovako. To je jedna od onih situacija.
Ako moze pseto da mi opravi kvotu 3 za neku jacu igru danas, ja samo njemu verujem.
To ti je jedna od onih situacija gde sudija odluci sta ce da uradi. Kao kod penala.
Ali, to je jedna od onih situacija. One druge situacije, to nije isto. To je kradja.
Jer da je to jedna od onih situacija recimo kao juce sto je Liverpul dao gol, a sudija priznao jer Lovren nije bio u ofsajdu, a trojica jesu, a da nije priznao isto bi bio u pravu, jer to je jedna od onih situacija.
Svakako, jedna od onih situacija, slazem se.
Ајде блајвага не сери, лепо сам објаснио да судија није могао да види. Не пореди једну спорну ситуацију са деценијама оружане пљачке.
www.youtube.com/watch?v=aa9KXRRs6HQ
Lol, pa nijedan nije u ofsajdu u trenutku šuta, pogledaj da ovaj vaš (ne sećam se ko je) izlazi tek nakon šuta, sudija digao zastavicu i pre nego što je ovaj šutnuo sa 16, za svaki slučaj.
Nije decenija, vec 6 godina.
Ko prenosi bese prva ili rts?
Arena samo, mislim da neće ove ove obične da prenose.
:))