Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
manji je problem odo što se desilo na netu. Mnogo veći je problem napraviti ovo što je on narpavio.
Jbt (ako je čru van a nadam se i dalje da nije iako za to nema dokaza), lik je centrirao izmet da fljusne tamo gde treba, posle je tako usran morao to da slika i sve uz taj smrad personalnog govneta. Nakon toga je kačio sliku na net da bi nekom utero kurac. ovo je viši stadijum bolesti
recite mi da sam glup i da nisam u pravu
bolesno caro
mislim da gnusniju stvar nisam video na vukajliji ikad
iskreno se nadam da je bar u kupatilu to radio...
Iskreno se nadam da je imao gas masku, ili bar onu za prskanje voćnjaka
Nije u kupatilu, evo vidi se krajičak parketa...Ladno ga je nosio kroz kuću do sobe gde je bolje svetlo za fotku.
kako nosio na onom? morao je da stavi ruku ispod i da oseti toplo govno preko novina...
ili je u sobi srao, ili prenosio na stripu, ili prenosio nekako drugacije do sobe :)
Rasni traži lek dok nije kasno jebote
po boji i konzistenciji moglo bi se pretpostaviti da se rasni hrani čokolinom
RASNI IMA ZDRAWU STOLICU BRAVO ZA RASNIJA
CHOKOLINOM OD LJESHNJAKA
Aj brisite ove 3 strane.
Па увати лепо стрип собе руке за крајеве и носи.
Možda je podupro kartonom?
...a trebalo je to posle i izneti iz sobe..
naiđe majka, dećeš s tim?
Rasni, ne posustaj! Pusti slepce, ljubomorni su jer nemaju muda za ovako nešto. Ti si srpski džekes! Samo mene slušaj, pare ćemo da namlatimo.
opet, to je neko sto se posro po stripu. ja mislim da se on posro u ruku a onda oblikovao onako lepo po stripu.
mislim da nema sanse guzicom da napravis onakav rad na zahtev... mada opet, sta ga znam.
A možda ima parket u kupatilu?
Umirem. Ovo je nesto najbolje sto sam procita/video na vukajliji od registracije. Jebem ti sve ti jebem da ti jebem, pa ne - ve - ra!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rasni bogoce!
RASNI UŠO U ISTORIJU
izgleda kao onaj automat za sladoled što vrtiš kornet u spiralu dok odozgo curi - ne znam samo je l' vrteo dupe ili strip...
LOLOLO
Rasni gledo one majndfak slike i ugledo i onda šit briks