Starenje

1. A do struka je

Kaže se do dupeta. :P

2. Možda treba da im zahvališ što su uticali da promeniš fizički izgled i da si sad takav kakav si, mada si se možda tokom tog procesa pretvorio u ono što si najviše mrzeo, u njih!

Не вреди објашњавати...

znam da pitanje nije upućeno meni.. ali.. OMOJBOŽE! cernogod, kobejnuj se 0.0

Стварно, човече, обуздај се. :))

Džimi,meni prosto žao što ne zapisujem negde te tvoje komentare o devojkama babama i kako je muškarac sa 50 godina u najboljim godinama, a devojka od 25 baba.XD

Добро, није баш увек тако, али генерално жене брже сазревају од мушкараца, зато и брже старе. Мањи рок трајања младости.

Ako nije posao, onda je brak. I deca.

Мени је много труло кад чујем људе како се жале како су пропали, немају времена себе - јер немају времена од деце! Такви људи не би требало ни да се размножавају. Ако ће дете да ти буде терет, који курац га правиш? Боље га издркај у шољу. Деца треба да буду јебена радост, највећа што постоји. Знам свега пар парова који на тај начин доживљавају децу и који су буквално процветали откако су добили децу. Остали су, мешчини, умрли кад су се размножили, а то је шит и тужно. И ружно.

Иди у курац, ја сам за тебе мислио да си косат као Плант, не знам зашто.

Ееее... Бејах некад. :)

Тако ће и вероватно бити, због тога што виши људи краће живе

Ништа то нема везе зживотом. То пишу људи који су добили паре да би написали било шта, па нешто скембају.

3. Imam 30 i kusur, al' i dalje me žele ololololo.

4. Ееее... Бејах некад. :)

Osećam da Džimi ima kući periku ko Plant, i onda žena ode da spava i zove ga da dođe u krevet, a on viče iz kupatila: "Evo sad ću!", a zapravo sa perikom i gitarom stoji ispred ogledala sa nostalgičnim pogledom :)

5. Не слушам метал, нарочито не моторхед, мегадет, добро ај од слејера знам пар песама и што би морао да знам како се зове певач те групе, а поготово како изгледа, кад је та музика код нас под један толико алтернативна да за њу можеш да сазнаш само од људи или на сопствену иницијативу чепркањем по интернету, а под два, ко што рекох не волим метал.

6. cernogod, mislim da si omašio forum ololol

cernogod
    Не слушам метал, нарочито не моторхед, мегадет, добро ај од слејера знам пар песама и што би морао да знам како се зове певач те групе, а поготово како изгледа, кад је та музика код нас под један толико алтернативна да за њу можеш да сазнаш само од људи или на сопствену иницијативу чепркањем по интернету, а под два, ко што рекох не волим метал.

7. Osećam da Džimi ima kući periku ko Plant, i onda žena ode da spava i zove ga da dođe u krevet, a on viče iz kupatila: "Evo sad ću!", a zapravo sa perikom i gitarom stoji ispred ogledala sa nostalgičnim pogledom :)

Ахахах! :) Близу си, Чаче.

Крис, хвала али дигох руке ионако. Генетика, јебига. :)

8. Ахахах! :) Близу си, Чаче.

E, nego kad smo kod gitara i tako toga. Oćeš na džem 20. avgusta sad, dolaze Chavez, Jezivi, Van Vićkomar, Darkman, Dio i idemo da se malo zajebavamo.

9. E, nego kad smo kod gitara i tako toga. Oćeš na džem 20. avgusta sad, dolaze Chavez, Jezivi, Van Vićkomar, Darkman, Dio i idemo da se malo zajebavamo.

Видео сам. Шта знам... Могу да свратим да упознам људе, пошто само тебе знам из те групе. У који студио идете? Најбоље у Chainsaw код Вука.

