FK Partizan

1. Sto za zatvor? Za simuliranje se dobija zuti a zuti je i dobio, to je to.

2. Ovi nasi i dalje veruju da se moze dobiti penal na derbiju

3. Pa jer je glup ko kurac.

Ne znam za penal nada mnom, čim sam osetio da me je nesto pipnulo, odmah sam pao. Moraću da pogledam snimak, ali mislim da je bilo za najstrožu kaznu.

I dalje tvrdi da je penal, lolo.

4. Kažeš "čim sam osetio da me je nešto pipnulo, odmah sam pao" i onda kažeš da misliš da je bio penal.

5. За симулирање закон увести видео технологију па фино погледа се снимак па ако је био пенал, шутне се пенал, ако је било симулирање, црвени картон симуланту и пенал за противника и ћао. Стао бих ја падавичарима за врат. Уништили су фудбал.

6. Lik se praćaknuo kao šaran, šta sere sada, osetio je on kurac u bulji, debil maleni.

Tavambu je čova opalio po nozi u duelu i to je mogao svirati bez ikakvih problema, ovo drugo je žuti karton za simuliranje.

7. Пази, и то је било могао/није морао. Било је контакта свакако, али није тај контакт био озбиљан. Лик је исто пао благо театрално (заправо није ни морао да падне тамо), и то га је сјебало.

8. Skocimise i u toj situaciji sa tavambom se vidi kako lik povlaci nogu da ga ne udari a tavamba ide u njega na kontakt i pada ko slina. Ne znam kako nije sramota onolikog babuna da onako padne ko snajperom pogodjen

Mogao je on obe situacije da svira, nebitno, ali ja mislim da nisu bili penali ni jedan ni drugi

9. Izbacio bih sudije sa terena uopste i samo na video bimu bi pisalo kad neko dobije zuti karton ili crveni, a sve odluke bi bile zasnovane na pregledavanju video snimaka. Ustvari bio bi jedan sudija onako formalno tu, da da neko upozorenje ili da smiri situaciju kad se posibaju

10. Znaci u stvari ne bi promenio nista magare jedno

11. Тавамбу не може булдожер да обори, у оном продору, Стојковић га удара по ногама са стране и одбија се од њега као на флиперу у тек послије 2 секунде му улијеће у ноге поново и прави фаул. Прелако је пао у шеснаестерцу за некога те конституције да би уопште требало разматрати пенал. Уосталом готов дерби, те приче шта би било кад би било су најобичније свирање курцу.

Ја да сам неко мудо увео бих 2 челенџа, по 1 по полувремену па ако мислиш да си оштећен, тражиш челенџ и готово. Треба модернизовати фудбал. Грешке јесу саставни дио игре, али треба искористити оно што имамо на располагању да се исте отклоне што је више могуће.

12. Ja ne bih uvodio nista i nikakva pravila ne bih menjao. Mozda jos jednog sudiju, eto, pa makar iz dva ugla bi mogli da vide. A penal ne bih svirao dok ne vidim krv xd

13. Faul je faul, čovjek onakve konstitucije da je remplovao, ovaj iz Zvezde bi pao kao pokošen i svirao bi faul Tavambi. Više je išao u noge i sa više kontakta i jeste bio faul. pogotovo što je spiječen igrač da nastavi akciju jebiga.
    Dok u drugoj situaciji Le Talek čini mi se dečko digao ruke 5 metara ranije i ide na loptu i onda ovaj debilčić pada umjesto da pokuša nešto sa loptom. Takve treba šamarati.

Elem, kurac od utakmice svakako. Bolji smo od Krasnodara, znači otprilike smo sedma ekipa u Evropi, sudeći po komentarima cigana po fejsbuku.

14. Ide neka priča da Bambi pokušava da nagovori nekog saigrača (s kojim je navodno odličan prijatelj ovako) iz CSKA da isto pređe kod nas

15. Ide priča da Bambi pokušava da nagovori neku tetkicu (s kojom je navodno odličan prijatelj ovako) što čisti VEB arenu da isto pređe kod vas

Ima da se sjaje klonje na JNA.

16. igraci koji dolaze vamo su oni koji bi godinu dana da prolaze kroz ljude i odigraju "neverovatnu" sezonu kako bi se mogli prodati negde.tipa druga kineska liga, kazahstan u retkim slucajevima neka belgija,a u jos redjim neka jaca liga.cak i da je istina (malo verovatno) to je neki invalid iz dz tima cska. svako ko nesto vredi nece doci vamo pa da mora da oprasta dugovanja.ili oprostis ili nemas koleno.svake godine se dovode vrhunski igraci u nasu ligu,a na kraju je najzvucnije pojacanje povratnik od 37 godina i levi bek javora.jebi ga,pokusali smo,al mesi nije hteo da dodje jer mu ne odgovara klima i nece da zivi na bezanijskoj kosi.jebi ga :(

17. Pisu masovno oko MArkovica, mada od toga nema nista naravno

18. Pa mislio sam da nema nista oko Bambija mada mi je jedino on padao na pamet kad su najavljivali bonbu kad ono međutim. Mozda brat Lazarov, onaj degenko neki.
    Stoper vama treba, i spic sad kad ode Djurdjevic.

19. I ja bih platio samo da ode Tawamba ne zato sto je on strasno dobar nego jebeno ne mogu da gledam tu pojavu tog coveka tu muskulaturu i ono.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.