Срби за Србе

1. to su ustvari Albanci, a ne šiptari. Šiptari su bolesni...

Ахаха! :)) Човече. Хоћеш се самобановати? :)

2. dzimi mojne si trol. šiptari žive na Kosovu i oni su da ti objasnim ko malom detetu BOLESNI, jer su zatrovani idejom o Kosovu kao njihovoj teritoriji.... a Albanci žive u albaniji i eto u Ulcinju i njih koliko sam shvatio stvarno BOLI KURAC za ono sto se desava tamo.

3. Gilipteru, ako troluješ decxko, trol si genijalan.

4. A što se ne bi taj narod otamo vratio u Srbiju, a ne da žive u konstantni strah da ih neko sve ne pobije?

5. dzimi mojne si trol. šiptari žive na Kosovu i oni su da ti objasnim ko malom detetu BOLESNI, jer su zatrovani idejom o Kosovu kao njihovoj teritoriji...

А ти што би да убијаш несрпски живаљ на Косову, ти уопште ниси затрован, то је битно... :)

6. Чкама лама, није ствар у томе да ја нећу да помогнем. Ја хоћу увек да помогнем ономе коме треба да се помогне. Ако треба конкретно некој породици за коју се поуздано зна да је угрожена, није проблем, даћу кинту. Али је чињеница да ова држава већ довољно улаже у то Косово само да би људи остали доле. Толико улаже, да чак и људи из Србије имају ЛАЖНЕ послове на Косову како би примали велике косовске плате. Јебига, знам људе који живе доле. Зато не желим да помажем људима којима се већ и те како помаже.

Плус, лицемеран је и огаван назив теме ''Срби за Србе''. Шта који курац? А Циган/Горанац/Турчин/Шиптар да умре? Одјеби ме с тим. Ако се помаже, нека се помаже свима.

Брате, то што држава помаже окачи мачку о реп. И овамо у ЦГ смо ми врло брлизу Европе, имамо највеће плате у региону, све цвјета, а у реалности смо предалеко од тога. Држава и бајке иду једно са другим. И то су паре за које се треба питати гдје иду. Транзиција је сјајан период у ком политичари пуне своје џепове. Уосталом, да ли стварно мислиш да немамо потенцијала као регион да коначно пребродимо ту транзицију? На, већ некоме то одговара. То су много битније и веће паре које цуре у тим круговима.

У осталом, држава је јасно показала шта мисли о људима доље, након свих ових фрка.

Онда је мало безвезе добротворну организацију која стварно помаже људима спуштати на ниво разних квази-хуманитараца, а при том не бити упознат са радом те организације. Упознај, распитај се, па онда пљуј.

А зашто не Срби са Србе? Па ко ће да помогне, ако неће свој своме? Зашто бих ја помагао прије ганцију на улици него свом рођеном брату, рецимо? Мислим, пази, да ја имам пара, да сам неки џек, није фрка, дао бих свима. Али ако једва распоређујем своје ресурсе, ипак ми је битнија моја крв него тај мало циго. Њега ће неко други сачувати, мог брата неће.

И није ми јасно, ти који си на свакој теми ултра либералан тип, немаш проблема ни са чим, али чим се помињу Срби као народ којем треба помоћ, одмах долазиш са милион примједби, које су у најмању руку смијешне и не пристају никако твом начину размишљања.

Ако теби смета, молим те, због теме искулирај. Знам рецимо да против гејева немаш апсолутно ништа, чак их подршаваш више него било која од њихових организација, као да си им јебени ПР. Мени то није јасно, али је твоје мишљење и поштујем га. Али исто тако знај да ти овај пост куца особа која има мање права него укупна геј популација. Тај дио није за јавни дио форума, али у питању су нека основна права. За мене, и 20 000 случајева попут мог нема ко да се бори.

Е ако се нашао неко ко ће да се избори са наше сународнике, па макар то била најмања могућа помоћ, молим те, немој ти да га осуђујеш и говориш да је лицемерно само јендној групацији помагати. Ипак си се бусао својим напредним схватањима, па подржи и групу која је одлучила да заштити свој (и твој) народ.

Ако не можеш да подржиш, макар искулирај и прећути јер они заправо и раде нешто, за разлику од државе.

7. А ти што би да убијаш несрпски живаљ на Косову, ти уопште ниси затрован, то је битно... :)

ja sam zatrovan egzistencijalnim pitanjem svog naroda na svojoj teritoriji ! (:

8. А зашто не Срби са Србе? Па ко ће да помогне, ако неће свој своме? Зашто бих ја помагао прије ганцију на улици него свом рођеном брату, рецимо? Мислим, пази, да ја имам пара, да сам неки џек, није фрка, дао бих свима. Али ако једва распоређујем своје ресурсе, ипак ми је битнија моја крв него тај мало циго. Њега ће неко други сачувати, мог брата неће.

Моја крв? Моја крв, то је десетак мени најближих рођака. Ако мислиш на остале сународнике, они нису моја крв само због тога што смо имали судбину да будемо рођени на истој територији, тј. што смо сапатници по том питању. Али ако ћеш већ тако да гледаш, онда би требало и Албанац да буде подједнако моја крв, као и Србин с Косова. Сви смо рођени на сличној територији, зар не? :)

И није ми јасно, ти који си на свакој теми ултра либералан тип, немаш проблема ни са чим, али чим се помињу Срби као народ којем треба помоћ, одмах долазиш са милион примједби, које су у најмању руку смијешне и не пристају никако твом начину размишљања.

Делом сам објаснио ово у претходном пасусу.

