Stripoteka

1. manji je problem odo što se desilo na netu. Mnogo veći je problem napraviti ovo što je on narpavio.

Jbt (ako je čru van a nadam se i dalje da nije iako za to nema dokaza), lik je centrirao izmet da fljusne tamo gde treba, posle je tako usran morao to da slika i sve uz taj smrad personalnog govneta. Nakon toga je kačio sliku na net da bi nekom utero kurac. ovo je viši stadijum bolesti

recite mi da sam glup i da nisam u pravu

2. mislim da gnusniju stvar nisam video na vukajliji ikad

3. Jbt (ako je čru van a nadam se i dalje da nije iako za to nema dokaza), lik je centrirao izmet da fljusne tamo gde treba, posle je tako usran morao to da slika i sve uz taj smrad personalnog govneta.

iskreno se nadam da je bar u kupatilu to radio...

4. Iskreno se nadam da je imao gas masku, ili bar onu za prskanje voćnjaka

5. iskreno se nadam da je bar u kupatilu to radio...

Nije u kupatilu, evo vidi se krajičak parketa...Ladno ga je nosio kroz kuću do sobe gde je bolje svetlo za fotku.

6. Nije u kupatilu, evo vidi se krajičak parketa...Ladno ga je nosio kroz kuću do sobe gde je bolje svetlo za fotku.

kako nosio na onom? morao je da stavi ruku ispod i da oseti toplo govno preko novina...
    ili je u sobi srao, ili prenosio na stripu, ili prenosio nekako drugacije do sobe :)

7. Rasni traži lek dok nije kasno jebote

8. po boji i konzistenciji moglo bi se pretpostaviti da se rasni hrani čokolinom

RASNI IMA ZDRAWU STOLICU BRAVO ZA RASNIJA

9. CHOKOLINOM OD LJESHNJAKA

10. Aj brisite ove 3 strane.

11. kako nosio na onom? morao je da stavi ruku ispod i da oseti toplo govno preko novina...

Па увати лепо стрип собе руке за крајеве и носи.

12. Možda je podupro kartonom?
    ...a trebalo je to posle i izneti iz sobe..
    naiđe majka, dećeš s tim?

13. Rasni, ne posustaj! Pusti slepce, ljubomorni su jer nemaju muda za ovako nešto. Ti si srpski džekes! Samo mene slušaj, pare ćemo da namlatimo.

14. Па увати лепо стрип собе руке за крајеве и носи.

opet, to je neko sto se posro po stripu. ja mislim da se on posro u ruku a onda oblikovao onako lepo po stripu.

mislim da nema sanse guzicom da napravis onakav rad na zahtev... mada opet, sta ga znam.

15. A možda ima parket u kupatilu?

16. Umirem. Ovo je nesto najbolje sto sam procita/video na vukajliji od registracije. Jebem ti sve ti jebem da ti jebem, pa ne - ve - ra!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rasni bogoce!

17. RASNI UŠO U ISTORIJU

18. izgleda kao onaj automat za sladoled što vrtiš kornet u spiralu dok odozgo curi - ne znam samo je l' vrteo dupe ili strip...

19. mislim da nema sanse guzicom da napravis onakav rad na zahtev..

LOLOLO

Rasni gledo one majndfak slike i ugledo i onda šit briks

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.