Имао Ајрон Мејден, али сам од срамоте обрисао пре три године све од њих. Иначе сви ме зајебавају што имам све од групе Helloween, али ја сматрам да су они предобри музичари, можда су мало геј метал оријентисани, али ја уживам да их слушам. Јбг, чак ни ја нисам савршен. И да... Многи ме јебу што пустим некад Елвиса по цео да да слушам, али заболе ме. Он је краљ и изумитељ рокенрола, и слушаћу га док не умрем.
Имам и све од Соник Јут-а и сви испизде кад их пустим, ал' они су ми јебено кул. А од Нирване сам све побрисао, ал' држим албум Ин Утер'о, за то ме мало блам, ал' мислим да је одличан албум.
Имам ЛП Позитивне Географије!!! Ај то надмашите!
Azru.
Mislim da si ti jedina osoba koju je blam što ima Azru u kompu.
Kings of Leon, decxko. Kings of Leon.
Madona, 50 dinar, Evroviziju 2006-2008, Đogani, Toše, i po nešto od Blajvage i Cece. Sad je sve obrisano.
Е, видиш, а позната ми тема... :) Можда сам већ писао на истој, ал' пијан па се не сећам.
Е, имам и ја све од Ван Гога. :) Чак неке ствари и слушам редовно. А јесте ме блам. Данас сам баш слушао.
imam 2 pesme od ove nemice sto osvojila evroviziju, lene. :)
ostalo je ok.
Bog te dragi ja imam Britnej Spears pa vi vidite !!! u jest me blam što sad napisa ovo bem ti život
I mene bi bilo blam da imam.
Verovatno. Nekima je Džoni prorok, a Azra filozofija. Meni lično, Azra je jedno folk-rok govno sa mudroserskim tekstovima. Jebi ga.
Мрмун би био поносан! :)
Jebote, evo još Trix FX i MC Stojan, kuku... Odakle mi to? Permenant delete.
Имао Ајрон Мејден, али сам од срамоте обрисао пре три године све од њих. Иначе сви ме зајебавају што имам све од групе Helloween, али ја сматрам да су они предобри музичари, можда су мало геј метал оријентисани, али ја уживам да их слушам. Јбг, чак ни ја нисам савршен. И да... Многи ме јебу што пустим некад Елвиса по цео да да слушам, али заболе ме. Он је краљ и изумитељ рокенрола, и слушаћу га док не умрем.
Elvis je kralj, decxko.
Хаха, да му скенирам Блајвагу са знојницом око главе, да има чиме да се забавља ноћима :)
Немам ништа на компу од њега, али слушам на јутјубу.
A ja ionako ništa sa kompa ne slušam, jebem li ga. Ali smatram da gore od HIMa ne može.
Еклипс, шта фали Бритни Спирс???
Лееееј... Био би секс. :)
Lol. HIM. Koj bi to transfer blama bijo.
Имам и све од Соник Јут-а и сви испизде кад их пустим, ал' они су ми јебено кул. А од Нирване сам све побрисао, ал' држим албум Ин Утер'о, за то ме мало блам, ал' мислим да је одличан албум.