FK Partizan

1. edit: Baboteli, Šćepakadabra i Tomić JEBU u menadžeru!

Кад већ делиш такве надимке, онда и Томићу треба дати НТ7, ако ме разумеш. :Д

2. Кад већ делиш такве надимке, онда и Томићу треба дати НТ7, ако ме разумеш. :Д

više sam za "neca" :D nisam im ja dao te nadimke, nadaleko su poznati lolo

3. Ali, ne treba da stvaramo atmosferu da smo favoriti,

ahahahahhaha ovaj Rogić se drogira bre koji crni favoriti, ako damo gol ja srećan!

4. Na kojim su oni drogama... šanse 50-50 aahahahahah

Prolazimo jedino ako se Tromso opusti i uđe u meč kao protiv neke amaterske ekipe!

Da je ovo Partizan od pre dve godine bili bi favoriti, ali ovako nismo favoriti, već autsajderi, to je surova istina...

5. MAS OSVOJIO SAM LIGU EVROPE, PAO JE ČELZI U FINALU! :D

6. I donji srem nas pobeđuje lololo

7. Gubimo 2:0 od Srema, oprostite se od Partizana za koji mi navijamo..

8. Ne bojte se, sredice Tole nesto...

9. Slušajte ljudi. Da se ne zajebavamo. Donji Srem je ozbiljna ekipa.

10. hahaha pa i ako dobijemo, blam je...

11. Ma ne treba ni da dobijemo. Mora Đurić da ode, a kako drugačlije, ako ne porazima i bojkotom.

12. idemo bre. gol... ma golčina za špice

13. Jako loš početak sezone. Doduše i videlo se. Ovo će biti jedna od onih čuvenih bensendin-sezona.

14. Kada ja moram sa odmora da se cimam i pisem po forumu, jebemliga.
    Dzoni organizuj na proteste, dovedem ti bar 10 crnaca iz Amsterdama da Djuru karaju u bulju.
    UPRAVA NAPOLJE!

15. Ko nije gledao jučerašnju utakmicu može da kaže da za Donji Srem igraju dileje. Ljudi su pokazali muda, odličnu pas igru i bili bolji od Partizana. Pravo osveženje za učmalu Super Ligu.

16. roki kako da gledamo kad većina nema usranu arenu lolo
    Stvarno nisu loši

17. Ma ne treba ni da dobijemo. Mora Đurić da ode, a kako drugačlije, ako ne porazima i bojkotom.

Slazem se. Dosad se olos provlacio jer je Zlezda bila ocajna, sad su se malo trgli, pa ne mogu vise da se ispumpavaju pare do iznemoglosti, a da to ne uzme danka u rezultatima. Zao mi samo sto ce Vermez verovatno da strada u tom paketu. Neznalice ce verovatno i dalje misliti da je budjavi Stanojevic neki trener, a Vermez ce ispasti grbav.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.