Prijava

dobro sevaste nismo svi navijači bombas jebogati

nisu svi, al jeste jedno milion-dva, otprilike

a sto se pantica tice, meni samo nije jasno kako se i gde tacno on uvalio i uspeva da mlati pare

sigurno ne zivi od jutjuba, a nesto ne vidim mnogo druge njegove aktivnosti

ko prenosi sutra partizan

Možda ćeš najbolju sliku imati ako zamisliš da Vučić navija za Partizan. Kakav bi to gigant bio... Nemam ništa protiv da Zvezda vodi kolo u Evropi, ali onda je nedopustivo da se gubi od Omonije na penale. Šarlroa će oduvati ovakav Partizan i to sa nekim holandskim rezultatom. Prošle sezone bi imali ulogu favorita, ovaj put Partizan ulazi u utakmicu kao neviđena kurčina od ekipe

Ali ne sumnjam da će bombay naći savršeno opravdanje za brutalan poraz, možda će okriviti skok cene belgijske čokolade na njujorškoj berzi, a vlasnik kluba ima fabrike čokolade, skočio mu profit, kupio bolje igrače, a Partizanu budžet sveden na navijačke donacije... ITD

Treba ulagati u Bačku Topolu, igraju srcem, rešetaju mreže k'o Ajax

dobro nego ko prenosi meč sutra

letiš mi na kiti opaa

vučić zvao asistenta zapretio

КАКО ОШЛО ТАКО И ДОШЛО

Sad će biti masa penala za Partizan do kraja sezone

E moj partizane, prosu pirinac u blato

Meni se čini da partizan u svojoj istoriji nikada nije bio na nižim granama, u svakom smislu. Jedino mi još uvek nije jasno zašto uopšte kupuju igrače od preko, umesto da štancaju klince i prodaju, ako ih već ne zanima da grade nekakav tim. Uvek su imali bolju školu od zvezde, to stoji. Sve na stranu - ono što je najtužnije od svega je k od fudbala koji ovaj klub igra zadnjih 6 - 7 godina. Za to stvarno nema opravdanja. Jer ni devedesetih situacija nije bila ništa bolja, naprotiv, pa si svejedno mogao da stvoriš Miloševića, Ćurčića, Baticu Mirkovića, onog alkosa što je otišao u barsu (mislim Ćirića). Ljudi izadju na teren i grizu, trče, krljaju...Ovo sad je baš ponižavajuće, polu - amaterski fudbal.

gledao sam kombinovano utakmice vose i partizana.
generalno je losa tekma bila partizan sarloa.bas ono srpska liga sever utakmica.doduse,nisam gledao bas sve,ali ono sto sam video je bilo predosadno.
vosa i lijez bila za njiansu bolja.bolji lijez,vosa se trudila i na kraju realni rezultati(donekle) u obe tekme.steta za neke vosine sanse.

Pre par godina igrali smo u 16-tini finala... ko to pamti?