Stripoteka

1. opet, to je neko sto se posro po stripu. ja mislim da se on posro u ruku a onda oblikovao onako lepo po stripu.

Брате... Није толики дауновац.

2. ali ovo kad ga pita koji broj ti fali je epski

3. Kakav pobednik!!!

SKinite pobednika sa Kalisa i stavite Rasnog!

4. izgleda kao onaj automat za sladoled što vrtiš kornet u spiralu dok odozgo curi - ne znam samo je l' vrteo dupe ili strip...

:DDDDD

zamisljam sliku kako cuci iznad stripa i vrti guzicu u krug, dok pokusava da ne precvikuje govno, kako bi sve to ispalo kompaktno i lepo... odo da se ispovracam sad

5. A možda, možda stavi strip na gramofonsku ploču....ne, neee, to već nema logike, odakle mu gramofon, zaboravite.

6. RASNI ISKENJO KONTROVERZNO GOWNO

7. Manconi mu nije ravan čoveče...

8. A možda, možda stavi strip na gramofonsku ploču....ne, neee, to već nema logike, odakle mu gramofon, zaboravite.

Jbt, zar vi nikad niste čuli za rutinu

9. Realno, ja sam spreman da verujem da je rasni u stanju da se igra vlastitim govnima. Nije to tek tako ispalo.

10. Jbt, zar vi nikan niste čuli za rutinu

kako god, decko je umetnik. to sto on guzicom napravi ti ne bi mogo ni rukama.

RASNI MODERNI UMETNIK KONCEPTUALNI

11. VINSENT VAN GOVN

12. NE DIRAJTE RASNOM KRUGOVE!

13. RASNI NAPRAVIJO NOVO RODJENJE VENERE

14. ENDI ASHOL MODERNE UMETNOSTI

15. ČMARINA ABRAMOVIČ

THE SIMPSONS JUST GOT GOWNED

16. DOK SU DRUGI SLIKALI KIČICOM ON JE SVOJE REMEK DELO PRAVIO GUZICOM

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.