FK Partizan

1. Zajeban je Tromzo, cuo sam da imaju zajebano pojacanje za tekmu sa nama, neki Babovic

2. ја бих искрено волео да Тромсе прође па да у новембру играју у снегу до врата. Та вукојебина је у хладном појасу.

3. e, zasto vukic nije kapiten(kad je bio pre), a baba jeste?

4. Vukić u svađi sa Vermezom

5. Decxaci okupljate li se za tekmu u bg ?

6. Ако ја нисам под утицајем неких опијата, Тромзо је добио ону солидну Звездину генерацију са 3-1 у Норвешкој. Али није ни чудо, пошто се утакмица тамо играла почетком новембра или крајем октобра (посмрзавали се наши као пичке). Нису наивни, макар тада су били високи, пуни снаге и физички много јачи него наши (а тренер нам беше Зенга). Елем, како и не би, има тамо много дрва за цепање. А постоји и могућност да некоме сломе ногу. Навикли су на међеде.

Све у свему, не потцењујте их.

7. Све у свему, не потцењујте их.

Dao bog da oni nas potcene pa da ih pobedimo.

8. Dao bog da oni nas potcene pa da ih pobedimo.

лоло тај рад.
    ЈЕБАЋЕМО ТРОМЗОА!!!

9. ocemo kurac, istera vermez pola ekipe...odose nam kamara, vukic i lola, ova pedercina ima da bude jos gora od granta...on je barem ispunio sto je obecao da ce da osvoji jsl..

10. па и моја баба би обећала да ће да освоји јсл кад би јој неко дао уигран тим са десет бодова предности. Вермез ће врв да попије отказ после испадања из Јевропе а надам се и да ће коначно да отерамо Ђуру и морнаре.

11. Gledao sam tu tekmu protiv Zvezde, ali ono nisu bili normalni uslovi za igru. Ja gori teren u životu nisam video i čudi me da je moglo da se igra tamo uopšte.
    Nemam pojma sada kakvi su, ali voleo bih da ih prođemo. Zbog atmosfere u ekipi koja je totalno u kurcu.
    Opet ne znam koliko je to sve dobro jer onda ostaje Đurić, a to je loše. Čovek je kreten. Mislim te titule što je on doneo i nisu bile teške za osvojiti. Zvezda je ne u kanalu, nego ispod kanala. Može i ove godine da uzme, jer nisu ništa bolji, ali i mi umesto da se što više po kvalitetu i stanju u klubu udaljavamo od Zvezde, mi im se približavamo brzinom svetlosti.
    Nemam pojma više ni sam. ali znam samo da Đurić mora da ode. Znam mnogo ljudi koji neće da kroče nogom na JNA dok mu ne vide leđa. Šteta samo što živimo u bolesnoj zemlji gde jednom takvom majmunu ne možeš ništa i gde može da ti se smeje iz lože dok ti pljuje i gazi po nečemu što je tebi svetinja.
    Ne Đuriću odlazi. To je blago.
    ĐURIĆU UMRI!!!!

12. Neće nikad otići Đura. Kad smo igrali protiv Šamroka navijao sam za Šamrok. Majke mi. Bio sam revoltiran dešavanjima u klubu (pojačanja, pare kojih nigde nema, prodaje igrača, itd.). Izgubismo od Šamroka... i tuki. Ostao je Đura tu. Ne vidim način na koji on može da se istera sem da se ujedini ceo jug, a do toga neće doći jer plaća vođama pa njih boli tuki.
    Prošle sezone nisam hteo da idem na tekme. Neću ni ove. Ali isti kurac...

Uzgred, ako je oteran Vukić. Prošle sezone je u kvalifikacijama pokazao koliko ne zna i ne može. Jeste davao je golove u drugom delu sezone, ali ono što je bio njegov zadatak je mnogo loše radio: da pravi asistencije, kreira igru i šalje precizne pasove. A i u onih 20 minuta protiv AELa se pokazao loše...

13. Ма кад би Вукић био највећи проблем било би лепо, он је реално матор и не може много. И Бабун је био наш најбољи асистент оне сезоне тако да учинак у јсл није меродаван никако. Изгледа да је у тиму баш пукло и плашим се да због тога не доживимо дебакл. Много је лоша атмосфера и ко зна ко је ту са ким у свађи још.

Prošle sezone je u kvalifikacijama pokazao koliko ne zna i ne može.

Изнервиран његовом игром сам и написао своју прву дефку лоло

14. Kada igra Partizan i ima li prenosa utakmice?

15. ЂУРО УМРИ СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО!

16. Đuro nemoj da umreš pređi u zvezdu i sve ti je oprošteno....

17. Treba ih sve pohapsiti i na dugu robiju ih poslati.

18. Ja reko u nekom postu ranije sve to na neomašćen kolac i ispred stadiona na uvid narednim upravama kako ne smeju da rade!!!!!

19. Ljudi, pa da li ste nekada videli Đurića kako čita svoje govore, kako priča !? Taj čovek je toliko ograničen da je to tragikomično. DRŽAVA JE KRIVA!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.