10. О физичком старењу ни не мислим. Баш бих волео да набацим коју бору, неколико ожиљака већ имам, а браду бријем само кад почне да ми смета кад једем, тако да у већини ситуација изгледам као четник почетник.
    Мене брине да ментално не отупим, због чега доста читам, интересујем се за свашта, улазим у дискусије и чак развијам своју бујну машту. Оно, гледам колеге на факсу, има нас разних. Неки већ почели да старе,а ја се и даље осећам као дете поред њих.
    Чак ми је и девојка рекла да сам као дете. Јебем ли га, прво сам мислио да то све жене мисле о свим мушкарцима, онда сам мало пресабрао ситуацију и сконтао- кад ситуација захтева озбиљност, треба бити озбиљан, у осталим ситуацијама треба развијати своју ведру страну.
    И тако се може значајно одложити старење.

11. To nam je daleko. Idemo u neki kod Jezivog, kod Tošinog bunara. Ako oćeš svrati, ima tamo pored neka kafanica, pa da popijemo pivo, više zajebancija, nego neka ozbiljna svirka.

12. Добро, није баш увек тако, али генерално жене брже сазревају од мушкараца, зато и брже старе. Мањи рок трајања младости.

Ne bih da ti rušim sneška, ali videla sam jednog jedinog čoveka koji me je oborio s nogu, i to manje zbog izgleda, više način na koji gleda (jebački pogled, hahaha).
    Jedino što stari ljudi imaju su savršene žile na rukama, to stoji. I generalno imaju lepe ruke.

Kaže se do dupeta. :P

Ne, bukvalno je tačno do struka. :P.

13. О физичком старењу ни не мислим. Баш бих волео да набацим коју бору, неколико ожиљака већ имам, а браду бријем само кад почне да ми смета кад једем, тако да у већини ситуација изгледам као четник почетник.
    Мене брине да ментално не отупим, због чега доста читам, интересујем се за свашта, улазим у дискусије и чак развијам своју бујну машту. Оно, гледам колеге на факсу, има нас разних. Неки већ почели да старе,а ја се и даље осећам као дете поред њих.
    Чак ми је и девојка рекла да сам као дете. Јебем ли га, прво сам мислио да то све жене мисле о свим мушкарцима, онда сам мало пресабрао ситуацију и сконтао- кад ситуација озбиљност, треба бити озбиљан, у осталим ситуацијама треба развијати своју ведру страну.
    И тако се може значајно одложити старење.

Hm. Zanimljivo ti ovo, Jankoviću.

14. nego,je l' vi nađoste eliksir mladosti za ovih šes' strana?

15. Odveć sam star da bih pisao na ovoj temi...

16. To nam je daleko. Idemo u neki kod Jezivog, kod Tošinog bunara. Ako oćeš svrati, ima tamo pored neka kafanica, pa da popijemo pivo, više zajebancija, nego neka ozbiljna svirka.

Ај важи. Пусти ми свој број телефона преко Фејса, па ћемо се још накнадно издоговарати.

17. Ај важи. Пусти ми свој број телефона преко Фејса, па ћемо се још накнадно издоговарати.

Ok, evo ga i Jezivi, taman da ga pitam gde je to tačno.

18. Jedino što stari ljudi imaju su savršene žile na rukama, to stoji. I generalno imaju lepe ruke.

+1

elem, što se "starijih dama" (27+ daaa, to je meni starije) tiče, najveći jebač vukajlije, ne bih ga imenovala sad jer je banovan i nije prisutan, mi je rekao da su dotične mnoooogo privlačnije i u svakom smislu bolje od devojaka (20-27) i klinki (>20).
    i da svako ko tvrdi suprotno nije kvalitetno, da prostite, jeb'o :)

19. Što ti je dobar avatar,Džimi.Ja stvarno ne shvatam okle ti više ideje.

20. nego,je l' vi nađoste eliksir mladosti za ovih šes' strana?

Aha :)))
    http://www.emoticones-avenue.com/emoticones/laurel_and_hardy_01.gif