Starenje

1. Samo se vi zajebavajte, ali ja sam našao jednom wojteka u gradu :)

2. Bogami ja planiram da pazarim jedan skakavac uskoro, pa šteta da ga ne pokvasim plavom krvlju moderatora.

3. Ko je najstari član Vukajlije?

4. Bogami ja planiram da pazarim jedan skakavac uskoro, pa šteta da ga ne pokvasim plavom krvlju moderatora.

Елек, кад једемо пљеске?

5. Hahaha, električar ne može da pojede pljesku, a kao će da ubije nekog. :)

6. Ja čim odem do Duffa na Voždovcu, a ti...pa recimo da imaš plavu krv i da si moderator lololo

7. Ko je najstari član Vukajlije?

Kuvajlija, Ujka Vanja, imaju po 60 godina valjda.

8. Hahaha, električar ne može da pojede pljesku, a kao će da ubije nekog. :)

Спор на јелу, спор на делу. Тај би те клао дуго, тупим ножем... -.-

9. Mogao bih da pojedem pljesku dok me elek ubije.

10. Ја пунолетство нисам једва чекао. И увек су ме смарала питања како се осећаш сад кад имаш 10, 15 година, сад кад си пунолетан. Реалан да будем после пунолетства сам се и сморио мало, не знам ни сам зашто. Иначе боли ме курац. Сад сам почео озбиљније да се бавим спортом, фазон сваки дан трчим по сат-два, радим вежбе још пола сата, и онда пливање. То ми је некако најбољи начин да убијем дане на распусту/одмору. А увече уватим да радим неки сајт узмем неку кинту и мало изблејим на Вуки. Више готивним блеју у парку, са неком мањоме екипом, него блејање у неком ултра/гига/мега популарном месту, где су баш они ликови из Џимијевих постова. Фазон свуда могу да нађем зајебанцију. Сад се вратих са Таре, био на рафтингу, упозна цирка четворо- петоро баш готивних људи, већим делом студената. И док год ми је овако, ја сам задовољан. Капирам да је све у глави. Јер боле ме курци да се ја сад нешто трипујем претерано, глумим неку озбиљност и надрканост, важно ми је да се зајебавам. И све се надам да ће тако и да остане.

11. Pederi su zatvorili daf na konjarniku, a nešto mi se ne ide u onu abrakadabra - ćiribu ćiriba sranje kako li se već zove. Njih treba klati kašikom...

12. Pederi su zatvorili daf na konjarniku, a nešto mi se ne ide u onu abrakadabra - ćiribu ćiriba sranje kako li se već zove. Njih treba klati kašikom...

Е, видех те скоро на Коњарнику.

13. Ахахахахаа Елек једе! :)

14. Капирам да је све у глави. Јер боле ме курци да се ја сад нешто трипујем претерано, глумим неку озбиљност и надрканост, важно ми је да се зајебавам. И све се надам да ће тако и да остане.

Reme, veruj mi da hoće ako tako odlučiš. Ja to iz iskustva :)

15. Ne pamtim kad sam zadnji put bio dole...pre mesec dana možda. A ona tvoja izvala da sam sa društvom trčao za 50-icom na Trošarini dala prve žrtve.

16. Верујем Нато. :) И слажем се у потпуности.

17. Ne pamtim kad sam zadnji put bio dole...

Јеботе, зар је Коњарник ДОЛЕ? Ја се осећам као да сам на брду.

A ona tvoja izvala da sam sa društvom trčao za 50-icom na Trošarini dala prve žrtve.

Не, трчали сте на Коњарнику за 50-ицом. Е, сад, да ли сте ишли на Трошарину да бијете, то не знам.

18. Uf dobro je, tog dana je izbio neki pičvajz na Voždovcu, policije ko u salati.
    Nego ti živiš na Konjarniku, pošto sam ja mislio da si na NBG-u?

19. Nego ti živiš na Konjarniku, pošto sam ja mislio da si na NBG-u?

На Коњарнику. Испод окретнице 17, 31, а изнад red-light уличице.

20. Гаговаћу вас, спемујете тему са окретницом. Морееее. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.