Kada bih se sećala iste, to ne bi bila najluđa stvar. :$
Не слажем се...мени бар је једна од чари пијанства, нормалног пијанства што се ти сећаш делова вечери кад си радио нашто од тих лудости..наравно не сећаш се свега, али сећаш се и свестан си тако трезан да није било теорије да се исконтролишеш, да пазиш шта причаш односно радиш...то кад си пијан и не сећаш се апсолутно ничега од целе вечери то је већ промашена поента свега, то је већ неиживљеност и глупост....кад пијеш, пијеш да ти буде лепо, да пустиш мозак на испашу и да лапрдаш шта год желиш, опустиш се сасвим...
Можда нико неће ухватити оно што сам желела да кажем, али авај...макар сам покушала...
Izašle nas četiri drugarice sa šlaufima oko vrata, mišićima na rukama, naočarama za plivanje i disaljkom.
Ušla u šak i pretila konobarima da ću im razlupati sva pića u šanku(to mi sutradan pričali, nisam se sećala)
Skidala košulje drugarima, igrala po stolicama i stolovima.
Spavala na podu kupatila.
Ulazila u kontejner i pevala 'Ciganin sam, al najlepši', a ne, to sam trezna radila. :)
Provalili u školu, i popalili pola dnevnika(ko je lud da popravlja 11 kečeva), ispovraćao tepih u Hajatu na maturi, slučajno sam upalio tuđeg Juga(jer sam se istripovao da je ortakov).
Nisi ni dolazio Električar, no te neko naša spuštenih gaća u vece kako spavaš na vece šolju i dovuka te do kreveta. Taj neko te ne bi to ni radio, no mu je trebao vece u taj čas, pa zato.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Има их стварно доста, али за ширу јавност је само она када сам у три ујутру заспао на улазу своје средње школе.
Kada bih se sećala iste, to ne bi bila najluđa stvar. :$
nisam se nikad napio
i fejzbuku pa es ti normalan
Не слажем се...мени бар је једна од чари пијанства, нормалног пијанства што се ти сећаш делова вечери кад си радио нашто од тих лудости..наравно не сећаш се свега, али сећаш се и свестан си тако трезан да није било теорије да се исконтролишеш, да пазиш шта причаш односно радиш...то кад си пијан и не сећаш се апсолутно ничега од целе вечери то је већ промашена поента свега, то је већ неиживљеност и глупост....кад пијеш, пијеш да ти буде лепо, да пустиш мозак на испашу и да лапрдаш шта год желиш, опустиш се сасвим...
Можда нико неће ухватити оно што сам желела да кажем, али авај...макар сам покушала...
mici da pricam ja kolko ti mozes da popijes, i dozivljaje iz moje kafane il da cutim :P
Moraćeš onda i za mene da pričaš, ja se ničega ne sećam.
Zeko...ja sam zbog tebe, ali smao zbog tebe bila jako fina u tvojoj kafanici :))) nema sta tu da se prica :P
Kad bi se zajebavali...
kakva li si u drugim onda :P
Пала у кому на неколико сати, умало се нисам отровала.
Izašle nas četiri drugarice sa šlaufima oko vrata, mišićima na rukama, naočarama za plivanje i disaljkom.
Ušla u šak i pretila konobarima da ću im razlupati sva pića u šanku(to mi sutradan pričali, nisam se sećala)
Skidala košulje drugarima, igrala po stolicama i stolovima.
Spavala na podu kupatila.
Ulazila u kontejner i pevala 'Ciganin sam, al najlepši', a ne, to sam trezna radila. :)
Provalili u školu, i popalili pola dnevnika(ko je lud da popravlja 11 kečeva), ispovraćao tepih u Hajatu na maturi, slučajno sam upalio tuđeg Juga(jer sam se istripovao da je ortakov).
Rek'o starom da necu na postdiplomski. Nemam nista drugo, primjerno sam dijete.
Taj jadan ne zna nista , sto mene niste zatvorile u tom vc- u pa da vidimo ko bi koga silovao :DDDD
Hahaha Laki uber jebač.
Ja sam se jednom samo napio, ali se ne sećam kako sam iz vc-a došao do sobe.
Nisi ni dolazio Električar, no te neko naša spuštenih gaća u vece kako spavaš na vece šolju i dovuka te do kreveta. Taj neko te ne bi to ni radio, no mu je trebao vece u taj čas, pa zato.
i think, we have a winner :)
Išao sam da se okupam Meśo...valjda.
Laki ja o ovome uopste nisam razmisljala..mora da je bio gej, jbg ne secam ga se skoro uopste... :)