Prijava

Имате ли шта од музике у компу чега вас је блам? Било то нешто што никад нисте слушали, али се на неки волшебан начин нашло на вашем харду и по плејлистама, па никако да обришете то, било да је то нека музика коју слушате, али вас блам да признате то?

Ја на пример од домаће музике имам Тајчи. Имам и бенд Атлантида, почео је блам да ме хвата што их имам, након Рата бендова, мада ме је више блам што имам оригинални ЦД, него што их имам у компу. Имам цео опус од Блајваге, штавише понекад и пустим неку песму, ал' смањим скоро на минимум да ме не чују да слушам Блајвагу. Имам три песме од Зане, поставља се питање одакле ми? А све уредно смештено у фолдер 'Зана'.

Имам и цео опус од Плавог оркестра. Јест' да их сви пљују и да ме је и самог блам понекад што их имам, ал' и даље мислим да су врх музичари, па их и слушам понекад врло интензивно. Највише волим да слушам баладе Плавог оркестра док кењам у ВЦ-у и плачем истовремено.

Од страних ствари, имам гомилу геј метал бендова, типа Блајнд Гардијан, сувише их има да би' их помињао, а и некако - колико год да ме је блам од њих, то је ипак метал, мора да буде мало геј.

Од неметалне музике имам гомилу ШКК ствари (ствари за које не знам како су се нашле у компу и да ли су саме себи направиле фолдер), типа Селин Дион, јбт. Или Дидо. Или Дајдо? Како се чита? Еминема имам, бог те јебо. Мадону, чак и неке хипстере, чувај боже. Руски геј бенд Тату. Добро кад немам Заз. Али мега ме је блам што имам U2... Поцрвенех.

Имам листу тужних песама које слушам кад се напијем лозе и паднем у бедак. Склупчам се у ћошку и ридам ко дете ком мама није тела да купи киндер-јаје.

Diskografija Marčela al ne smem da je brišem da me brat ne bi bio.

Jebeni Slipknot. Slušao sam to nekad.

Imam i neke pesme od Amy Winehouse, ali sam skinuo da bih narezao kevi.lol
I dalje su tu.

Marilyn Manson.

Ima sigurno još nešto, ali ne mogu da se setim...

Имам Ван Гога, једно пешес песама.

Цвија и елитни одреди. Толико. И превише.

Имам три песме од Зане, поставља се питање одакле ми? А све уредно смештено у фолдер 'Зана'.

Rane moje rane!

Ajde Džimi i Peki priznajte da imate sve Cukićeve pesme.

Имам Ван Гога, једно пешес песама.

Неко те има ноћас... бухуху... неко те воли...

U, fina ova tema.

Imam Bajagu. Sve od Bajage. Azru. Arktik Mankiz i Franc Ferdinand. Imam srpsku izvornu muziku, al me toga nije blam, samo drugi doživljavaju transfere što to slušam. Imam onu pesmu Lolobridjida, ono sa mnogo skakanja. Imam neku pesmu od Magazina, zaboravijo sam ime. Imam neku tursku pesmu, ne znam kako se zove. Imam onu pesmu od Sertab Erener sa Evrovizije. Fak ju od Lili Alen i seks on fajr od kings of lijon (da, blamčina). Fajter od Kristine Agilere. My Immortal od Evanescence-a. I poison u obradi groove coverage-a (ovo je max blam).

A, da, DragonForce.
Skinuo sam neki album da poslušam. Prvi i poslednji put.
Ali nisam obrisao još.

Hvala Džimi, podsetio si me da brišem ovaj krš.

Имам Гансе, Ју Ту, Ејсидиси, Аеросмит, Ван Гог и поврх свега - Оејзис. И држим их још на харду, ево сад ћу да их побришем!!!

А поред тога, имам неке цедеове од пре сто година од Шакире и Фифти Сента и Еминема лолол. У, и један си-ди најбољих песама са Евровизије, то се у радњи делило кад је Марија Шерифовић победила.
Блам ме сад.

А чекај, па већ има оваква тема?

Gomila neka gangsterske muzike hiphop neki da Bog sacuva i neke MTV muzike takodje uzas. A od domacih takodje Plavi orkestar i onaj picopevac Kiki lesendric i Piloti...

Имам и касету Прљавог Инспектора Блаже!
И кљунова!

i seks on fajr od kings of lijon (da, blamčina)

Ajde Džimi i Peki priznajte da imate sve Cukićeve pesme.

Имам Цукића и не да ме није блам, него се поносим тиме, јер је Цукић КРАЉ!

А чекај, па већ има оваква тема?

Гиме, што ми рушиш снешка? :)

ИМАМ И ПАРНИ ВАЉАК ААА

Ja ni ne znam koliko blama imam na hardu, kako je koji rođendan dolazio, prebacivali muziku na hard i ostalo. Često bude ŠKK, al mrzi me da brišem. Blajvaga, Rajana, Lejdi gaga, Britni Spirs, itd itd i domaće i strano

Па да је неки од нас отворио, ћуто бих, ал кад модератор дуплира тему (и то своју!)... не могу да одолим >:>