Premijer Liga 2011/12

1. :)) кад већ питаш , да

Овај сам гледао пар пута на тевеу , добар ... http://www.youtube.com/watch?v=g80L9gPFy7c

2. Nisam gledao moraću :) Obećava :) Inače iako je očito Liverpool fan ovde :D

3. L@ki
    Да није јебени филм лик би био мртав чим би показао дрес ,у најбољем случају у доживотној коми.

cisto sumnjam. odavno u Engleskoj nije takvo vrijeme. naravno da se mrze i sve to ali u najgorem slucaju bi ga malo isutirali i to je to lolo

nego, sutra, jel jedinstvo spremno za jedno dobro kundacenje?

4. Nemoj tako, sedeplase, treba biti skroman. Ipak na Enfild dolazi najtrofejnija ekipa sa Ostrva. :DDDD Samo da ne prespavam početak utakmice.

5. Liverpool sutra dobija metodom potpune dominacije na sredini terena uz bravure El Pistolera i odbitak koji ce da pokupi Kerol.
    Dakle, 3-1.

6. Blake Griffin

Idemo Crveni!

GERRARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. jebeni De gea jebemlimusvepospisku! sta je vadio na kraju ono je nemoguce! govnari se izvukose opet...

8. govnari se izvukose opet...

De Gea vas pwnjovo!

Gerrard vas pwnjovo!

9. Њукасл - Тотенхем 1-0 био бих задовољан

10. govnari se izvukose opet...

Ovo ponavljam ceo život za ta mančesterska govna. Ali bilo mi drago jer sam igrao 2-4 na tiketu, ali ne, sjebe me jebeni Rendžers! Strašno.

11. Jel ima neko objektivan da mi kaže ko je bio bolji ?

12. A ne vjerujem kako su imali sreće. U nesuđenim penalima 1-1, i jedan i drugi je bila napucana lopta, a položaj ruke skoro pa uz tijelo, fazon prirodan položaj. Ali Ferdinand je morao da dobije drugi žuti za start nad Adamom, poslije koga je uslijedio gol Džerarda iz slobodnog udarca. Liverpul je bio bolji, Junajted je iskoristio svoju šansu i izjednačio. Dobra utakmica.

13. sunshine
    Jel ima neko objektivan da mi kaže ko je bio bolji ?

objektivno imali su jednu sansu (mozda dvije i da sam velikodusan) i dali su gol. cak nije ni bila prava sansa nego greska Karagera i klizanje Skrtela i kurac.
    subjektivno, jebali smo im kevu u drugom poluvremenu, ali dzaba, njih sere pa sere.....

14. A jebiga, Junajted je ove sezone efikasna ekipa. Naprave šansu i daju gol. Ne šutaju mnogo u okvir gola, ali kad opucaju to je 90% gol. Karagera treba šutnuti, to samo budala ne vidi. Dauning je po meni promašaj, još uvijek. Henderson mi je zanimljiv igra, vidi se da hoće, a omaši onu šansu, mmm, jebemumiša, a Kajt jebe standardno. Štono veli sedplas, ne jebe lijep... :D

15. Ma celu jebenu istoriju se izvlače Skolsovim bombama u 93 minutu, nedosuđenim penalima, golovima iz ofsajda. Kako da ih ne mrzi čovek? Imaju sreće ka' crni đavo, jebo im mater ludu. Ako ništa drugo, makar im se Siti odlepio.

16. Nemoj da ih mrziš, nije lijepo hejtovati. Ja sam prestao da ih mrzim, sad mi se samo gade :))

17. A Ernandeza nikad neću ceniti, jer mu se sve mora servirati na tacni. Previkan igrač koji ne ume sam da napravi razliku.

18. dube Dauning je dobar, samo zadnjih par utakmica jednostavno nestane. bice on dobar. Henderson je dobar ALI U SREDINI ne na krilu. Adam danas bio odlican, mada inace nije bas... Enrike BOGOTAC. to sto se tice novajlija.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.