Prijava

Mislim da ne bi bila loša stvar da moderator koji je ocenio da se rasprava na nekoj definiciji otela u potpunosti kontroli stavi lock na komentare u cilju izbegavanja banovanja.
Ali neka u pitanju bude lock u trajanju od 24h, dok se ne raziđu ljudi koji se vređaju. Sledećeg dana bi se komentari opet otvorili za druge Vukajlijaše. Ako opet počne vređanje od strane istih članova, neka ih banuju. Šta mislite?

Ne sviđa mi se ideja. Možda neko ima nešto fino da doda u komentarima, a ne može baš zbog katanca jer su se neki posvađali. Mislim da je brisanje komentara sasvim dovoljno.

+1 na ovo što kaže Acke.

Ako ne mogu da se iskontrolišu, brate nek popiju banovanje. Neće im mnogo toga faliti, 24 časa bez Vukajlije valjda mogu da izdrže. :)

Ok ok. Primljeno k znanju. promeniću u lock tog dana (znači na lock 24h), dok se raziđu ovi što se vređaju, pa neka se komentari opet otvore za javnost.

Ta mogucnost ne postoji za sada. Cini mi se da opomena radi. Nema nista lose u tome da se vode zucne rasprave, stavise, ali ne bi trebali da vredjamo jedni druge.

Bezveze!Cak i da se ovaj predlog usvoji,ko zeli svadju naci ce nacin ili preko ceta ili preko PVT-a.

Dole lock, živjela svađa ;-)
Rasprave su dobre ako nema ozbiljnog vrijeđanja, a ako neko prevrši svaku mjeru, nek sam snosi poslijedice u vidu bana.

Može, ali samo ako otvorite posebnu temu đe ćemo moć' da se psujemo bez bojazni da ne popijemo ban.

Ja sam tu temu bila otvorila i onda su se modovi bunili,ali otvoricu je sad opet!:D

Бан сужи да се неразумни уразуме. Ако не постоји други начин сем бана, зашто спутати друге чланове који су примерни у датом тренутну да коментаришу?
Кажем не за овај предлог.