Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovo je klasična patišpanj tema :)
Ne znam koliki mi je IQ, i nemam potrebu da odem negde da bi mi neko rekao da sam genije ili da sam glup k'o kurac.
"jeli upao?"
И ја сам био у МЕНЗИ, тај упао нисам јео, само пасуљ и поховани качкаваљ.
U, dobar je taj pohovani kačkavalj.
ne bave se nicime.
nego pri pisanju CV-a napises da si clan MENSE da bi poslodavci drkali kurac na tebe, zvali te vec odma na posao.....pa ti ovi iz MENSE odbijaju 5% od svake plate u njihovu organizaciju.
Не бих се ја хвалио кад бих сазнао да сам геније на основу неког теста. Мислим да је превисока интелигенција подједнако аномалија као и прениска, а то говорим из искуства, јер свим натпросечно интелигентним људима фали понешто. Ево, мој буразер је био члан те лејм менсе и испичкарао их на крају, јер су већина социјално-ретардирани. Џабе им висока логичка интелигенција, кад не умеју да се сналазе у времену и простору, а још мање у интеракцији с људима. Типа, упознао мој буразер неку девојку из Менсе из Новог Сада и договорили се да се виде у НС и да га она сачека. Питала га 'на којој аутобуској станици да те чекам, има две?', притом мислећи на одлазни и долазни перон. И ладно га чекала на одлазном перону.
И фора, имају тамо у Менси нека окупљања, па се деле на неке секте. А имају и часопис у коме неки лик као смишља мозгалице, он је као суперинтелигентни џек, а у ствари их копипејстује с нета, јер сам пола тих мозгалица чуо још у основној школи.
Да не помињем колико времена треба натпросечно интелигентним људима да сконтају да си саркастичан...
Добро је да имаш интелигенцију изнад просека, али не и превише.
...
"jeli upao?"
И ја сам био у МЕНЗИ, тај упао нисам јео, само пасуљ и поховани качкаваљ..
...
I fasovao salmonelu? :)
Lol. Ovo sam ja u svakoj reči.
+1
kapiram ga.
kad sam bio prva godina na faksu sam polozio taj test, iz razloga sto se moja tadasnja cura nesto lozila na jednog lika sto je u mensi na foru "on je tako pametan" pa reko da vidi da mogu i ja.
kako god bilo, pokazem ja curi da sam "pametan", odem ja na neko kao prvo okupljanje, smore me ljudi tamo (mnogo se prave pametni a to mi malko ide na zivce), popijem pivo, odem kuci i nikad se ne uclanim.
Moj je ogroman za naše uslove - 19 cenata. Opadne to u ladnoj vodi, al' priznajte da sam solidan primjerak.
ONI PIJU PIVO !???????????????????
Hahahaha, i ja.
Ali objasnio je taj post sve. Može lololok.
Pa ta Mensa ti kao što je navedeno gore znači koliko-toliko prilikom dobijanja posla,
ali kako su meni rekli to je najviše društvena organizacija, održavaju se okupljanja, putovanja, itd...
Evo baš se sad organizuje put u Sloveniju na vikend, i tako...
znaci kurac moj. znaci fakultet, praksa, prethodno iskustvo... ako gledam nekom cv i njegov glavni adut je da je u mensi, a nema nista od prakse za posao ili nista od fakulteta, mogu samo da ga lepo oteram u pizdu materinu.
Ааааааааа , зато Келт има тако понекад чудне одлуке , висок IQ му помућује разум ....
Ја сам за то да ми од ове теме направимо "Јебање 6" .....
taj test sam polagao pre cirka 8 god. od tad sam ubio taj iq alkoholom ne sekiraj se.
pa to i jeste drustvena organizacija
jer su genijalci skapirali da im socijalizacija sanormalnim ljudima ne ide, pa se onda organizuju po nekim prostorijama, parkicima i onda diskutuju o pametnim temama koje su ustvari debilne
ali kako su meni rekli to je najviše društvena organizacija, održavaju se okupljanja, putovanja, itd...
Evo baš se sad organizuje put u Sloveniju na vikend, i tako...
ВАААААУ. Организује се пут у Словенију. Вероватно се друже са словеначким менсерима или менсурима, како се већ каже за члана организације.
Баш ме занимају њихова окупљања. Јел су тајни као масони или мож' свако да налети?