Starenje

1. Ja sam čitao kako si ti pisao i još sam te citirao. Ne znam zašto se ljutiš što sam pomenuo komplekse. To uopšte nije loše, to te tera da radiš više na sebi i postaneš bolji u nekim stvarima i tako prevaziđeš neka ograničenja koja si imao. Kao što je slučaj sa tobom. Sam si to napisao brate, pročitaj svoje postove. Ako si se pogrešno izrazio, ja tu nisam kriv, jbg.

2. Нисам се погрешно изразио, ти си погрешно прочитао. Написао сам:

који су тад покушавали да ми набију комплекс

Ти си то интерпретирао:

podsmevaš se njima jer su ti nabili komplekse

Извини, али то су различите ствари. Глупо ми што морам да се враћам уназад и да објашњавам. Ако кажеш да си ПОКУШАО да урадиш нешто, да ли то значи да ти је то и успело? Не.

3. Џими, ко ти је аватару? Ружан је и има огавна два младежа.

4. cernogod

Џими, ко ти је аватару? Ружан је и има огавна два младежа.

znam da pitanje nije upućeno meni.. ali.. OMOJBOŽE! cernogod, kobejnuj se 0.0

5. A ne ne, nisam ja samo iz toga to izveo nego iz: "Pokušali da mi nabiju kompleks... vidim ih sad otromboljene, nikakve, a ja radio na sebi, one koje su me kulirale sad bi se sa mnom jebale..." Meni to zvuči kao podsmevanje i radovoanje kako si sad super kul, a oni hteli da ti nabiju kompleks. Možda treba da im zahvališ što su uticali da promeniš fizički izgled i da si sad takav kakav si, mada si se možda tokom tog procesa pretvorio u ono što si najviše mrzeo, u njih!

6. И све су у фазону кад ме виде ''Јао, како си се ти пролепшао!'', тачно им видим сузицу у крајичку ока што се нису јебале са мном док су могле, те да жале што су сад са неким такође оклембешеним крмцима.

Džimi,meni prosto žao što ne zapisujem negde te tvoje komentare o devojkama babama i kako je muškarac sa 50 godina u najboljim godinama, a devojka od 25 baba.XD

Ja se ludački plašim starosti.
    Napisala mi je drugarica pre neki dan na zidu: fear of growing old is called gerascophobia.
    Mada, to uopšte nije briga zbog fizičkog izgleda pošto nisam osoba koja se ikad cimala oko fizičkog izgleda, više kad vidim stare ljude (kad kažem stare, mislim na preko 35), prosto svi deluju depresivno.
    Tj. to što su svi ti ljudi u rutini.Ako nije posao, onda je brak. I deca.
    Recimo kad slušam dedu koji je bio potpuno lud kad je bio mlad, a sad sam ga recimo pitala kakve su te njegove godine i da li je generalno srećan, rekao je da je srećan zato što su mu unuci blizu i može da ih viđa. A recimo, šta ću ja da radim sa 70 kad ne nameravam uopšte da imam decu? A i čak veze sa ljudima postaju neka rutina, čini mi se.
    Nekako mi starenje deluje kao agonija, zato što stvari ne idu ka bolje nego ka gore.
    Da, jel uopšte ima devojaka koje su propaliteti posle 30.-te? Mislim, viđam muškarce koji bleje na betonu i piju pivo, ali nisam nikad videla ženu koja bleji i pije pivo.

7. Da, jel uopšte ima devojaka koje su propaliteti posle 30.-te? Mislim, viđam muškarce koji bleje na betonu i piju pivo, ali nisam nikad videla ženu koja bleji i pije pivo.

Можда су у ноћној смени.

8. Можда су у ноћној смени.

sedela sam za masinom pila sam...

9. Школа убија деци вољу за животом.

10. znam da pitanje nije upućeno meni.. ali.. OMOJBOŽE! cernogod, kobejnuj se 0.0

Прво ми одговори, па ћу одлучити да ли је време да себи одузмем живот или да само преиспитам сврху своје егзистенције пре тог феноменалног општепознатог сазнања.

11. Život ubija školu volji za decom.

12. Прво ми одговори, па ћу одлучити да ли је време да себи одузмем живот или да само преиспитам сврху своје егзистенције пре тог феноменалног општепознатог сазнања.

Lemmy, pevač/basista Motorhead-a.

13. да себи одузмем живот

http://vukajlija.com/kobejnovanje/275222

Naravno, to ne znači da je osoba koja se "kobejnovala" bacila kašiku (daleko od toga, pu - pu, pomer' se s mesta), već da je samo napustila prostoriju. Ili sajt.

14. Џими
    Осим што сам почео да ћелавим,

Иди у курац, ја сам за тебе мислио да си косат као Плант, не знам зашто. На кога ја сад да мислим када се самозадовољавам када сам усамљен и кад ме нико неће? A свако се плаши старења, признао он то или не, бар ја тако мислим. Фора је да квалитетно остариш, ја на примем не бих волео да будем биљка деда који једва прича, не помера се, а хране га, више бих волео да живим 60-70 година, ал' да будем нормалан. Тако ће и вероватно бити, због тога што виши људи краће живе( видео у новинама пре пар дана, изгледало је прилично легитимно- што је виши човек, више ћелија има па је и већа вероватноћа да се заразе нпр. раком), а ја имам око 198 цм :) ал' опуштено, има форе до тад.

15. stvarno, džimi, i ja sam mislila da si neki tarzan kosijaner :D
    inače, ako ti treba savet oko šampona protiv opadanja kose, ja konačno pronašla adekvatan, jede malu decu. ali ne znam kako deluje na to "muško ćelavljenje", pitaću oca, pošto sam i njemu kupila :)

16. Ево размишљам... Моторхед ... 1... 2... 3....

Ипак не.

17. Ево размишљам... Моторхед ... 1... 2... 3....

Ипак не.

A joj...

18. Mićko zajebi ta istraživanja, šta sve oni mogu da povežu... Evo npr. jesi li znao da su naučnici otkrili da su inteligentniji oni ljudi kojima je mokraća kiselija? Pravo istraživanje, nije zajebancija. Naravno da ni visina ni kiselost mokraće ne utiču na inteligenciju ili pojavu kancera.

19. Christine

stvarno, džimi, i ja sam mislila da si neki tarzan kosijaner :D
    inače, ako ti treba savet oko šampona protiv opadanja kose, ja konačno pronašla adekvatan, jede malu decu. ali ne znam kako deluje na to "muško ćelavljenje", pitaću oca, pošto sam i njemu kupila :)

KOJI????
    Kad god se ofarbam, kosa krene ludački da mi opada. A do struka je, tako da moram nekako da je sačuvam.

20. ofidija, da ne spemujem, pustim ti pvt :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.