Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Jeste - video sam ga. :)

2. Ово ти је најгејскија изјава до данас! :)

3. To što je najgejskija, znači da sam istovremeno i TRU :)

4. Што му конкретно у овом случају исто тако дође и прилично ГЕЈ! :П

5. Možda, ali to što u svakoj situaciji ispadnem GEJ, znači ponovo da sam TRU... GEJ... U stvari, ja sam TRU GEJ, a to je O KEJ!
    A-ha, šta ćeš sad :P

6. Е, сад си ме пвновао.

7. Mr.Moon te je pvnovao? To je taaaaako GEJ!!

8. haha..:D a videla sam slike sutradan..:D xD

9. ''haha..:D a videla sam slike sutradan..:D xD''

Е јебига, не сме експлицитан садржај на овај форум... :)

Пиро, немој да те пвнујем! :)

10. Skinuo se go pred drugaricama...Sve su videle... Al me nije bilo sramota posle, zabole me.

11. slomio sam sebi stopalo skocivsi sa sanka.4 nedelje gipsa

12. jurio zeca, medjutim samo sam ja video tog zeca, skondrljao se sa sprata na stepenicama i razbio glavu na vodokotlic

13. Трчала по целом Крагујевцу боса у рукама држећи штикле и певајући...згазила сам у сваку јебену бару, била сам болесна наредних неколико дана...
    Затворила са још пар девојка једног дечка у ВЦ и претила да ћу да га силујем...
    Мазала друга каладонтом по очима, мада нисам само ја ту крива...
    Залегла на клупицу у парку а пре тога заврљачила ципеле негде у пизду материну, другарице су сутра хтеле да ме убију јер су их ловиле по парку ко дебили....
    Заспала на шанку...
    Ишла кроз пун парк и драла се како сијалице шљаште....(мада и овога се слабо сећам, више ми је Ивона испричала)

14. Ženske pijanke su tako dosadne... :)

15. Па јбт нисам стока да се бијем повраћам по себи и скидам гола...оно...:Р

16. jbt koliko je to bilo pijanstava ili kakvo je bilo ako je samo jedno....

17. Па Бури није било само једно...али 4 ставке су се десиле једне вечери, и то ово шетање боса, спавање на шанку, претња и заврљачене ципеле...
    Била сам баш пијана, много сам пића измешала, ја то често радим ал сам баш претерала то вече, мада стварно ми је било баш слатко пијанство, баш....

18. Мици, сви смо ми помало стока ;)

Ја сам био с породицом на свадби у Нишу. У повратку сам обележио територију. Нисам омашио готово ниједан семафор, закачио сам пар пролазника, а највише најебао брат у колима - седео исоред мене. Ћале и кева су такође добили на себи мало микса предјела, чорбе и роштиља заливеног са 2 ракијице и 3 литра Ждрепчеве крви. Е, да, а пре тога сам упао у ЊЦ. Лепота, све се бели, сија, мирише божанствено. Ја бацим поглед око себе, нигде никог. Огледам се у огледалу и кренем да бацам пеглу у лавабо луксузног ресторана. Завршио сам, а иза мене се право ниоткуда појавише десеторо углађених Нишлија и Нишлијки са телећим погледом... И тако. Још ме питали шта ми је, а ја, дебил, одговарам: "Ма, то ми крв из носа пошла."

19. НМФ тачно! :) Само нисам баш толика :))
    Еј ово би мени било ужас...ајде све, али пеглање по родитељима...:/
    Хвала богу моје досадашње пеглање је било равно у вц шољу...мада имам тек 16 година, ко зна шта ћу тек да радим...

20. Избегавао сам конверзацију с њима наредних месец дана, а у колима је слој повраћке на поду био 3 сантима. Ћале три дана прао :)

Нема лепших успомена од оних са пијанки.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.