Starenje

1. Džimi naći ću te na Konjarniku lololo

2. Ova tema je dušu dala za prosipanje mudrosti, a toliko ih imam, da ne znam odakle da krenem. Joooj, kako sam ja mlada... :)

3. osećam se nekad kao da mi je ceo jebeni život teret koji se samo nagomilava i nagomilava i faktički staneš tek onoga trenutka kada posrneš pod težinom tereta i onda više ne ustaješ. možda grešim, kažu da ti starost sporije prolazi i lakše pada.

Voleo bih da sam star.

4. osećam se nekad kao da mi je ceo jebeni život teret koji se samo nagomilava i nagomilava i faktički staneš tek onoga trenutka kada posrneš pod težinom tereta i onda više ne ustaješ.

A joj, koja težina. TRVE KVLT.

5. Zasxto zvučim tako šitster i kad se trudim da budem iskren?:)

Možda sam u dubini duše neiskren decxko.

6. E sinoć sam nešto prokontao. Pa nisu te ribe iz našeg djetinjstva, odnosno iz osnovne i srednje bile toliko dobre, nago u osnovnoj se slabo jebe, u srednjoj se počinje, pa se onda svako žensko čini dobro. Nisu se one mnogo proružnile nego se muškarci prokurvali i počeli da jebu.
    Džimi, javi se kad pročitaš. :D

7. Има и ту истине. Мада, у мом случају баш и нема.

Баш сам пре неко вече причао с Пеђом и Мрмуном о томе. Ево, ја се не сећам да сам га икад бацао на неку из свог разреда, јер су ми и тад све биле безвезе. Али све. Живу пичку нисмо имали да можеш да кажеш 'Е, ово је добра пичка!' (извињавам се на простом речнику). Једина девојка из целе моје школе на коју сам га бацао је завршавала четврту годину кад сам ја завршавао другу, ал' је била стварно лепотица, оно, прелепа девојка, манекенка је била. Скоро сам видео њене слике на фејсу, има 27 година и, како ствари стоје, колико сам могао да приметим, већ је завршила своју каријеру лепотице.

8. Pa dobro, Džimi, nisam ni ja imao srećeu srednjoj, jer sam išao u tehničku. Al su gimnazijalke uglavnom bile solidne, pogotovo rukometašice :))
    E da, Džimi da nije taj tvoj komšiluk ozračen ili si možda iz Pančeva, pa svi gaboruju poslije određenog doba, a ti pobjegao u Bg, pa se izvukao?

9. ma, ima istine donekle u tome što džimi kaže.
    msm, gledam mog buraza i njegovu ženu, imaju 28, ona je baš poružnela od kada se porodila i sve to, a bila je solidna riba. a on je ost'o lep, ljubi ga sestra.
    mada, opet, neke ribe se prolepšaju s godinama, tek postanu labudovi posle 25-te, ukoliko smem iskoristiti tu, meni lično, odvratnu metaforu :D

10. Uh, ako ćemo tako, ja ću oko 30 biti najpoželjniji baja, bez otrbljene stomačine i ćelave glavurde :D

11. dube, šmekeru, ti si i sad poženjan.. ako me razumeš :DD

12. sto se zena tice provalio sam da ribe svetlijeg tena (ne mora svetla kosa, svetlijeg tena) i s'oblinama (ne debele) duze izgledaju mladje, dok one crnpuraste i mrsave sto su lepe na pocetku 20ih se bas brzo sprčkaju.

to mi i jedan irac rece: u srbiji i dole na hrvatskom primorju sve mlade cure su neverovatno lepe, al im se nesto desi kasnije pa postanu ruzne kad su starije.

dok recimo, provalio sam da ovde nema toliko dobrih riba kao dole, al ako je neka dobra u 20im ona bude dobra riba bar do neke 30-35... i vise...

EDIT: mislim nisam ih gledao kako stare, al ima boljih milfaca ovde nego dole.

13. Е, мој Дубе, ја сам и ишао у гимназију, а парадоксално је да су рибе из Техничке у мом граду биле боље. :) А рукометашица није било, бре, све је то било учмало, какав црни спорт, таман посла да се баве тиме, ни на физичко нису хтеле да иду, једина девојка која се бавила спортом је била убер-мишкобањаста, били смо с њом на 'Где си, брате!''

14. Zanimljiva teorija, jel vrijedi i za muškarce?

15. keltu, fala na komplimentima :P

16. molim.
    al da znate, stari koza od sunca. poprilicno.

17. Džimi, kod nas bila jedna, sedam dana. Na času fizičkog je bila najbrža, svi su kaskali za njom. Poslije se prebacila u drugo odjeljenje :D

18. Ja svakim danom izgledam sve jebačkije čini mi se. Isto ko Džimi, one što me ranije nisu ni primjećivale sad se smješkaju i šalju rikvest na fejs svaki dan. Al e'o im kurac što će dobit kite!

19. Zanimljiva teorija, jel vrijedi i za muškarce?

pojma nemam za to :)