Ако теби смета, молим те, због теме искулирај. Знам рецимо да против гејева немаш апсолутно ништа, чак их подршаваш више него било која од њихових организација, као да си им јебени ПР.

? Шиште мени јаја за гејеве, тј. да ли је неко геј или није. У мојим очима су сви једнаки, без обзира на сексуалну оријентацију, веру, националност... Само бих волео да тако буде у свачијим очима.

немој ти да га осуђујеш и говориш да је лицемерно само јендној групацији помагати

Јебига, јесте лицемерно. То је моје мишљење, не кажем да сам у праву.

9. Koliko mi god bilo mrsko, moraću da stanem na stranu Gilipterčine što se tiče toga da Šiptari i Albanci nisu isti narod.

Šiptare treba čistiti etničkim, a šiptarke ginekološkim putem, reciklirati ih pa od njih napraviti kese za đubar ili neke saksije za muškatle recimo. Šiptari treba da se eliminušu ne samo zbog toga se trenutno najveći narko - kartel i što je Kosovo trenutno najveći sabirni centar ljudskih organa u Evropi već i iz estetskih razloga, kao i zbog zaštite životne sredine.

Čuo sam da za razlaganje šiptara prirodnim putem treba više vremena nego za razlaganje limenke koka - kole. Čuo sam da su slični k'o konoplja. Da ih zapališ, pospeš živim krečom i otrovom pa preoreš zemlju dubokim plugom, posle nekog vremena iz nje ponovo, ničim izazvan, nikne zdrav šiptar.

10. pa bar padne i neki ptarši, a ne samo naši.

Па ти иди у Легију странаца, па се играј рата, немој да измишљаш сценарио за нови Тотал Вор у коме би ти био главни генерал и слао потлачене косовске Србе у победу. Осим ако не тролујеш. Ако јесте тако, скидам капу, изложио си пола сајта.

11. Nemate blage veze. Albanci i Šiptari su isti narod, oni svoju državu na svom jeziku nazivaju i "Šćiprija", pa odatle Šiptari.

12. Моја крв? Моја крв, то је десетак мени најближих рођака. Ако мислиш на остале сународнике, они нису моја крв само због тога што смо имали судбину да будемо рођени на истој територији, тј. што смо сапатници по том питању. Али ако ћеш већ тако да гледаш, онда би требало и Албанац да буде подједнако моја крв, као и Србин с Косова. Сви смо рођени на сличној територији, зар не? :)

To је била метафора брате. :) Него нема везе. Не волим да "сукобљавам" мишљења преко нета, прилично је бесмислено. Заправо, и уживо то дође као борба овнова, ни један не би попустио. Не разумијем који курац уопште расправе, осим за убијање времена. Нити би ти мене убиједио да си ти у праву, нити би било обратно. То једноставно тако функционише. :)

Имамо мишљења која се доста разликују, али ја сам само потегао причу да нема потребе "сатанизовати" одмах једну овакву организацију, не из разлога да те убјеђујем како си мањи Србин од мене или лошији човјек. Далеко од тога. (ти или било ко други ко има различито мишљење од мог)

И зато би било добро побрисати спем, поготово ово око ратова и убијања и оставити је као корисну тему за помоћ - ко жели да помогне. Ко не, да не прича превише или нека се отвори посебна тема, па нека се тамо води расправа.

13. Sta fali da se igramo generala malo, to je danas moderno.
    Tači organizovo ROSU, a ja ću srpsku KOSU, iscimamo seljake nekim marketinškim trikom i pokosimo ih sve dole !

14. Nemate blage veze. Albanci i Šiptari su isti narod, oni svoju državu na svom jeziku nazivaju i "Šćiprija", pa odatle Šiptari.

Тако је. Мени је, као филологу потпуно бесмислена и смешна та подела на Албанце и Шиптаре који су наводно искварени Албанци или штагод. Лупетате нешто. Океј, капирам да се Френки зајебава, ал' овај Гилиптерчина...

И зато би било добро побрисати спем, поготово ово око ратова и убијања и оставити је као корисну тему за помоћ - ко жели да помогне. Ко не, да не прича превише или нека се отвори посебна тема, па нека се тамо води расправа.

Побрисаћу чим се заврши ова 'дискусија'.

15. Nemate blage veze. Albanci i Šiptari su isti narod, oni svoju državu na svom jeziku nazivaju i "Šćiprija", pa odatle Šiptari.

Tako je, samo što ovi što ne žive na Kosovu i Albaniji, nego u Crnoj Gori, lepo žive i bole ih kurci za sve.

16. Nemate blage veze. Albanci i Šiptari su isti narod, oni svoju državu na svom jeziku nazivaju i "Šćiprija", pa odatle Šiptari.

šiptari su sad stanovnici države Kosovo, iako su Albanci.
    a mi smo proterani, iako smo Srbi...... ili tako nekako.

17. I ŠTA BI NA KRAJU, JEL ŠALJEMO PAKETIĆE !????

ae bar u inat ŠIPTARIMA da pomognemo Srbima, kad ispada da više mrzimo druge nego što volimo naše.

18. Da je stajalo "Svet za Zimbabvljane" blagonaklonije bi se diskutovalo, jer jelte, sve što dolazi od ko zna kud bolje je i lepše. Bar se to videlo na skorašnjem japanskom primeru. Apsurdno je što se svaka rasprava humanitarnog karaktera svede na političku pozadinu, začinjenu teorijom zavere.
    Ma, Jevreji su čudo.

19. Људи могу тек да цене помоћ, када се нађу у ситуацији да је њима потребна.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.