Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Kladim se da nema većeg blama od ovoga što sam ja radio kada sam se sa 17 godina preparirao na splavu: zagrlio sam stub i počeo da ga ljubim. Sva sreća, pa nisam i gaće skinuo LOL

2. Gledao sam ja kako Gandalf ubija Balroga pa nije stvarno.

3. ја мислим да су ови босанци уствари сви до једног супермени. јебовас зец како вам не досадни да се хвалите и то нереалним стварима

4. Jeftino oživljavam teme.

5. verovatnoca da pogines je bila cirka 0.305555555555... (30.5%) (ako ima 6 metaka u magnumu)

Ima 6 ležišta, ja bio stavio jedan metak, da bude ko u filmu.
    Sad nekako više preferiram one situacije gde su šanse da poginem uvek manje od 1.000.000.000.000.000 : 1

;-)

6. Čovek sa dobrom kondicijom bez problema može da podigne u mrtvom dizanju min. 2X svoje težine, bez da je neki atleta. Ajde malo presaberite se. Kad dođem u Beograd na Pupin u avgustu sledeće godine, dižem zadnji kraj te korse ili golfa keca u 100 evra. Već sam to radio u srednjoj školi. Pa, naravno da Bosanci dižu toliko, nisamo džojinte valjali i slušali metalike k'o Beograđani, nego kajmak i slaninu uz pravu muziku sa BN radija, i umesto tetrisa blok ciglom gađali komšijsku junad kad pređe u njivu.

7. која сте смејурија лоло

8. Stariji modeli Corse su negde oko 700kg.

9. хахахах луксе

nego kajmak i slaninu uz pravu muziku sa BN radija, i umesto tetrisa blok ciglom gađali komšijsku junad kad pređe u njivu.

10. ja sam pijan isto igrao ruski rulet, tj drug i ja al sa onim pištoljem na kapisle, a burence smo napunili do kraja tako da nije bilo šanse da preživimo.
    Oboica imamo ožiljak na istom mestu malo pored slepoočnice. Znam da nas tad nije ništa bolelo ni peklo u tom trenutku al sećam se da smo oboica brljavili onako kao jaooo ubismo se aauughh

11. Kaže korsa kockica 735–865 kg (1,620–1,907 lb)

Nas četvorica smo podigli fiću pre par godina i nosili ga par metara, a pošto su ovde u pitanju bosanci sa preko 100 kila žive vage sve je moguće.

12. To ti je težina sa svim tečnostima...a u našim krajevima je uvek -40kg, pošto su rezervoari prazni + nema delova koji su bili višak(rezervni točak, dizalica, i sl)... :-))

13. Ја сам пишао по сред магистрале, мислим да је дозвољено 80 туда да се иде, а иду и по мало више, пролазила су кола и са моје лијеве и са десне стране, али не, ја сам пишао по испрекиданој линији и није ме занимало ништа.

14. samo da mi ostane tema,imam dosta prica,postovacu kasnije.

15. Ja pre 5 godina poturio nogu ispod peglice, kao gledao u filmovima, da pređe preko noge i niš mu ne bude... A moj ćale poznavao tog lika, i stajao da priča sa njim... ja u sebi vrištao samo da se skloni sa noge...3-4 sek., a meni ko večnost...
    Nisam smeo da pisnem, ubio bi me ćale...
    Al trezan, mada lud, dođe na isto...ko ne veruje, ko ga jebe...ne mogu da se raspravljam, ko neki oko korse, ionako treba da polažem na njoj.

16. Ја сам подиго Аутобус ГСПа 91 линије са 16 путника, код мене у крају са 3 ортака, на 4 стуба за саобраћајне знаке које смо претходно ишчупали из земље. Био тежак посо ал пошто смо били пијани ко летве чинило нам се лако. само смо један камен подметнули испод буса на месту де је хармоника да се не би ослањо на земљу да не буде регуларно

17. Ja jednom sela da učim. Zamislite to, hehehe...

18. Hahahahhahahahaah...ismijao sam se ono pravo.
    Daklem, da razjasnimo, digli smo stvarno Korsu na šank stolice koje su bile oborene. Pošto sam bio na rekreaciji i na pivi večeras, ušao sam preko ajfona i vidio diskusiju, pa sam zbavio metar i otišao u dotičnu kafanu. Stolice su četveronožne široke oko 46,72 cm. Onda smo otišli do mog Klija i probali da ga dignemo (nisam provjeravao koliko je težak) Uspjeli smo isto da napravimo, s tim da smo odvalili zadnji kraj pošto je plastični jebo me ćača da me jebo, valja to sutra popravljati.
    Pored svega, naći ću relativno lako u Brodu trojicu sivonja koji će auto dignuti đe oćeš. a o brđanskim krajevima da ne pričam.
    Elem, hvala Fejzu i Remeu na konstruktivnim diskusijama, a izvinjavam se Luksu i Bokseru koji su me podržali premda nisam podigao auto na uspravne stolice. Ipak, znamo sva trojica da je to itekako moguće sa pravim ljudima.

19. Onda smo otišli do mog Klija i probali da ga dignemo (nisam provjeravao koliko je težak) Uspjeli smo isto da napravimo, s tim da smo odvalili zadnji kraj pošto je plastični jebo me ćača da me jebo, valja to sutra popravljati.

Hahahaha moraćeš autobusom na svinjokolj.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.