Prijava

urinirao na glavnoj ulici, ali bilo je ok 4 sata pa ne znam jel me ko vidio...

Прошле године за први мај одем са две другарице из одељења на Бубањ.Ја се напијем ко стока и прва фикс идеја ми је била да гасим ватру у канти за смеће , ватру коју сам направио тако што сам просуо остатке жара и ћумура тек пар минута по завршетку прављења роштиља.Епилог:Изгорене нове најк патике за трлање и повраћање по трави после двочасовне дремке.

Иначе на Бубњу у Нишу се увек окупи гомила људи тако да узмите у обзир да је ово под великим аудиторијумом.

Ionako mi ne biste verovali...

вероваћемо ти , причај :)

Jednog jutra ti ostanem sam kući, pri'vatim vinjak ili šta već, otpanjim muziku na kompu, odem u pola 2 u školu i dobijem 5 iz likovnog.

Vozio se s ortacima na kontejneru...nikad necu zaboraviti...

Na Beer festu uzela ortakovu praznu čašu i bacila na pod.
A, ne, čekaj, bila sam trezna.

Napio sam se ko stoka i poslo poruku najboljoj drugarici da sam zaljubljen u nju....Sutradan se pravio da se ne secam da bih se izvuko iz sranja :D

Na eksurziji mrtav pijan, sedeo u cosku sa flasom vinjaka, a drugovi sipali malo vode u praznu flasu i gasili cigare unutra, ja utripov'o da je to bila rakija, ustao i nakrenuo u dobar cug. Posle sam prao jezik 10 minuta i ispirao grlo vinjakom.

posle vinjaka otišo sam sa društvom do grada i opsovao sam policajcu majku.

(oni me nagovorili):)

пре негде, кад већ помену мурију, док смо били у граду видели пандуре и сви у глас лајали, ав ав. ауууууу

и после бежали

Преценивши своје могућности да зауздам муку, исповраћао сам се по себи, тако да ниједна кап/парче/гадост није завршила на земљи, но све по мени. Довучем се до куће, па пробудим оца да му испричам шта ми се све десило. Онда кад сам га сморио довољно, одем да оперем зубе али као за инат заборавим да исперем уста и тако умазан легнем да спавам.
Ако се сетим, напишем још...

Napila sam se kada sam položila najteži ispit na faxu i izvela društvo na picu!!
Inače, ne pijem.
Moj tata je bio zgranut mojim stavom pa je insistirao na vinu. Tu sam se nacvrcala (on me vodio na ručak) i to je sve!!!

На уранку мртав пијан с још неким срушио младу јелку и уситнио је за ватру. Тачније онако пијан нисам то баш брзо извео, али ето. И сад ми је жао после доста година... То се препричавало, сад је малкице утихнуло...

Ja sam pijan, po kisi, trcao oko trga a onda kao vthunac veceri skocim na mokar mermer, okliznem se i ostanem tu da lezim 5 minuta, gledam zvezde a drugovi prilaze da vide jesam li dobro a ja mrtav ladan samo se smejem onako ludacki.

kad sam se prvi put bas napila sa 12 godina.. dosla sam kuci sela i rekla roditeljima:"ja sam pijana."

a sad sta sve radimm.... :)))

хмхм...сјећам се да сам...радио свашта...ал најјача је сцена била када сам ишао око неких стубића близу мјеста славља (плесао око стубића или шта већ)...а такође у непосредној близини матуранти (ал они мали што завршавају основну школу су славили тај свршетак школовања) су луповали најјјаче....и мртвог ладног другара и мене заустави мурија и као каже нам "момци да нисте мало премлади да пијете" кад овај други рече нешто у стилу "ма пусти их то су се сада мало опустили, дјеца се мало радовала послије завршетка школе,види им се на лицу да су добри момци"...(пс а ја са све брадом а мој другар који личи да има четр`ес и пет а не дваес и кусур само стали у чуду и све потврђујемо :)),и ладно нас рија пита у коју ћемо средњу имамо ли још планова за убудуће и тако...послије тога сам се од смијеха отријезнио...није нешто лудо али потврђује тезе о нашој драгој полицији ;)...

Jednom sam se toliko napio, da su mi se oči zacrvenile.