Gazda u paklu il' sluga u raju?!

1. Šta bi vi odabrali?!
    Dosta puta smo se svi u životu nalazili pred ovakvom dilemom: prilikom biranja posla, prilikom biranja djevojke, žene, jabuke, itd.
    Npr. možete da jebete neku gabor ribu, ono seks kad vam je želja, a s druge strane možete za ruku da vodate neku vrh ribu koja će ko zna kada dati pičke, pa eto šta bi vi?
    Trebate da odlučite za posao, možete biti potrčko u nekoj brokerskoj firmi ili poslovođa u nekoj zidarskoj firmi, pa šta bi vi odabrali?
    Ima dosta primjera, ali eto interesuje me vaše mišljenje.

2. Gazda more... Imaš i onu bolje prvi u selu nego 251231 u gradu...

3. Lol, pretpostavljao sam da će većina tako, ali interesuje me da li postoji ljudi koji bi na siguricu, ono ko ga jebe, nek se muda lade i to je bitno i meni je fino.

4. Triša objasnio, lepo je u raju ali u paklu je ekipa.

5. Ja ću ipak ostati na zemlji.

6. Ajde ovako, vidim da ste se svi ufatili tog pakla ko pijan plota.
    Nisam znao da ste baš toliki bukvalisti. :)

Šta bi izabrali od ovo dvoje:

Trebate da odlučite za posao, možete biti potrčko u nekoj brokerskoj firmi ili poslovođa u nekoj zidarskoj firmi, pa šta bi vi odabrali?

7. Bolje biti dobar sluga nego loš gospodar.

8. šta se bolje plaća, to:)

9. Znači, da li nekog da jebem za platu od trista eura ili da mene neko jebe za hiljadu i po eura... Bogami, težak izbor...

10. Npr. možete da jebete neku gabor ribu, ono seks kad vam je želja, a s druge strane možete za ruku da vodate neku vrh ribu koja će ko zna kada dati pičke, pa eto šta bi vi?

Какве то везе има са "Gazda u paklu il' sluga u raju?!"
    Пример ти не јебе дечко.

Иначе газда у паклу никад бити нећеш, у паклу можеш само слуга да будеш. У рају пак, слуге не постоје. По догми.

Znači, da li nekog da jebem za platu od trista eura ili da mene neko jebe za hiljadu i po eura... Bogami, težak izbor...

А о овоме може посебна тема да се отвори.

Зло постоји да би истакнуло доброту, као тама истиче светлост. Пуно људи ће овде написати како је пакао кул и бла бла... Али знам да увек знају за морални закон који је и једино правило које може човеку показати исправан пут. То што пије или пушите траву вас чини делом пакла сто колико и делом раја. Када поступате према оној максими за коју можете пожелети да је општи закон и када будете користили људскост у другима увек као циљ, а никада као средство, тада сте у рају, а можда и схватите да је та подела безначајна.

11. Gazda u Raju. A međustanica je sluga u Raju. Prosto k'o Velja Ilić.

12. Transfer blama.

Jok, nego parodija lolo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.