![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Fejze ja tebe ne kontam..Ako je tvoj jedini i glavin zahtev da se doda dugme na onoj gore listi NAJPOPULARNIJE DANAS, onda je oke..
Koliko se ja sećam znalo je da prodje i po 5,6 dana dok se ne promeni defka dana.
I ovi novi autori što dolaze po meni imaju 2 velike prednosti.. Evo npr ima mnogo autora koji su več pročitali dosta autora (ako ne i sve) u prvih 100 i onda naidju na ovog novog koji je napisao 10 defki.. Naravno da ću ih prelistati šta je to 5 min za razliku od nekog ko ima preko 100. Drugo, koliko sam skontao podstiču se novi autori tako što im defke ulaze u odabrane ako zaslužuju.. Pa ne mogu ni oni odma u top 100 cvrc.. Ja odje 2 godine i kurac ću da udjem u top 100..
Пеки ја тачно знам који су варали.
Људи верујте ми сајт је изгубио доста добрих аутора од кад нема дефке дана, мада ниије ОНА ТОЛИКО БИТНА колико то да су ти аутори били ту да неко прочита њихову дефиницију. САД нема тога. Зато ово причам
nije sajt izgubio dobre autore nego je dobio gomilu losih koji su jednostavno zatrpali ponekog dobrog autora koji je pisao.
deca pisu, deca ocenjuju. ne moz ocekujes neki kvalitet, jebi ga.
jos nam samo fali da se deca i takmice.
Ja do Celt-a! :-)
Деца пишу, деца оцењују. Истина. Колико пута видим обичан виц уместо дефиниције а добије гомилу плусева. Сад не видим начин да се то искорени јер не можеш неком забранити да направи профил, пише дефиниције и коментарише.
Можда је неколицина добрих аутора банована па је на тај начин сајт "изгубио добре ауторе" јер нема логике да неко самоиницијативно напусти сајт због бујице лоших аутора, ти си пишеш оно шта имаш да пишеш, шта те брига за остале шта баљезгају..
Неће да може то ..... има десетак људи који слепо прате речи једног човека , а тај човек не слуша никог сем својих десетак падавана ..... постани модератор па онда можеш да допреш до Манитуа.
Иначе , ја јебем чак и кад сам у Лондону , јер ја у Лондону у свом сам фазону .....
btw, aj da napisem ovde ako vec nema na drugom mestu.
poceo sam (a i ostali moderatori) da banujem trajno za pisanje losih definicija. ako neko zaredi tri vica ili umobolne definicije, dobije trajni ban.
lakse mi je tako da radim, nego da besomucno brisem.
i moram da naglasim da recimo danas, kako sam sklonio jedno 7-8 "autora", malo redje izlaze nove definicije. i maaaaalko su kvalitetnije. malo.
па добро, није лоше. Само ћеш се накликтати дугмета ,,бан" ако будеш наставио тако :)
ne zajebavaj celte, mnogo su dobre definicije danas, da li zbog tvojih banovanja ili ne, ali u poređenju sa prethodnih par dana kad mi je bilo muka da uđem među nove definicije, danas je ocena solidna trojka :)
nadam se da nije ironija.
nadgledam nove definicije jedno 2-3 sata od malopre umesto da pisem doktorat, pa mi je drago da se primecuje.
EDIT: sa vremena na vreme, ne stalno :)
Нека, и треба тако. Него што сам чуо виц људи..
Tačno, zato i kad se pojavi neki sleng koji nije definisan, ili nov, relativno dobar, prođe traljavo..
Jebena je to stvar banovanje likova zbog loših definicija, ali od dva zla manje..
Hoću da kažem da mnogi na početku ne znaju formu definicije, šta se sme a šta ne, ali posle shvate poentu i postanu dobri ako ne i odlični autori.. Malo kom autoru prva defka valja, uglavnom bude i obrisana..
Da, sad svedite sve na nas decu... A to što ima stvarno glupih ljudi koji ne znaju da definišu? Ljudi koji su '88 godište i preko?!
Edit: Sun, ja sam jedan od tih retkih. :P
neeee, ne banujem ja za glupost. za jednu defku. ali ako lik ima 10 defki-viceva na groblju, i nastavlja, to se vec racuna u spem, nema veze sa definisanjem
poceo sam (a i ostali moderatori) da banujem trajno za pisanje losih definicija. ako neko zaredi tri vica ili umobolne definicije, dobije trajni ban.
lakse mi je tako da radim, nego da besomucno brisem.
Па и треба тако, мајку му.
Ајде ок, даш му 5 шанси, ето нека буде да није престрого, али ако копира дефке само, 3 пута безобразно мислећи да смо сви идиоти ође, а што не би добио трајни бан?
Брате, ја сам дошао на сајт ето 2009. године, па јесу ми прве дефке говна, имам и сад гована, али никад нисам преписивао и копирао, можда се десило да сам написао случајно нешто што већ има, али је то обрисано и нисам се бунио, дај бре сваки дан морам да видим по седам дефиниција да је љубав ријеч од пет слова 3 самогласника и два идиота, и да бус брже иде кад трчимо за њим....
Према томе нека добијају банове, јер посјетилаца је све више, и логично је да опада квалитет, јер ако има 10 добрих аутора, онда дође 20 никаквих, што се очекује осим то...
Што се мене тиче, ја бих увео модерацију дефиниција исто као и за постере, с том разликом да се објављују брже, сат времена је много у пм.
Онда нека каизен убачи десет, двадес' ако треба, људи који ће то да одобравају, па мајку му има ође бар 50 аутора који су стално ту и који могу препознат' квалитет и плагијат, уосталом има и претрага.
Добро ви радите, то стоји, запазим ја то на својим дефкама, напишем неко говно и видим да се склони јако брзо, то ми се свиђа.
јебала вас такмичења у маљаву џору
ja bih vratio najomiljenije danas. bolje su defke bile u to doba. mada ne znam kako bi to islo zajedno sa pracenjem autora, posto ce popularniji autori da budu u prednosti, a pracenje je relativno skoro uvedeno, ne vjerujem da ce da ga ukine kaizen. zamrseno je sve to sad, ali treba nesto da se mijenja.
nego ovo pisem da ne bih oftopikovao, ono sto me stvarno zanima je:
Пеки ја тачно знам који су варали.
Ko?ko?ko?
Ovo je već napredak na delu.
Mislim da bi se, kad bi bilo sprovedeno u delo sve što je na forumu predloženo, sajt usisao u sebe i eksplodirao u ogromnu pečurku sa glavom Ivana Ivanovića.